Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cena maše

cena maše

Katera ve, koliko stane maša? Hvala!

17 evrov

Kaj pa na Brezjah,koliko stane?

Kam pa to greš plačat?

Če želiš govoriti z duhovnikom, ali je to mogoče?

Maša povsod stane isto, če pa želiš pogovor z duhovnikom, se na Brezjah zagotovo koga dobi. Priporočam p.Leopolda.

17 € vsepovsod po SLO

Jaz sem pa prebrala masaže 🙂

Pogrebna maša me je stala 180€

???????? Vidim dobro?

R

17 evrov.
Pri pogrebu je lahko več stroškov, ki se plačajo hkrati (maša, 7 in 30 dan, zvonjenje), na škofiji(LJ, MB, CE, MS,KP) ti bodo zagotovo odgovorili.

:-)))))))))))))

A mi lahko napišeš, kaj vse si plačala za ta denar? Menda ne celo gregorjanske maše??

zgleda, da je bla sedmina al pa požrtija, sam ne vem za kirga !

Že dolgo ni več 17 Eurov maša je 23 eure

Tako 23 eur je. Da pa se okroglo 25

Maša nima cenika, nima cene, tu je prvi vaš zajeb, tistih 25€ pa je MAŠNI DAR, ni cena , samo toliko, aja 25e boste rekle, to je fajmoštrova bruto bruto , od tega mora odbiti še štrom, vse druge stroške , na koncu ne ostane 20€, maše pa ima ob delavnikih po eno in ob nedeljah do 3, pa  si same izračunajte koliko zasluži…

23,00 Eur.  Pa 2 meseca prej se naroci za datum. 😉

Če pustiš fajmoštru dobro napitnino, imaš pri bogu kaj plusa?

25 Eur pa sem župniku dal 40

Kako lahko mečete denar župnikom, če ga imate preveč se lahko dogovorimo in ga nakažete na moj TRR, po želji vam lahko tudi pridigam kakšno uro.

Miloš Košir v Šmavru naredi vrhunsko mašo.

Maša kasira 80 eur za pol ure, 12o eur za uro, pa 20 eur doplačila za analo.

Ah dajte no, če prebere 10 imen pri maši v nedeljo je to 25€x10 je 250 eur. Ker pomeni da je vsak plačal mašo za tega pa tega. Tako to gre. Prav nič hudega jim ni.

Sem srečala gospoda v hosti ki je drva napravljal pa mi pojasni da je to župnijski breg, pa sem rekla, morajo biti veseli, da jim ga bote tako lepo zastonj počistili… pa pravi’ja sigurno’ so me najprej vprašali koliko bo prispeval. Pa jim je baje dal 300 Eur.

Pri farjih ni nič zastonj. zato pa so ustanovili cerkev, da lahko ljudi lupijo. Nimam nič proti veri, samo proti lakomnim farjem. No ajde če naredi mašo se jim plača… Še pomnite Zvon, pa lakomnost je smrtni greh. Kje so zdaj vsi tisti vpleteni?

Ni uradnega cenika. Treba je plačati toliko, da vsaj malo zapeče v prsih ko daš ven iz denarnice.

Opa, je kar lepo predpisano, sicer ne zahteva, pove pa koliko se pričakuje. Če pa ni denarja pa je zapisano, da se naj maša opravi. Sicer je pa več postavk in po različnih župnijah je drugačna cena. Posebej se zaračunajo ministranti, pa zvonenje pa nosilec križa.

Svobodna volja. Vsak naj da za tisto kar mu nekaj pomeni. Ali pač zapravi za neumnosti. Nikomur ni nujno darovat za maše in pogrebe.  Naredi ovinek. Noben far te ne bo pogrešal.

New Report

Close