Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena smučarskih počitnic v 2024

Cena smučarskih počitnic v 2024

Odgovor na objavo uporabnika
Ni nujno tako zelo drago, 17.01.2024 ob 20:47

Zgoraj pravi ena, da dajo za apartma 3500€ za teden apartmaja.

Mi se letos nismo odločili za smučanje zaradi določenih zdravstvenih težav v familiji, ampak nas bi prišel čisto soliden apartma malo pod 600€. Apartma v dolini, brezplačno parkirišče pred njim, pekarna oddaljena 150 m, spodnja postaja sedežnice 30 m.

Nesmiselno se mi zdi plačevati veliko za apartma, če ga zapustimo malo po pol devetih zjutraj, vrnemo se okoli  pete, ker skoraj vedno uporabimo brezplačen bus nazaj, ker zaključimo čisto na drugem koncu smučišča.

Kak dan nas ni še več časa, če se z avtom odpeljemo na Turracher Hohe, velja ista karta.

V isti apartmajski hiši (več različnih lastnikov) imajo enako velike apartmaje, a zelo moderno opremljene, po parkratnik te cene, po kateri imajo cenejše enako velike apartmaje.

Ne potrebujemo masažnega tuša, nam je dovolj navaden, ne potrebujemo ultra moderne sedežne in kamina v dnevni, če je čisto OK navadna sedežna, tudi za pomivalca mi je vseeno, ali je ali ni in enako za pečico – če to pomeni, da je apartma občutno cenejši, ne bomo plačevali več kot pa je potrebno.

Ni nujno tako zelo drago, 18.01.2024 ob 14:20

V isti apartmajski hiši (več različnih lastnikov) imajo enako velike apartmaje, a zelo moderno opremljene, po parkratnik te cene, po kateri imajo cenejše enako velike apartmaje.

Ne potrebujemo masažnega tuša, nam je dovolj navaden, ne potrebujemo ultra moderne sedežne in kamina v dnevni, če je čisto OK navadna sedežna, tudi za pomivalca mi je vseeno, ali je ali ni in enako za pečico – če to pomeni, da je apartma občutno cenejši, ne bomo plačevali več kot pa je potrebno.

Apartma smo izbrali glede na določene kriterije:

– max 250 od vlečnice

– parkirišče

– fitnes.

Vem, da bi brez dostopnega fitnesa bila cena nižja, a vsaj 2 najstnika potem ne bi šla zraven. Je pa to tudi meni super, ni pa pod nujno, kot njima.

Oorema v apartmaju pa ni nikomur prioriteta. A je tako, da ko imaš v filtru fitnes, ne dobiš ravno slabega apartmaja.

Gremo, 18.01.2024 ob 14:49

Apartma smo izbrali glede na določene kriterije:

– max 250 od vlečnice

– parkirišče

– fitnes.

Vem, da bi brez dostopnega fitnesa bila cena nižja, a vsaj 2 najstnika potem ne bi šla zraven. Je pa to tudi meni super, ni pa pod nujno, kot njima.

Oorema v apartmaju pa ni nikomur prioriteta. A je tako, da ko imaš v filtru fitnes, ne dobiš ravno slabega apartmaja.

Ta apartma, kamor mi hodimo, ima do sedežnice 50 m, do pekarne s svežim kruhom 150 metrov, do term 250 metrov.

Pa seveda brezplačno parkirišče pred apartmajsko hišo in balkon.

Fitnesa pa po vsakodnevni celodnevni smučariji še dodatno niti slučajno ne potrebuje nihče od nas.

Ufff… fitness po 6-8 urah smučanja vsak dan? Čestitke da to zmorete! Resno mislim.

Pri nas verjetno tudi najstnikov ne bi spravil v fitness po smučariji, pa čeprav je doma to vsaj 4x tedensko na rednem sporedu.

Mi smo 3je, smucamo na Kronplazu, stanujemo v hotelu z bazenom, savnami, fitnesom imamo tudi hrano. Ceno pa ti povem, ce bos ti placala, ok?

Smučišča običajno laufajo od 9.00 do 16.00 ure. In enim uspe v tem času 3 x v oštarijo????

Mi pojemo zjutraj zajtrk, na smučišču imamo 1 pauzo za kak sendvič in kavo, lulanje…. in to je to. Ko se vrnemo v nastanitev pa nekaj skuhamo.

Tako kot Roku se tudi meni zdi škoda časa za 3 malice. Denarja pa tudi.

Koliko pa stane Jahorina?

nesmučarka, 20.01.2024 ob 17:18

Koliko pa stane Jahorina?

Odvisno od termina, hotela/apartmaja in tega, koliko si boš privoščil še na smučišču, lahko samo čaj, lahko celotno kosilo

Velikega vpliva nimaš samo na ceno smučarskih kart, izbiraš lahko samo, ali boš šel v visoki ali v nizki sezoni, saj se cena kart glede na sezono razlikujejo.

Za podaljšan vikend je Jakosti a OK, za tedensko smučanje je 50 km prog malo.

Vsaj še enkrat toliko jih mora biti, da se ne naveličaš.

Ima kdo izkušnje s smučanjem preko agencije? So to le tedenski paketi? Se da dobit tudi za 3, ali 4 dni? Katere agencije? Nekaj smo že gledali po spletu.Še konkretne izkušnje bi rabili za primerjavo.

me zanima545, 20.01.2024 ob 18:20

Ima kdo izkušnje s smučanjem preko agencije? So to le tedenski paketi? Se da dobit tudi za 3, ali 4 dni? Katere agencije? Nekaj smo že gledali po spletu.Še konkretne izkušnje bi rabili za primerjavo.

Na MountVacation si lahko nastaviš datume po želji. Sam jih vedno uporabim vsaj za primerjavo – včasih so pa ugodnejši kot rezervacije direktno.

Za Fr vedno gledam tudi Ski France, preverim pa tudi pri agenciji Hemingway.

New Report

Close