Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cena igrač v IT

cena igrač v IT

LP!

Ker se bliža miklavž, je moja pikica pisala miklavžu da bi rada kuhinjo. Zanima me kakšne so kaj cene v italiji?
Kdaj je kaj odprta Palmanova?

Palmanova je med tednom odprta dop in popoldan, vmes imajo čas za kosilo.
Ob sobotah pa je non-stop odprta. Pred kakšnimi prazniki je odprto tudi ob nedeljah.
Za cene igrač pa ne vem, čeprav so nekatere stvari tam ceneje.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Živjo!

Ravno danes smo bili v Palmanovi in sem malo preverjala igrače…kolikor pomnim mislim, da se cene kuhinj-igračk vrtijo okoli 30-40EUR, so pa velike. Imajo pa ogroooomno izbiro igrač za male in velike otroke, cene so dokaj ugodne.
Odprto je tako kot je napisala Kristi, čeprav sem videla plakat, da je v nov. odprto tudi ob nedeljah, žal ne vem od katere do katere ure, je pa bil plakat tam na oni strani pri cunjah, ma verjetno da je tudi drugi oddelek tako odprt.

lp in ugodno nakupovanje!

Pati

Ojla

V Smartu (stara Gorica) je približno 40 evrov, v Gradisci d Isonzo pa je ena
20 €, ena pa 44,90 €.
lp mamiR

hvala

Dragi starsi,
zakaj bi izgubljali dragoceni cas za nakupovanje v Italiji, ko pa imamo tako zanimivo ponudbo igrac doma- v Direndajih!
Annjo vabimo po Barbi kuhinjo za 3.990 sit (akcijska cena, redna pa je 5490sit).
Pridite, za vsakogar bomo kaj nasli!

Heda

Tudi jaz bi rabila kuhinjo, pa ne Barbie ampak navadno, stabilno in ne previsoko, ker smo stari sele 16m. Tista v Leclercu je precej majhna. Kaksna ideja kje je kaksna primerna in cenovno ugodna kuhinja? V Direndaju ni ravno vse najbolj ugodno, Leclerc je recimo ze cenejsi, pa Muller…

kakorkoli, izbira ni ravno “pestra”. Želja moejga sina je v bistvu skrajno preprosta – želi vlakec, ki zgleda kot pravi potniški vlak. GA NI! V prospektih tomažkovih vlakcev je en obstajal, a v SLovneijo ni prišel (sem povseod klicala). Vzela bi kakršnegakoli, lahko je tudi ne za na tirnice -GA NI.
Sedaj sem videla ponudbo Mehano – hja, cela mega škala, 14 jurjev……..

Kakšna pa je elektronska kuhinja, ki jo ima Špar v akciji?

Sem pa videla eno tudi pri necermannu za 7.790 SIT, znižano na 6990 kar OK (90 visoko), samo poštnino se plača 1.490, ker vse skupaj je šele 8.490, kar je ceneje kot drugje pa še najbolj všeč mi je od ostalih, ostale so zelo kičaste.

Od MEHANO sem videla v Direndaju v Siski model T 362, ki je tudi v veliki skatli, ker ima zraven se maketo; seveda tudi tire in vlak (kot pravi) in stane 11 jurjev.
Mogoce bi bilo dobro preveriti, ce jih imajo se na zalogi: 01 – 513 20 03.

New Report

Close