Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cena starega železa, svinca in bakra

cena starega železa, svinca in bakra

kolikšne so cene odpadnega železa, svinca, bakra, ….

doma pospravljamo pa me zanima če bom sploh za bencin zaslužil če na dinos ali snago odpeljem ta odpad, ali ga raje romom pustim da ga oni odpeljejo.

Baker ima ceno, železo ne. Na Dinosu ti bodo obračunali dohodnino.

Za bencin boš zaslužil. Fajn bi bilo tudi, če dodaš še kak star akumulator.

Odkupne cene – Dinos:
Papir. 1 tona = 82 evrov.
Železo. 1 tona = od 165 do 205 evrov.
Baker. 1 tona = od 5.000 do 5.300 evrov.
Aluminij. 1 tona = od 700 do 1.100 evrov.

Vir: http://www.zurnal24.si/staro-zelezo-za-mleko-in-kruh-clanek-153950

Mislim da nad 80 eur plačaš dohodnino, pozanimaj se ker točnega zneska ne vem

Za vse plačaš dohodnino. Samo…. več prodaš, več ti bo ostalo, četudi plačaš dohodnino od tega. V višji dohodninski razred pa verjetno zaradi tega ne boš padel.

Poleg Dinosa obstajajo tudi uradna, a etnično obarvana odkupna mesta. Tam dobiš denar na roke brez davka, brez dohodnine in po višji odkupni ceni. Nihče tudi ne kontrolira prinešenega, zato lahko mirne duše prodaš žlebove, umetniške kipce, ukraden avto. Četudi se mimo pripelje policija se nimaš kaj bati, ker tam ne posredujejo. Oziroma bi, ampak si ne upajo. Malo povprašaj naokoli.

po moje tudi bolje neuradno prodat

Sami strokovnjaki za odpadke tukaj.Prvo, cene se dnevno spreminjajo . Papir ni placan enako (reklame niso enako vredne kakor casopis!). Zelezo NI zelezo. Tudi baker ima razlicne cene..itd. Z cim boste pripeljali recimo eno tono zeleza?? Ga boste sami nalozili? Imate s sabo originalno davcno stevilko, osebno izkaznico? Potem se postavite v vrsto na vago. Po vaganju, SAMI razlozite pripeljano, , pojdite nazaj v vrsto, da zvagajo se prazno vozilo. Ce zunaj najdete parkirni prostor, se vrnete na blagajno in se postavite v vrsto. Ko pregledajo in vnesejo vaso davcno stevilko ter osebne podatke, dobite denar, zmanjsan za akontacijo dohodnine. Pa si zracunajte kaksen posel€€€ je to…hahahaha

dober posel,ne bluzi nekaj…sodelavec se lepo bavi z tem in je lep dodaten zaslužek,mu nisem fuoš.

Lep pozdrav!

Jaz rabim železo ki se mu reče srebro zaradi tega,ker bom delal avto na daljinec

Lep dan vam želi Hren Žiga

Pozdravljeni,

Kje bi človek dobil 5ton do max. 10 ton svinca? Najboljše bi bilo v palicah?
Hvala za kakršn koli nasvet.

in kaj boš z njim…
da ne bomo še mi
kaznovani če boš delal kaj
nezakonitega…

mene pa zanima a je možno prodat tudi manj kot tono?

UGODEN ODKUP BARVNIH KOVIN!

051/450-720 ali 064/180-680

imam
100kg papirja
100kg železa
1kg svinca
ter pouno lesa lahko ga nažagam u drva…
kupi kdo? 🙂 ponudbe prosim 🙂

SVEŽE cene kovin za odkup po sistemu denar na roko, na :070/479-139 Aleš

Ugoden odkup kovin!

040313190

Kdo ve kakšna je trenutna cena bakra prva klasa? Hvala..Lp..Robi

Cene se nenehno spreminjajo, Žal se moraš pozanimatipred odkupom pri različnih odkupovalcih.

prodam cink (shg 99.995 ) cca 50 kg

030 619 705

Kako se krećucijene otkupa bakra i železa u Sloveniji ?? i dali ima netko tko otkupuje u Ilirskoj Bistrici???

Imaš ga v Pivki pri vojašnici zaviješ desno če boš prišel iz Bistriške strani.

Prodam sef. Teza cca 400 kg. Mehanizem malo steka ampak deluje. Lahko ga prodam tudi kot staro zelezo ce koga zanima

Pozdravljeni,
a kdo ve kakšna je cena inox.( imam nekaj pomivalnih koritov)
LP

mene zanima tvoj sef. cena in tvoj kontakt?

New Report

Close