Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena geodetskih storitev

Cena geodetskih storitev

Lep pozdrav!

Zanima me če kdo ve kakšne so približne cene geodetskih storitev. Morala bi odmeriti parcelo (cca 500 m) in še določen kos poti. Verjetno so cene od geodeta do geodeta različne ali kako? Nisem preveč doma v tej temi, pa nimam pojma kako gre to! Vsakršen nasvet oz. približne cene teh storitev bi bila vesela.

LP

200-300

Tako poceni pa to ne gre! Predvsem je odvisno tudi koliko mejnikov se postavi. Meni je lani razdelil veliko parcelo na dve manjši (dva mejnika) pa je bila cena nekje caa 700 €. Seveda to zajema vse, tudi potem ureditev v katastru in zemljiški knjigi. Mislim, da se da nekje na netu najti tudi neke okvirne cene geometrov, sem pa sedaj pozabila kje sem to lani našla! Uporabi strička gugla…..;))))

Ti lahko jaz povem.Nimam še cele cene ampak vseeno.Ko naročiš geometra najprej plačaš 240 evrov ankotacije.Pravi račun pa pride šele takrat ko pride in odmeri.Mi računamo da nas bo ta stal okoli 740 evrov z ankotacijo ali pa več .so pa 4 mejniki.Tako da je drago.
Pravi račun pa ti povem takoj ko dobim položnico.to kar sem povedala sedaj je sam na oke.

zn, to pa ni res. Verjamem, da si imela tako izkušnjo, vendar pa je to odvisno od podjetja, ki je storitev izvajalo. Od nas pač ni nihče zahteval are, vse smo se zmenili in bili zelo zadovoljni. Pa še vse smo uredili na istem mestu!
Aja, naročili smo pa tule:
http://www.geonep.si/

Mi smo pa dali za 4 mejnike 450 Eur (za mal popusta smo se zmenli). Je pa res, da cene varirajo od regije do regije (mi smo iz okolice Velenja in tu so geodeti cenejši kot npr. v Ljubljani ali na primorskem). Smo pa naročili pri Geovin, bili zelo zadovoljni.

Vidim, da imate čisto različne izkušnje. Dobila sem vsaj okvirne cene, ker se mi niti sanjalo ni kakšen strošek lahko pričakujem . Hvala vam za odgovore in lep dan še naprej.

za 4 mejnike 780 € z vpisom vred pri GU , parcela okoli 600 m

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

zn, to pa ni res. Verjamem, da si imela tako izkušnjo, vendar pa je to odvisno od podjetja, ki je storitev izvajalo. Od nas pač ni nihče zahteval are, vse smo se zmenili in bili zelo zadovoljni. Pa še vse smo uredili na istem mestu!
Aja, naročili smo pa tule:
http://www.geonep.si/%5B/quote%5D

ja je res.koliko časa pa ste vi zahtevali geodeta.če že dolgo nazaj je res bilo tako.jaz sem pa letos 1 mesec nazaj morala plačat aro in to 240 ervov.Račun pa dobim čez 10 dni.Mi smo geodeta naročili pač v ljubljani in pač imajo tak sistem.

Pred tremi zedni so prišli zmerit.

LP

Mi smo naročili g. Roberta Potočnika iz Dola pri Ljubljani in bili cenovno in tudi drugače najbolj zadovoljni 031/312874.

To je najbolši cenik za geodetske storitve kar sem jih našel. Upam, da vam to kako pomaga pro določanju cene. https://geometri.si/

Geodet sestavi elaborat o meritvah in ga pošlje sodišču, ki je odredilo meritve in sodišče preveri pravilnost izračuna.

New Report

Close