Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style cena za lepoto

cena za lepoto

Ali se vam ne zdi, da so vse storitve v frizerskih salonih predrage?

Res je! A vedno se najde kak salon, ki ima ugodnejše cene, pa je še vedno vredu (ali celo boljši od nekaterih drugih, dražjih), zato je priporočljivo, da nekaj časa menjavaš frizerje, dokler ne najdeš najugodnejšega tako po ceni kot kvaliteti – najti je treba nek optimum oz. zlato sredino.
Lp

ja…je res, da so cene kar visoke….na primer: si greš postrič samo špičke….takoj je 3.000,00 SIT….no ja….premalo je….je pa pri frizerju meni na prvem mestu to, da si vzame čas zame…se pravi….da pridem tja…sem na vrsti in da ni potem za mano še pet strank ki nestrpno čakajo….in potem se mudi…in je vse na pol narejeno…lp

Pri eni frizerki sem plačala 900 SIT pri drugi pa 2700 SIT. Obakrat je šlo za enako striženje oz. krajšanje. Ne ena ne druga mi ni naredila nič drugega kot skrajšala lase in jih posušila. Brez kakšnih dodatnih pen, oblikovanja frizure… Prej sem bila pri tadragi. Tako, da ni šlo za inflacijo. Kvaliteta striženja je bila enaka. Obe sta bili približno enako hitri, prijazni.
Manja

Punce res je, da frizerji niso tako poceni ampak vseno so eni frizerji profesionalni in imajo veliko znanja (negujejo lase, pa nareedijo ql frizuro). Npr. če se barvate same doma si lase uničite, da so skrepane in izsušene. Splače se obiskati dobrega frizerja.

Lep pozdravček

New Report

Close