CENA POLAGANJA PLOSCIC
Ti imaš malo visoke cene, ker so drugače enostavne površine po 10 €, stopnice pa po 14 €, zapletene površine in mozaiki pa 18 €. To je všteto vse: kompletno polaganje, fugiranje in končno čiščenje plus končni premaz.
[/quote]
O kakšnem končnem premazu ti to?
Drugače so pa te cene smešno nizke, jaz “mojstra” s takimi cenami niti blizu hiše ne spustim, kaj šele, da bi mi kakšno ploščico položil…
O kakšnem končnem premazu ti to?
Drugače so pa te cene smešno nizke, jaz “mojstra” s takimi cenami niti blizu hiše ne spustim, kaj šele, da bi mi kakšno ploščico položil…
[/quote]
Ne boj se, ker me ne bo k tebi, imamo naročila že za april 2019..
In tudi ni moja naloga, da ti pojasnim s kakšnim premazom zaščitim ploščice, da se umazanija takoj ne prime
Tu nekje se držijo cene tisti,ki plačujejo davke in svoje stroške……http://kera-m.info/wp-content/uploads/2017/06/CENIKkeramicarji2017.pdf
Ne boj se, ker me ne bo k tebi, imamo naročila že za april 2019..
In tudi ni moja naloga, da ti pojasnim s kakšnim premazom zaščitim ploščice, da se umazanija takoj ne prime
[/quote]
Seveda te ne bo, ker imam že dobro leto položene. Za precej več denarja, vendar sem vedela, kaj plačujem.
Za tvoje dobro tudi upam, da prej od strank dobiš podpis, da lahko čez njihovo keramiko pacaš nekaj, kar ne veš, kako se bo dolgoročno obneslo. Moja keramika je stala odločno preveč, da bi se šla takšne poskuse.
Pa še skromno gospodinjsko mnenje: Kar se umazanije tiče, keramika sama sploh ni problem. Problem so fuge.
Seveda te ne bo, ker imam že dobro leto položene. Za precej več denarja, vendar sem vedela, kaj plačujem.
Za tvoje dobro tudi upam, da prej od strank dobiš podpis, da lahko čez njihovo keramiko pacaš nekaj, kar ne veš, kako se bo dolgoročno obneslo. Moja keramika je stala odločno preveč, da bi se šla takšne poskuse.
Pa še skromno gospodinjsko mnenje: Kar se umazanije tiče, keramika sama sploh ni problem. Problem so fuge.
[/quote]
Mogoče je tisto kar je tebi dobro položeno nekomu drugemu povprečno.Jaz pridem na obisk in se mi hvalijo kako so z mojstrom zadovoljni ko pa pogledam bolj natančno pa vidim da je položeno solidno.
Mogoče je tisto kar je tebi dobro položeno nekomu drugemu povprečno.Jaz pridem na obisk in se mi hvalijo kako so z mojstrom zadovoljni ko pa pogledam bolj natančno pa vidim da je položeno solidno.
[/quote]
Ribja kost (format keramike 15×60 cm, 2mm fuga), ki prehaja čez tri prostore in v enem celo naredi obrat smeri za 90 stopinj, položena tako v nulo, da nisem želela niti robnih letvic, ker bi skazile to mojstrovino.
Če ostanemo samo pri tem primeru, mislim, da debata o mojstrstvu polagalca tukaj ni več potrebna.
Se popolnoma strinjam.
Taki so daleč najslabši izvajalci. V bistvu so to posredniki, ki imajo samo firmo, sami pa ne delajo. Imajo podizvajalce z juga, ki jih plačujejo minimalno, delavci se menjajo…
Taki se v loku izognem pri vseh storitvah. Drugega kot slabo storitev, nedržanja rokov, ne moreš pričakovat.
Izberi tistega, kjer dober glas seže med ljudi. Ima svojo firmo z lastnimi stalnimi dobro plačanimi delavci.