cena ure interneta
Zanima me kolk je ura interneta preko arnesa in kolko prek volja net…nekaj slišal da je arnes cenejši nisem pa siguren…
LP
Hine
Živijo!
Tudi jaz sem na internetu preko ARNES-ovega strežnika. Pred tremi meseci, ko sem še imela analogni modem – sedaj imam, kabelskega – je bila cena v višji tarifi (7. – 19. ure) 150 SIT/h, v nižji tarifi (19. – 07. ure) pa 75 SIT/h. Novejših podatkov nimam, mislim pa, da se (kaj dosti) niso sptemenili.
lp
Senka
Cena je ista tu in tam.Oboji uporabljajo 0889…..
1,26 SIT
2.26 SIT
Cena za večjo obremenitev je padla pred enim mesecem,prej je bilo 2.52 SIT
Popravki!
1,26 SIT/min nižja tarifa
2,268 SIT/min višja tarifa
Pozor! Vsak klic vas stane dodatnih 6,30 SIT, to je čas med vpostavitvijo zveze in dejanskim konektanjem na server. Ta čas je v povprečju manj kot minuta, ampak Telekom ima minutni obračun, tako da vas stane vsak dostop še teh 6,30 SIT.
Recimo: 60 x na mesec se konektaš, to je dodatnih 6,30 x 60 = 378 SIT. Marsikdo pozabi na to, sicer si pa poglejte cenik na http://www.telekom.si.
LP, Bojč.
Ne bo držalo. Cene za vzpostavitev (zahvaljujoč Agenciji!) zveze se ne obračunavajo. Copy&paste (www.telekom.si):
“Včeraj so se sestali predstavniki agencije za telekomunikacije in Telekoma Slovenije in temeljito razčlenili položaj. V Telekomu Slovenije so se seznanili z mnenjem agencije in še enkrat podrobno pretehtali različne možnosti skupaj s finančnimi posledicami. Končna odločitev je, da se pri dostopu do ponudnikov interneta prek vstopnih številk 0889 in 0880 posebej ne zaračunava vsaka vzpostavitev zveze. Pri omrežju 0889 se že pred spremembo tarifnega sistema ni.”
Hi Blazon!
Hvala za nove informacije. Moram s taščo poračunat, ker sem očitno preveč plačal :).
Forum je zaprt za komentiranje.