Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena menjave kritine

Cena menjave kritine

enemon:: danes, 16:42:34

V zadnjem neurju mi je prerešetalo streho na vikendu. Za 160 m2 strehe, sem dobil predračun v višini 10.000 EUR. Vključuje, da zmečejo dol stare cegle, montirajo trapezno kovinsko kritino T40, snegolove, dimniške obrobe in hkrati potegnejo 40 metrov žleba. Material je 4k, delo 6k. Ali se vam zdi to precenjeno? Je pa res, da je zdaj ogromno povpraševanja tu.

Joj, če ti ni preveč, a lahko pustiš kontakt mojstra. Lahko samo številko, mail, karkoli. Ne mudi se mi, ne bom ti hodila v zelje. Ampak moji predračuni si, khm, toliko za manj strehe, brez žleba.

Mi smo lani menjali staro Tegolo za novo kritino Tondach

160m2 smo imeli cena je bila 11800€.V ceni je tudi strešno okno.

Zelo zadovoljni z izvajalcem

200m2 kar praviš s delom ne več kot 5k res top, top cena

Vgradnja 5 strešnih oken, žlebi ter približno toliko strehe (odstranitev starih strešnikov in lat, podeskanje, folija, latanje, pokrivanje Bramac, snegolovi, 2 dimniški obrobi) 6 let nazaj drobiž prek 15.000€.

Za 190 m2 strehe, je bilo z menjavo ceglov, lajštam, snegolovi, žlebovi okrog 15. Eden zraven bi bil pa za 20. Prvi je bil po priporočilu in je tudi na koncu ostal in naredil dobro. Najboljš da še komu pošlješ ponudbo.

Ja, zdaj me malo skrbi, da nima dosti izkušenj. Pač rabilo se je nekaj na hitro, obljubil je, da pride pred dežjem, torej jutri, zdaj je prestavil na sredo. Žal je predračun za material že plačan in za 20% dela.

New Report

Close