Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika cena za 1 kg orehov

cena za 1 kg orehov

ali je 9 eur veliko za 1 kg luščenih orehov?

Ne, ni veliko, celo poceni je.

Mene tudi zanimajo po tej ceni. Izdaš kak kontakt? 😉

Tudi mi prodajamo orehe in na gorenjskem koncu jih imamo po 11 €/kg, na Štajerskem pa jih dobiš po 8 € – 10€, odvisno kje in koliko.

Bolj kot cena je pomembno, da so sveže luščeni, lepo prebrani in posušeni. O svojih odjemalcev slišim vse sorte, kakšne orehe so že kupili kje (od tega, da je bilo na dnu vreče 10 dag smeti, da so bili žarki ipd.). Z orehi he treba znati in glede na ceno, ki jo držijo, se mi zdi edino pošteno, da so taki, kot morajo biti.

Kateri konec gorenjske ste? Hvala.

Ce jih kdo rab jih zrihtam v okolici Sk.Loke. so pa neolusceni po smesni ceni, ker jih sploh nimamo vec kam dat.

Cena?

Drugače pa, 9€ za oluščene je neka normalna cena, cene se gibljejo od 8 do 12, letos je ful orehov.Iz neoluščenih dobiš iz kile cca 300g oluščenih, tolk da veste…

Če se komu da nabirat, pride lahko k nam. Zastonj. Mi smo se že naveličali, nimamo kam z njimi.

OJEJ….škoda da smo tako daleč stran – Maribor……..moji starši bi jih z veseljem prišli pobirat…si jih težko kupijo, prazniki pa so pred vrati….
upam, da jih poberete, da ne gredo v nič

prijazen pozdrav

Pozdravljeni,po kaksni ceni prodate neoluscene orehe,kupila bi 100kg. Tel.st.051 357 900

Pridem,ce mi date telefonsko ali naslov. Moja tel.st.051357900

New Report

Close