Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cena tatuja?

Cena tatuja?

Vem, najboljš bi blo da grem direkt tatuvatorja vprašat, sam vseen prej vprašam tuki, da vsaj približno vem kašno ceno lahk pričakujem.
Kolk od prilke bi prišlo ime s 5ih črk?
Hvala vsem prijaznim dušam, ki bodo imele voljo napisat svoj komentar.��

5 crk je lahko velikih 10cm al pa 50cm 🙂 lahko so barvane ali crno-bele … je dosti dejavnikov ki vplivajo na ceno 🙂

� ja res je, maš prav.�
Sama si želim čist navaden podpis, tanke črte, črne barve, bl mejhno.

Potem bo verjetno tam med 50 in 100 evrov.

Tam ki hodim jaz je 60eur samo zato da zalaufa masinco :))) drugace pa imam tattoo priblizno 15x5cm, crne barve in sem dala 80eur, je pa je*en bil ker sem ga sama narisala 🙂

Tako da cene zelo nihajo… 🙂 prvo si izberi h komu hoces it 🙂

Hvala obema.�
Ojoj, mal velik je to. Ajd, 50€ bi še dala, sam 80, al pa 100€ mi je pa res velik.
Verjetn bom šla v Cult (Lj) vprašat.
Peachess, kam si pa ti šla?

Jaz sem iz obale, tako da sem sla v Trst 🙂

Drugace pa napisi jim mail – kar vec njim, da bos dobila okvirno predstavo o ceni 🙂 pa poglej malo po kaksnem drugem forumu za kateri so dobri tattoo mojstri v Lj. Ce so res dobri bo tudi cakalna doba malo daljsa 🙂 Jaz sem cakala 1 leto 🙂

Hvala Peachess� sama sm tok neučakana, da ga hočem takoj in čim prej met� ker pol obstaja šansa, da me še mine, tako da js neb čakala 1leto v vrsti. Bom pa šla par jih vprašat tle v Lj.

V ledina centru lj ima dare, bivsi tetover iz culta , svoj studio.. Vec k 60 zih ne vzame za neki malega..

en velik razlog, da bi morala počakati, ne pa na vrat na nos v tatoo
poišči dobrega mojstra, poznam eno, ki si je dala vtetovirati ime, pa je izpadlo grdo in bedno
tatuji so večni, ne pozabi !!!!!!!!!!!

New Report

Close