cena kubika drv
Julij Cezar, 19.07.2022 ob 21:43
mesana drva so 50 eur , bukev 75 pa do 85, dobis jih tud za 10 eur….sam so v ukrajini hehe
Anonimno 2513, 19.07.2022 ob 21:48
to je tvoja teoretična cena brez realnosti. ti že lahkjo pišeš da je cena taka, problem je pa v tem, da ti za ta denar NIHČE več v sloveniji tega ne bo prodal oz še drugače drv na tržišču sploh ni.kar je je napol mokro in tega ne moreš kurit. po današnji objavi pop tv da biomase ni nikjer v evropi za dobit in da je rus zaprl plinske pipice pa mi pregorevajo telefoni. sem ga izklopil. 15 minut po objavi na pop tv, sem prodal 20 metrov suhih bukovih drv po 150 evrov za meter. razmišljam, da bi obljubo snedel, saj bodo pozimi ko proitisne mraz po 200 do 300 evrov za meter. tak da tvojo teorijo o 80 evrih si lahko nekam vtakneš.
ne bluzu ne lazi, in ne poslusaj glupih novinarjev, drvi je zadosti in za tak denar kot sem ti napisal….jebeni novinarji pa naj ne lazejo in sirijo paniko, mrhovinarji ki so nagnali cene pelet v nebo pa…naj jim obrat zgori bandi pokvarjeni
seveda204, 20.07.2022 ob 06:53
pridi jih ven vlečt pa klat, pa boš potem rekel ropanje.
Če se ti ne bi splačalo, tega sigurno ne bi počel. Ne jamraj. Jaz jih napravim zase, vem kako gre. Zase imaš hitro tistih deset metrov, za več je pa treba mrdnit. Sam ne jamraj, ker se ti krepko splača trenutno.
modrivrag, 20.07.2022 ob 09:58
Zagotovo tvoje delo ni letos za 20 eur več vredno kot lani. Za toliko so v povprečju letos navili posameziki cene, pozimi bo se pa spet ponovilo, dam samo da prodam, magari po 40 eur. Sploh če bo blaga zima. Zdrave pameti ni nikjer, vsak bi samo grabil.
Za buksl runkl amebo seveda204
sonja112, 20.07.2022 ob 10:03
Jaz sem plačala 70 evrov za kubik bukovih drv , narezanih na 33 cm.lepa drva vsako leto kupim pri kmetu mogoče tudi zato taka cena ..več jih kupi pri njem in za nas je takšna cena.
Al je težko brat to zabitost,že avtor teme, ostali pa ponavljate amebe frdamane. Jebo vas kubik drv. Dajte se vsaj osnovno izobrazit, da kubik pri lesu pomeni kubični meter polnega lesa, torej hlodovine. Prostorninski meter so pa nažagana in nakalana drva, kjer je v meri tudi vključen prazen prostor, odvisno kako je zloženo.
škoda da karkoli pišeš lenuhom pa blokovskim dleomrznežem, ki mislijo, da se drva kar sam naredijo. 99 procent luzerjev od tega foruma sploh ne zna motorke v roke prijet kaj šele rezat z njo. vse gre gor kruh 100 procent kurilno 300 procent bencin 100 procent skor, hrana obutev vse po 50 do 400 procemnt, a jaz ti bom pa drva dasjal po 60 evrov. s tem si niti stroškov ne pkrijem budalo blesavo. oglašajo se pa ločene propalice in bedaki viharni jezdec, ta tip je total abnormalen, že po tem kak vzdevek si je dal ti vs epove o dreku ki ga ima v možganih. zato ga je pa baba pustila in drkla že 20 let, pa še grd ogabnež je, star siv pa blesav.