Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cena kepice sladoleda

cena kepice sladoleda

LP!
Goričanke/goričani in drugi, ki ste v Gorici že jedli sladoled… dajte mi povedat, se vam ne zdi pretirana cena kepice sladoleda??? Meni se je tako ali tako zdelo že preveč ko so podražili iz 150 na 160 in potem na 170sit!!??!! Logično je tako, da ko podraži en sladoledar bodo tudi drugi… včeraj pa sem bila v Pinjoli (na Bevkovem trgu) na sladoledu in mi računa za 2-krat po 1 kepico 360 sit… haloooo!? ali ni 2×170=340sit? To sem jo tudi vprašala, pa mi je povedala, da je 170 kepica ene vrste sladoleda, če pa zmešajo dva okusa (pol, pol) pa je 180!!!!! … pa dajte no sem si mislila, saj je že 170 preveč, za kaj takega, da je 180, če vzameš mešano kepico pa nisem nikjer še slišala! Danes pa sem šla v Press na sladoled in so mi za mešano zaračunali normalno 170sit !! Tako, da v Pinjoli me ne vidijo več!
…vem, da na dolgo in široko govorim o sladoledu 😉 ampak se mi zdi pametno malo obveščat tudi o takih stvareh! Tudi meni bi bilo všeč, če me obvestijo malo o cenah, saj sama včasih nanje nisem dovolj pozorna, ko hitro vzamem sladoled zase in za otoka pa že šibam naprej!
Pa še to, nikjer seveda v Pinjoli ne piše, da mešana kepica stane 180sit !! …pa ne gre se mi zdej tolko za 10 tolarjev, ampak za to, da pretiravajo – ena vrsta ali dve sladoleda-kepica je še zmeraj enako velika IN cena bi morala bit napisana tudi ta na ceniku!

…kaj pa ostale goričanke in goričani menite!??! Je tudi na obali tako drag sladoled? Ker vem, da v CE in MB ni!!

v KP je kepica 200 SIT….

mb 170 ne glede na sestavo kepice 🙂

V Ljubljani je 200 sit.

Samo v Kopru pa dobi tapravi sladoled, ker ti ga nabašjo za dva sladoleda, to pa res.
Ampak vseeno je pretirana cena, boš videla, da za sezono bodo podražili.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Pri nas (okolica MB) pa je kepica 150 sit…ne glede na to ali je mešana ali ne. Pa sploh ni mala, pa ponavadi še, če mu kateri okus tisti dan ne gre v promet…ga lahko po želji dobiš zastonj. Sladoled pa je njami…ful ful dober.

Lp

verjemi-tudi Celje ne zaostaja (vsaj kar se cen tiče).
kepica je 170-180 (odvisno kje), za mešano -dva okusa, pa sem plačala 200. Res pa je, da je bila cena označena na ceniku. Poleg tega pa računajo še preliv, pa žličko, če jo želiš za otroka, pa….

V Lj. so med 180 in 200.
Je pa zelo njami sladoled v Gorici v Perli, pa še poceni se mi je zdel glede na naše cene.

Pri nas je 150,00, ne glede na preliv ali mešanje okusov…
Ma, če bo preveč podražil – bomo hodili pa v Hofer…

Tudi na Bledu je 200 SIT. Too much. Še dobro, da nisem ljubitelj sladoleda in se mi ga zalušta ene 3x na leto.

Na Vrhniki, pri Berzotu je tudi 180 sit. Res da so kepice velike, ampak se mi zdi to zares predrago. 1 kepica=180 sit? Glede na res velik promet bi lahko imeli malo cenejši sladoled. Pač ne bomo več toliko hodili tja, ne bomo naročali več tolko kepic sladoleda kot prej, bomo pa šli v trgovino in kupili kornet ali lučko.

v POrtorožu – Mignon je tudi 200 SIT.
V pinjoli v Gorici je pa sladoled tko dober, da bi zanj dala tudi 200 SIT/kepico
vedno ga jem, ko sem v gorici

V Zasavju jemo sladoled po 120, 130 SIT. Ne glede na “mešanost” kepice ;)Seveda je ponekod (ena kao “high-class” slaščičarna) tudi dražji.

čao

Kranj od nekje 150 nekje 180. Pa je tisti za 150 boljši.

Tuš ima akcijo in dobiš za 500 sit 3 litre sladoleda, pa saj so sladoledarji kar znoreli. Še dobro, da nisem nevem kakšen ljubitelj sladoleda.

pridite na sladoled v Kamnik v Toskano. Res dober sladoled, z velikostjo kepice pa naravnost pretiravajo, jaz sem zadnjič komaj zmazala eno kepico, ker je velika za 4!

Tam v Toscani imajo pa kar vse zakon. Tudi super njami kremšnite, velik kos, s kepco smetane zraven in posipano, za 400 sit… pa ledena kava… mmmm…
V Gorici je pa drag glih tolk kot v Ajdovščini (sladoledni vrt) in Vipavi (pr Marjanci)…

Ma, jaz bi pa rajši videla, da bi bil sladoled cenejši in, da bi bile kepice manjše. Kje so časi, ko smo hodili na tri kepice. Zdaj še eno komaj zmažem.
Pa vsaj za otroke bi lahko bile manjše. Jaz se včasih kar zmenim, da dajo mali pol, pol pa meni. Samo žal niso vsi tako fleksibilni.

silyv – včasih ni bilo nobenemu sladoledarju težko dat pol enemu, pol drugemu, sedaj pa moraš takšne z lupo iskat, na žalost!

Bila sem na sladoledu letos tudi v Ajdovščini in Vipavi, pa v MB, kjer sem dala za kepico 150sit, isto v Kranju in Celju!! V Lj. pa je bila dražja!

Res, da imajo v Pinjoli zelo dober sladoled, ampak prav tako je meni dober v Press baru (tudi na Bevkovem trgu), zato vam priporočam it tja!

Pa saj si lahko privoščijo takšne cene… sploh pa se nihče ne pritoži njim, vsi samo po forumu jamramo 😉

LEP DAN VAM ŽELIM PA BEJŽTE RAJŠI V TRGOVINO PO SLADOLED IN DOMA ŽLICO PRIJET V ROKE PA UŽIVAT! 🙂

ko si ga zaželim, ne gledam na ceno……..imam pa raje oooooooogromne kepice ki so dražje…….v celju mi je zdaj najbojši sladoled v citycentru…..cene pa res ne vem

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Je že res, da nekateri ne pomislijo/mo na ceno, ampak če imaš otroke, se sprehajaš po mestu, boš sigurno večkrat se ustavila pri sladoledarju in ne zdi se mi fer, da je treba toliko odšteti za kepico sladoleda! Sploh pa še to, da nimajo cene za mešano kepico nikjer napisane-to jim bom povedala!

Jaz bi bila vesela, da me kdo obvesti kje je ceneje… zato vam sporočam in priporočam Press bar!

Men so pa ful dobre v Čopomani na Čopovi v LJ… so sicer (mislim da) 200 sit, samo si res prste oblizneš!

mnajmaaa

Ja, draga nova_gorica, dandanes je tudi sladoled biznis, a ne?, še posebno pri otrocih.

A če je dober, potem te tudi za 10 sit ne vzame hudič.
Pa vesela bodi, da ne živiš v LJ… :-)))

koledarček, kje v Kranju pa je sladoled po 150?

Saj sem zgoraj napisala, da se mi ne gre za 10sit, ampak za način, oni zaračunajo toliko, napisano pa ni nikjer! In to, da je mešana kepica dražja (pa čeprav samo 10sit) od kepice enega okusa, saj je po velikosti prav ista!

PA VESELO LIŽITE 😉

New Report

Close