Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena ragdoll mačke

Cena ragdoll mačke

Občudujem ta prekrasna bitja na in sanjam, da bo mogoče enkrat ena taka moja. Ne predstavljam si, koliko stane takšna mačka?

Porka flik, zaka pa ne vprašaš, sej maš dan kontakt na tej strani..ddddd

Ma ne morem kar poklicat in vprašat- Takele pokličeš takrat, ko si že odločen. Mene pa čisto na splošn zanima, koliko pasemske mačke stanejo, da vidim, a je to sploh v mojem rangu.

Približno http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/macke/pasemske/ragdoll-macka-1284523721.html?aclct=1357237422

Meni se je pa porodilo eno čudno ali ne vprašanje.Dajmo rečt,da se odločim imet leglo pasemskih mačk.Recimo,da imam samico in samca vrhunskega legla.Vse lepo in prav.Skotijo se mladiči in jaz jih skušam prodat.Cena je abnormalna-itak.Kaj pa potem,če ni povpraševanja?Zanima me odgovor ljudi,ki se s tem bavijo.

Če jim ne uspeš najti novih domov, potem mladiči seveda ostanejo pri tebi.
Od vzreditelja se nekako pričakuje tudi, da je pripravljen vzeti svoje živali nazaj k sebi, če gre kaj narobe v novem domu, ali da bo vsaj pomagal pri iskanju novega doma zanje.

Odgovorna reč.

Se pravi-polna hiša mačk,al kako?!

Cena se giblje med 550-600 EUR. Če se boš odločila pazi, da ne boš kupila od kakšnega preprodajalca, ki dobavlja od “kitten mills” kjer so cene nižje ampak imaš lahko težave take, da te bo stalo na tisoče EUR, da boš spravila mačko k sebi ali pa ti bo celo poginila. Poleg tega so tam živali trpinčene, zaprte v kletkah. Tako, da lahko dobiš tudi žival z vedenjskimi motnjami, nesocializirano itd.
Pri tej pasmi je problematično srce in ledvice zato res od preverjenega vzreditelja, najbolje od lokalnega kjer greš pogledat.

Glede preverjenih vzrediteljev se je najboljše pozanimati pri Felinološkem društvu,
ti bodo z veseljem svetovali in pomagali.

Cene rodovniških mačk so različne, ampak ker verjetno kupuješ hišnega ljubljenca,
lahko kupiš tudi t.i. “pet kvaliteto”, se pravi rodovniškega mladiča, ki pa ni mišljen
za nadaljnjo vzrejo ali razstavljanje.

Mačka pride k tebi cepljenja, razglistena, veterinarsko pregledana, živali, ki niso
mišljene za nadaljnjo vzrejo pa že tudi sterilizirane/kastrirane.

Če se ne boste šli vzreje, absolutno priporočam, da mačko S/K, ker je življenje
brez gonitvenih ciklusov in markiranja spolno zrelih samcev mački in vam prijaznejše.

Jaz in moja družina bi imeli mačko ragdoll samčka mladička! Mi prosim lahko kdo pove kje ga lahko dobimo? Čeprav bi ga kupili šele avgusta saj bi zanj imeli več časa, bi vseeno rada izvedela kje di ga lahko kupila! In koliko je povprečna cena!
Če kdo ve bi bila zelo vesela za nasvet! A preden mi ga poveste upoštevajte te podatke prosim:
– ragdoll
– samec
– mladič
– kupili bi ga AVGUSTA!
Hvala za vse nadaljnje nasvete!����

To pa priporočam da se pozanimaš o leglih v Sloveniji in jih pokličeš ter vprašaš, če bodo imeli takrat kakšne mladiče za oddajo… Druge ideje nimam 🙂
LP

Imam ragdoll samičko, staro 3,5 meseca, je brez rodovnika in še nesterilizirana in nečipirana. Prodam jo za simbolično ceno 100eur. Samo k skrbnim in dobrim skrbnikom, navajena wcja, socializirana, sila prijazna, navajena mojega psa – spita skupaj – ogled v savinjski. pošljem slike na mail. 070 73 71 73.

Pozdrav vsem,

z ženo sva se odločla najinim dvem otrokom za miklavža darovat mucko ragdoll pasme. Včeraj sva se zaljubila in zmenila za mucka prek bolhe z eno gospo, danes pa nam je odpovedala rezervacijo … 🙁

Ima kdo kakega mladička samec/samička pri sebi? Javite mi na 031504715 ali citri1@hotmail.com

Hvala. Lp

Žal muce ne oddajam. mislim, da mi je moral nekdo vdreti v računalnik in si privoščil tale neokusen podvig. Hvala vsem za razumevanje. Lepo pozdravljeni.
Teja

Ragdollke nisem nikoli imela. Mislim, da si je nekdo privoščil šalo na moj račun. Hvala za razumevanje. Lepo pozdravljeni.t

Pozdravljeni, zanima me cena Ragdoll muck sedaj (leto 2021). Kakšne so cene pri nas? In prosim, ne pišite mi, da naj pokličem vzreditelje. Hvala vnaprej.

Ragdoll? A to misliš cunjaste mačke?

Vsaj če se ne motim se jih je pri nas tako poimenovalo? Samo danes vsi angleške izraze uporablajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Gucci416, 08.07.2021 ob 14:34

Pozdravljeni, zanima me cena Ragdoll muck sedaj (leto 2021). Kakšne so cene pri nas? In prosim, ne pišite mi, da naj pokličem vzreditelje. Hvala vnaprej.

cca. 900 EUR

Jao – 900 EUR za mačku! Pa kaj je tako posebnega – ima toliko boljši okus? Ker moj kitajski sosed jo ravnotako u vok vrže kot vsaku drugu mačku.

Vukašin, 08.07.2021 ob 22:54

Jao – 900 EUR za mačku! Pa kaj je tako posebnega – ima toliko boljši okus? Ker moj kitajski sosed jo ravnotako u vok vrže kot vsaku drugu mačku.

Res ne razumem zakaj je na tem forumu toliko ljudi, ki si dejansko vzamejo čas da v sklopu določene teme napišejo nebuloze, ki prvič niti niso smešne , niso zanimive sploh pa tistemu, ki je postavil vprašanje ne pomagajo popolnoma NIČ. Ženska je normalno vprašala če kdo ve koliko stane ragdoll mačka in potem se najde nekdo ki misli da ima smisel za humor in piše o sosedu kitajcu ki jih kuha…bolano, primitivno, nezrelo, neduhovito…

Jasna78, 09.07.2021 ob 10:14

Res ne razumem zakaj je na tem forumu toliko ljudi, ki si dejansko vzamejo čas da v sklopu določene teme napišejo nebuloze, ki prvič niti niso smešne , niso zanimive sploh pa tistemu, ki je postavil vprašanje ne pomagajo popolnoma NIČ. Ženska je normalno vprašala če kdo ve koliko stane ragdoll mačka in potem se najde nekdo ki misli da ima smisel za humor in piše o sosedu kitajcu ki jih kuha…bolano, primitivno, nezrelo, neduhovito…

Naučiti se moraš preskočiti odgovore takih.. preprosto ignoriraš.. Ker taki pridejo svoje bolne frustre na forum zlivat – ker jih v reali nihče več ne posluša ali jemlje resno, za normalne. Saj je še eden tak pacient tukaj, je e bil na prejšnjem forumu. ne smeš mu dat pingpong žgice nazaj z odgovorom – to ga namreč hrani in nahrani – točno po to pride sem gor…

Mi imeli lepo pugasto leglo pred prodajo vsi ikeli 1,5kg vsi lepe barve brez pack – flekov sedaj 25.12.2021 imamo novih 5 za prodajo cena 600e vsi veterinarsko pregledani,cepljeni ,razglisceni ce vas zanima pisite na fb.stran muce ragdoll -obozevalci

New Report

Close