Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cena implantatov

cena implantatov

Kdor jih ima – ali je ta predračun ok?
dva implantata – cena posega 1700 Eur
nadgradnja s štirimi elementi (praktično mostiček s štirimi zobmi) 1900 Eur ??
torej vse skupaj, 3600 evrov, 900 evrov na zob 🙁
Meni se zdi zelo drago…..

ja zobje so drag špas, ampak se pa splača … razen če bi raje protezo not pa ven dajala 🙂

kje si dobila predračun?
ne razumem najbolj 2 implantanta? je to cena za 2implantanta + 2 zoba za na implantant? 1700€? to mi je mal poceni, ker jaz sem dala 800€ samo za implantant, potem pa še 500€ za zob.

al je mogoče implantant povezan potem z mostičkom in so štirje zobje, od tega 2x na implantantu?

ja, tako je. Na koncu bi imela 2 implantata, na katerih bi bili štirje zobje, od tega dva na implantatu.

torej, ti si dala 800 na implantat, za dva je to 1600, je to z računom ali brez? Ker meni je računal 1700 (850 za en implantat) brez računa 🙁
za štiri zobe na mostičku pa 1900 evrov, torej malenkost manj od tebe, spet brez računa 🙁
predračun v sloveniji.

jaz imam zdej implantant 2 leti, tako da je možno od tu razlika v ceni, delala vse na račun, jaz vedno za vsako stvar vzamem račun, brez sploh ni varjante, ne nasedaj tisti fori da z računom bi bilo pa 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražje … ni res, razliko oni lepo zadržijo zase, cene so pa iste z ali brez računa ….. delali so mi v ljubljani

moj zob je bil pravzaprav 550€, ker ima notri namesto neke kovine, zlato podlago, malo sem pozabila… so mi pa naredili napačno velikost zoba .. enica .. in so mi potem z reklamacijo (račun!) naredili čisto nov zob, si sploh ne upam pomislit kako bi bilo če ne bi mogla uveljavljat reklamacije.

če dvomiš v cene si daj delat še kakšen predračun, da boš imela primerjavo. zobozdravniki tudi delajo z različnimi materiali, tko da tudi to upoštevaj.

je pa tako, da je to dobra naložba, kakorkoli pogledaš, urejeni zobje niso samo za estetiko ampak tudi za zdravje.
mene čaka še en implantant, kot posledica nesposobneh zobozdravnikov, ki so me obravnavali v preteklosti.

To se hodi delat na Hrvaško. Pol ceneje, z računom, pa dajo ti tudi garancijo. Zadnjič je bila celo neka akcija za neko zagrebško klikniko na enem portalu ala Kolektiva, ne vem točno kateri je bil, za pol cene-torej 450 evrov. Če bi imela denar bi šla takoj, bi nujno potrebovala….:)
Ne verjamem, da bi bili zdravniki tam kaj slabši, Hrvaška ima pač vse storitve veliko ceneje kot pri nas. Menda tudi Madžarska, vendar je vsaj zame Hrvaška bolj domača in jim bolj zaupam.

Ne spoznam se na zapisano, ampak lahko povem le to, da so tastu za ne vem kaksno menjavo zg zob zracunali v slo skoraj 4000e, potem pa sem ga po priporocilih napotila v samobor in je super zadovoljwn, cena pol nizja! Vse so mu razlozili, tu nic, na vrsti je namin natancno, zobje so hitro, skratka, vse pet!

vstavljanje implantanta je kirurški poseg, za katerega mora bit pacient popolnoma zdrav. Mene je kirurg 5krat poslal domov, preden je res lahko naredil poseg. Glede na to, da imam manjšega otroka in sem bila ves čas res polna nekih bacilov (vneto grlo, herpes, njegove norice itd.) je to morda specifična situacija, ampak implantant te z zdravnikom poveže za vedno, 1krat letni pregledi, če ti karkoli ne štima, se maje ali karkoli greš do njega in te poštima … no, jaz recimo si ne predstavljam toliko poti na HR :), sploh ker je najprej vstavljanje, pa potem čez 3 mesece pregled, če se je implantant prijel (telo ti ga lahko zavrne), pa probavanje zoba in končno “montaža” :)) … vse to v cca. šestih mesecih …. je pa opcija HR, seveda da je.

Menije bližje iti v Opatijo, kot pa v Ljubljano, ampak sem bila nezaupljiva in sem dva implantata delala v Ljubljani (Kuliš – skupaj prišlo 3.000 EUR)

zdaj pa imama predračun za podobno zadevo v Dentalnem centru v Opatiji 2.200 EUR…na prvem pregledu sem bila zelo zadovoljna, tako da sem naročena na poseg pri njih…garancija je pa enaka kot v Sloveniji..

trenutno imajo tudi akcijo pet belih plomb za 230 EUR…pri nas sem pa plačevala od 70 -120 za večploskovne plombe za eno plombo… adijo…

ma če bi jaz imela bližje do HR kot do LJ sploh ne bi razmišljala 🙂

tudi moje bele plombe so po 120€ :(( so pa tko lepe :))

Jaz sem delala dva mostička , skupaj 23 zob iz cirkonija ..predračun v Ljubljani je bil za zob 700e + vse operacije in anestezija,Opatija 430e za zob + vse ostakot v Ljubljani.
Potem sem šla v Beograd in naredila po ceni 200e za zob..v ceno je bila vključeno 5 operacij ker sem imela granulome na korenina, 5 štiftov iz cirkonija, vse anestezija in ne vem koliko odstranitev živcev.Skratka , prezadovoljna z profesionalnostjo osebja , opremo..ima rtg, uz, laser.Ko sem preračunala vse odhode v Bg(cena povratne avtobusne karte 50 e + karta za tranvaj 70 cent.) in 7 nočitev sem velikoooooo ceneje prišla skozi kot kjer koli drugje.
http://www.belvilledental.com/

Minilo je eno leto, odkar sem si sama dala prek spletnega kupona (50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust) vstaviti implatant na Hrvaškem – Zagreb. Odlična kvaliteta, iz Ljubljane pa je vožnje uro in pol, tako da za tistih 5 obiskov to res ni noben problem. Priporočam, da si tisti, ki nameravate to storiti izkoristite takšne ponudbe, ki jih ponujajo zobozdravstvene ordinacije iz Zagreba in so objavljene prek spletnih kuponov. Drugače pride en zob v kompletu v Ljubljani od 1500€ dalje (implatant, ne mostiček).

Ja, tudi implantat iz cirkonija je 550e

kolk si pa ti dala? 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} off na ceno iz zagreba? koliko torej?

Moj je bil pa tja v 2.000 in to en, zato mi je tvoja cena itak nizka. Sam je tudi odvisno kaj vse mora naredit in kaksne materjale uporablja.

Pet implantatov (I. in II. faza) na stomatološki kliniki v Ljubljani: 2.310 eur.
Protetika: 5.700 eur.
Zraven spada redna letna kontrola s slikanjem in možnost takojšnje pomoči ob najmanjših dvomih ali težavah.
Narejeno profesionalno, protetika vrhunska.

Sem pa imela na kliniki priložnost videti reševanje zapletov z implatati, narejenih na Hrvaškem. Uh, grdo je bilo …

kolk si pa ti dala? 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} off na ceno iz zagreba? koliko torej?[/quote]

Jaz sem dala s popustom cca. 700€. In še vedno spremljam iz čiste radovednosti takšne ponudbe, in vidim, da se veliko takšnih ponudb proda. Imam pa doživljenjsko garancijo, tako da če kaj ne bo vredu pridem tja in mi porihtajo. Brez problema, zelo prijazni. Samo mislim, da se ljudje bojijo narediti nekaj malo drugače in rajši pri nas plačujejo več za že tako drago storitev.

Najboljšo ceno kompletnega zoba ima dr jevšek iz velenja.
To sem ugotovil….ko sem preverjal zadeve.
Da se dogovorit za 1050€ kompletno.Implantant….nastavek in krona.
Mislim,da je to fotr od katje jevšek….vremenarke na poptv.Ne me za besedo držat.

Imejte se maximalno

Jaz sem si dala delati implantat pri Artidentu v Ljubljani (www.artident.si)
prva faza 600eur (z računom), zdaj čakam da se vsadek prime pa bom šla da mi še krono naredijo. Zaenkrat ni nobenih težav.
Malo se je treba pozanimati, pa se da tudi v Sloveniji dobiti dokaj ugodno. Pred časom so imeli preko kuponov za 450eur v ordinaciji Babit (ali pa Clarus, ne spomnem se točno, ne me držat za besedo). Drugače pa na Hrvaškem so skos akcije za 400-600 eur preko kuponov.
lp

New Report

Close