Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Cena računovodske storitve – prosim za mnenje

Cena računovodske storitve – prosim za mnenje

Zagotovo je med vami kdo, ki ima računovodski servis oziroma komu vodi knjigovodstvo. Ali bi bili mogoče pripravljeni informativno izračunati oziroma povedati, koliko bi “moral” podjetnik plačati za storitve? Kratka obrazložitev … sorodnica že leta vodi knjige nekemu podjetniku po smešno nizki ceni (to zagotovo vem, ker se tudi sama ukvarjam s tem, a potrebovala bi tretje mnenje). Ko ji je le ta nudil svoje storitve ji je mastno zaračunal. Vem, da vsak svoje storitve oziroma znanje prodaja za toliko, kolikor ga ceni a vendarle … sorodnica bi mu želela v vednost pokazati koliko bi on v resnici plačeval za računovodske storitve, če bi mu le te opravljali v servisu.

Če je vprašanje preveč kočljivo, se lahko pogovorimo tudi prek zasebnega sporočila oziroma maila.

Hvala lepa za mnenje oziroma pomoč in lep dan še naprej.

Jaz dam po navadi tarifo za računovodske servise, da je približni občutek koliko je cena. Predračun pa potem po tarifi in popust.

Hvala za odgovor. Ampak ali ne pride po tarifi cifra, da te kap? Če recimo pregledaš po postavkah kaj delaš si takoj na 200€ za malo dela. Če ga je dosti oziroma precej pa vse čez 500€.

Ja pride skupaj da te kap. Je pa odvisno v katerem delu slo delaš. Nekje se prodajo po tarifi, nekje pa na pol cene ne delajo, tako da je čisto od vsakega posameznika odvisno, koliko je cena.
Preko ZS vam pa ne morem napisat, ker niste prijavljena, lahko mi pišete na mail.

Poslala sem vam mail. Hvala.

Predlagam vam, da sorodnica podjtniku pripopoča, naj si kar najde računovodski servis, ker ne vem zakaj bi delala zastonj. Tudi cena po računovodskem ceniku ni ravno da te kap, če je servis pošten in dela po dejansko opravljenem delu. Je pa težko vnaprej povedat, koliko bi računovodska storitev stala, saj ne veš koliko bo dela s stranko.

Na internetu sem našel nekaj servisov, ki imajo celo objavljen cenik. Preveri:

xxx

[url=http://www.hujsanje-diete.tag.si/]Učinkovito hujšanje[/url]

Jaz plačam cca 100€ + DDV /mesec. Zaposlenih nimam, DDV imam na 3 mes. Mi pišejo račune, bilanco, … Cene za firme so (preverjeno) od 50€/mes. navzgor.

Ja tudi moja cena je od 50 eur navzgor.

Pozdravljeni,

Jaz tudi potrebujem konec meseca računovodski servis, sicer ga že imam samo nisem zadovoljna s odnosom svoje rač.in zato si želim zamenjati.

prosim če mi lahko pomagate.

lep podrav

Od kod pa prihajate?

Vsi moji podatki so na moji strani:
http://www.tepina.gajba.net/

Sem iz Jesenic, a oddaljenost ni več problem, ker se lahko vse pošilja preko računalnika. Če vas zanima več, me lahko pokličete ali pišete na mail.

Pozdravljena!

Nam že več kot deset let knjige vodi xxx smo izredno zadovoljni (znanje, kvaliteta, odnos, …).

Lupppii

če še potrebujete računovodstvo se nam laho oglasite na xxxx.

lp

ojla!

tukaj pa najdete naše podatke in obrazec za informativni izračun
xxx

pa lep dan!

b 🙂

Kako lahko zaupate, da je nek servis dober, če se tko neokusno reklamira na forumu?? Seveda ga. Dominika tukaj ni mišljena, ker le opravlja veliko delo. Ampak ostali? enako velja za uno temo rač servisa v kamniku…

se popolnoma strinjam, stran racunovodja.com prepoveduje tako reklamiranje, omenjanje imen in podobno.

Izbrisala sem podatke in zgoran napisala sporočilo o reklamiranju.
Sama sem že razmišljala o tem, a se nisem mogla odločiti kaj je prav in kaj ne. Po eni strani imate pravico povedati s kom ste zadovoljni in s kom ne, po drugi pa nikoli ne vem, kdo se reklamira.
Sedaj sem se odločila in izbrisala podatke- vidi se samo xxx.

Ostro protestiram proti takemu ravnanju. Lahko od danes dalje navedete razloge in to počnete, za nazaj pa tega ne bi smeli narediti! Ker potem lahko zmodelirate celoten forum. Prav je da to opozorite, ampak se s tem ne strinjam. Kljub temu, da je bil povod moj. Verjetno so se tako vsi tisti zamislili, da gredo recimo k temu in onemu računovodksemu servisu samo zato, ker se zna sam hvaliti in to čisto neokusno.

Pozdravljeni,

Potrebujem rač.servis ker mislim da preveč plačujem svoji računovodkinji, zato Vas prosim da mi pošljete ponudbe na mail in napišete koliko se plača bilanca ali če je že všteta v ceno, in ostale stvari, lp

[email protected]

mene zanima kak poceni računovodski servis, kajti na to da bom imel zgolj 2 računa za istavit mesečno in vknjižbo max 4 račune na mesec ter dva zaposlena vključno z menoj ne potrebujem nekega ohohoho računovodskega servisa kjer te opalijo za 100€ in več za vpis ne vem cca 5 računov za strošek ter izdelavo dveh plačilnih obračunov in se razume za izdelavo letne bilance …..
vknjižba bo maximum 2 x mesečno in zato res ne vem za 1 uro dela ne mislim plačevat 100€

Ker tud sam ne bom dobival neke bajne vsote da bi si lahko to privoščil, nisem rekel da si ne zaslužijo takega denarja za vodenje računov , vendar meni se potem ne izplača delat tega kar bom počel
moj email: [email protected]

pa da vidim ponudbe

Gospod Seba to ni ena ura dela…pa obračun dveh, treh plač niti ni tako malo…za te obračuna in poročanje na e-davke, ajpes, ter tudi zpiz ni eno uro dela, ampak kar lepo 3 do 4 ure dela povprečno…potem pa izračunaj koliko pride urna postavka…pomoje, kar nekaj manj kot avtomehanična na servisu…plus o tem, da o odgovornosti ne govorimo.

2 plači 50
3 plače 60
Če je res samo 2 izdana in 4 prejete – zavezanec za DDV da ali ne?

Sicer pa torej kot napisano 50-60 €

Pa pozabili smo še na potne naloge, službene kartice, osnovna sredstva.
To je gotovo 4 ure na mesec.
Potem pa vprašanje, kako boste plačevali prispevke. Redno, z zamudo, k temu sledijo uskladitve davčnih kartic, itd.
Pridobivanje financiranja na banki, limit, kredit. Itd, itd.
Če imate ponudbo za 100 € jo sprejmite. Pri meni ne bi prišli tako poceni čez.

Sabina [url]https://www.facebook.com/Funkyracunovodka/[/url]

Morda ti pomaga tale analiza cen računovodskih storitev: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/racunovodje/racunovodstvo-cenik-cene-racunovodski-servis/

Od oka, 150 EUR / mesec je povprečje za srednje velike firme, pravijo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close