Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena inštrukcij?

Cena inštrukcij?

Rabili bomo inštrukcije za OŠ, matematika, fizika. Koliko so cene inštrukcij, da bomo bolj pripravljeni na strošek ?

Kot bivša inštruktorica ti lahko povem, da so zelo redki tisti, ki RABIJO inštrukcije. Večina je takih, ki se jim ne da v šoli toliko potruditi, da bi razumeli povedano. Zmeni se z otrokom, da ON dobi ta denar, če mu inštrukcij ne bo treba. Boš videla motivacijo. 🙂

za osnovno šolo sicer ne vem. Sem pa sama imela inštrukcije za matematiko v SŠ, imela me je profesorica matematike in je bilo 45 min 2500 sit. To je pa bilo 7 let nazaj.

Tudi jaz tako mislim, v OŠ otrok ne potrebuje inštrukcij. Če pa že kaj ne razume naj si pomaga tako, da povabi kakega sošolca, sošolko in mu bo snov razložila. Druga možnost je, da pristopi učitelju in mu bo ta sigurno pomagal.

Med 1500 in 2000 sit 45 minut.

Res je. Pa tudi dopolnilni pouk je organiziran v šolah običajno brezplačno za otroke z učnimi težavami.

Tale strošek oceni, potem pa ga predebatiraj z otrokom. Vsekakor je pomembno, da se zaveda, da je to za družino dodaten strošek. Strošek, ki ga mama sicer plača, če je nujno potreben.
Če bosta izračunala, da je to do konca šolskega leta recimo (na pamet) 200 EUR, se pogovorita, kaj to pomeni.
Če se je pripravljan truditi sam, lahko za teh 200 EUR dobi kup zanimivih reči, ki ga zanimajo (dodatne bolj “fensi” obleke, kakšni modni dodatki, CDji, kino, sladoled, tortice….). Mama pač rajši da njemu/njej, če se potrudi.
Sicer lahko kdaj tudi zmanjka za kaj od naštetega, ker boste investirali pač v fiziko.
Nobenemu otroku ne škripa pri matematiki tako hudo, da tega ne bi razumel.

že kakšna 2 meca imam instrukcije za matematiko za osnovnošolo. ker je ta fant, ki ga učim na razredni stopnji, racunam 5 evrov. za premetni stopnji, bi pa racunala evro vec. je pa to cena za 1 uro. (60minut).

LP

New Report

Close