Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena Iqos naprave

Cena Iqos naprave

Sem pri nakupu Iqos Iluma one. Zanima me cena naprave, da vem ali se mi izplaca kupiti ali raje ostati na navdnih cigaretih?

Razlicno. Una osnovna, ko je polnilec in naprava v enem se mi zdi da je 30 eur. Ta ta srednja s polnilcem in palčko posebej je slabih 70. Dajo pa 20 eur bon, oziroma popust.

Je pa po novem indukcija in ni treba več praktično nič pucat in nima grelnega jezička, ki se lahko odlomi.

Prodam ti vejp… klubska cena 60… drgac mam po 80… ja dao 30.

Ja mislis sem tistega ki je use v enem. Samo 30e to je zelo ugodno mislis sem da je vec. Si preprican?

kako pa dobiti ta bon ?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10224, 09.10.2024 ob 10:18

kako pa dobiti ta bon ?

Pokličeš na iqos. Potem ti vse razloži. Se registriraš. Ti pošlje kodo na mail. Greš na petrol ali drugo prodajno mesto, ti kodo z maila poskenira in to je to.

modrivrag, 04.07.2024 ob 18:31

Razlicno. Una osnovna, ko je polnilec in naprava v enem se mi zdi da je 30 eur. Ta ta srednja s polnilcem in palčko posebej je slabih 70. Dajo pa 20 eur bon, oziroma popust.

Je pa po novem indukcija in ni treba več praktično nič pucat in nima grelnega jezička, ki se lahko odlomi.

a ne glede na kopb in s tem povezano invalidnost, ga še vedno pohaš???

mijav mijav, 09.10.2024 ob 11:07

a ne glede na kopb in s tem povezano invalidnost, ga še vedno pohaš???

Zase se brigaj. Ti glih veš za moje diagnoze. Tud ko bom fliknil ne boš ti nič izgubila.

Zraven tega pa ta iqos ne more bit neka hudo škodljiva stvar. Tudi ni nobena raziskava pokazala da bi bila, le lobij norcev še kar isto nabija. Katrana več nima, ker se tobak samo segreje in vdihuješ paro ne dim. In nič ne kašljaš po tem, kot je bilo to pri cigaretih.

Namesto iqosa priporocam ploom. Naprava mislim da je okoli 20, 30 eur, ne spomnim se vec. Skatlica pa stane 4 eur. Imenujejo se evo. Kupis lahko na vsaki bencinski crpalki. So mi boljsi kot iqos in uporabljam ze skoraj 5 mesecev namesto cigaret. Pocutje veliko boljse, tako da priporocam. Seveda pa je koncni cilj tudi to opustit 🙂 srecno vsem!

New Report

Close