Cene detektivskih storitev
Ker sem prepričana, da me moj najslajši mož vara, sem se odločila, da najamem detektiva, ki bi mi priskrbel dokaze za to. Po vseh SMS sporočilih (za katere trdi, da sem si jih izmislila), se je v moji glavi porodila ideja, da bi mu morda lahko postregla s sliko, ki bi govorila brez besed. Sicer bi se potrudila sama in ga presenetila, ampak pri dveh otrocih, službi in gospodinjstvu mi res že rahlo primanjkuje energije še za to…..ovira bi bila samo cena za te storitve.
Mi lahko kdo pomaga in mi približno pove, po kakšnih tarifah zasebni detektivi opravljajo svoje delo. Morda tudi poznate koga?
LP Manja
od kod pa si?
za začetek si lahko njegove sms sporočila prekopiraš na računalnik.
Če te zanimajo podrobnosti – napiši.
Z detektivi pa na žalost (ali na srečo) nimam izkušenj.
imaš jih več v oglasniku,mislim,da ni poceni,ker ga lovijo dva ali tri tipa,pošlji jih takrat,ko misliš,da je z njo,ampak verjemi mi,tudi ko mu boš pokazala sliko ne bo priznal,še norca se bo delal iz tebe:za kake neumnosti mečeš denar,pa tudi ko boš imela dokaz ga ne boš pustila-greš stavit?
strinjam se s ljubico, to so največji slabiči taki dedci
razglasil te bo za nenormalno in moteno, ker lečeš za njim
ne bo priznal,
pustla ga pa tudi ne boš, ker bi ga mogla že sedaj, brez slikovnih dokazov
Enkrat je bla ena oddaja o teh agencijah. Mislim, da je ena bolj znanih Mustang (če me spomin ne vara, ker je že kar neki časa nazaj). Cena se razlikuje glede storitev. Hmmm, je pa detektiv povedal, da dosti žensk ni pripravljeno na kaj jih čaka ob dokazih prešuštva…. Ne jemat na lahko domnev, da ma ljubico- najprej se prepričaj, da si sposobna resnici pogledati v oči.
SMS – e z dokazno vsebino je izbrisal, tako da zdaj mirne vesti govori, da se mi je sanjalo. Vse kar bi rada storila je, da mi uspe razbiti tisti angelski obroček nad njegovo glavo, sicer pa sem se od njega že odvezala……. Kako misliš, da ga lovijo dva, trije tipi? Se pravi, da plačaš tri tipe, ki delajo na tem, da ga ulovijo? O kakšnih zneskih se potem pogovarjamo? In kaj potem – ga slikajo ali jim moraš verjeti na besedo? Ga potem zasledujejo dan in noč ali bi bila jaz z njimi na vezi?Prosim če me malo razsvetlite v tej smeri, ker me je resnično razkuril…
HVALA
tako sem slišala,da st iz agencije dva ali tri,ker vozijo za njim,da nebi bil sumnjiv samo eden,ti si ja z njimi v zvezi,zato je najboljše,da jih usmeriš ko misliš,da je z njo,ker lako cel teden ni z njo recimo,škoda njihovega časa in tvojega denarja.Koliko to pride pa nisem sigurna,jaz če bi ga hotela odkenslat bi tudi kredit vzela.če je treba ampak pri njemu ne boš dosegla nič,isto bo kakor z sms-i. žal mi je…….ko pokličeš v agencijo ti bodo oni točno vse povedali pa se pdloči….pozdrav
nastavi mu kako kolegico z diktafonom v torbici, je še najbolj poceni.
Ali pa izstopi iz igre in reči, da ne boš s takim lažnivcem, ki bi raje tebe proglasil za noro, kot pa priznal…
KO ga bodo fotografirali, bo rekel, da je tista ženska njegova sodelavka, prijateljica, poljub za rojstni dan itd
Zdravo!
Saj imaš gotovo še kakšen drug dokaz, ne samo SMS sporočila. Jaz sem jih
v 20-tih letih našla kar nekaj, pa vedno sem bila jaz budala, češ da se zmišljujem. Bodi pozorna, sigurno se bo kaj našlo. Mustang je pa zeloooo drag.
Veliko uspeha!
Kakšne dokaze vse si našla?
za dedca, ki nima jajc, da bi povedal resnico, je škoda vsake energije, še bolj pa denarja,
leta lahko trošiš vse živo , pa bo še vedno lagal, tebi pa bo življenje ušlo !
lp iza
če ti laže in si nekaj izmišljuje,ne trati denarja za detektive ampak se ga reši kakor hitro se ga lahko.Denar pa porabi za kaj pametnejšega.
Zakaj pa moras ravno njemu dokazati, da ves, da te vara? Ce si prepricana, da je res, pac ti ves in on ziher ve. Ponvadi zasebne detektive najamejo tisti, ki samo sumijo, da jih partner vara, pa bi se radi prepricali.
brez veze denar stran metat.če si vidla SMS, potem si ga vidla, a je tako !!
Tudi jaz ti predlagam, da ga kar daš na čevelj.Če ti je rekel, da se ti meša, da ni nobenega SMS-ja, potem te ima za norca in se ti za hrbtom smeji.Čas beži, zato hitro stran od njega.Če mu je kaj do tebe, bo morda prišel za tabo, ti vse priznal, se ti opravičil itd.Od tebe pa bo takrat odvisno koliko mu boš verjela.
Torej, teci-teci-teci !!
Ojla!
Če si dobila SMS-e, zahtevaj izpiske gsm-a, kjer ti piše, koga je klical, kdaj…pa tudi za SMS-e.
Tudi to je lahko eden izmed dokazov, pa še nič te ne stane.
In kaj bo potem, ko mu bos dokazala z realnim gradivom?
Ce si v svoji glavi z njim zakljucila, ne izgubljaj energije z nesmiselnimi dokazi. Dokazala bos samo “sebi” in morda obudila bolecino.
Gre za svinjsko drage zadeve – ne priporočam, ker se boš do smrti tepla po glavi, koliko si zapravila za ušivega dedca :(((
Za malce boljšo predstavo o cenah si oglej nekaj linkov:
čao
Za zelo drag denar bi izbrala dokaze in kaj bi imela od tega?Do konca bi bila razvrednotena,razen če ti ne bi zaradi moralnega mačka še več ustregel in dajal še več denarja.Če ga pa sama toliko zaslužiš,pa si rajši kupi svoj domek in pojdi na svoje.Se boš sama sebi zdela vsaj nekaj vredna in cenjena.
Alenka
Jaz te razumem ,težko je potegniti črto.Življenje ni črno belo je kar precej rožnato.Da ga pusti ti svetuje tisti ,ki nič ne ve o življenju.Jaz ti svetujem VRNI MILO ZA DRAGO.Tako boš dobila notranje zadovoljstvo, on pa naj si kar predstavlja kako je pameten…..
Za MARO
Našla sem telefonske številke, dežnike v avtu, šminko na srajci, spodnje hlačke v stanovanju (ne moje)!, praske po hrbtu…..
Manja,
zadnjič je bil pri POlnočnem klubu en tak detektiv. Za ceno je rekel, da je najnižja 30Eurov na uro. V LJ naj bi bilo dražje, na obali cenejše. On je bil namreč z obale. 30 Eurov pa je najnižja možna tarifa, ki jo dovoli detektivska zbornica.
Jaz mislim, da je bolje opazovati njegovo obnašanje.
MANJA, napiši,če si že kaj napredovala z detektivsko akcijo.
henriku
življenje res ni črno ali belo, ima mnogo odtenkov, od sivih do rožnatih, modrih – poglej rožice, pa najdeš vse odtenke življenja samega …….
dokaj z lahkoto vrneš prevaro- le zadovoljstva ne prinese – mogoče kratkotrajno, v resnici ne moreš v nekaj dneh izbrisati nekoga, ki ti je nekaj pomenil, do katerega ali katere čutiš tiste drobne, nežne občutke……
vsi mi , moški in ženske iščemo nekaj toplega, ljubečega, tudi tisti ali tisti še posebej, ki vsak večer spijo v drugi postelji,
iščemo nekoga , ki bi nas razumel, sprejel in seveda podpiral,
ko ugotoviš, da on ni to se verjetno svet zruši in težko je ranjeno dušo balzamirati z nn , ki iščejo verjetno prav enake obliže…..
mogoče je bolje malce počakati in najti novo ljubezen ??????
to je le moje mnenje, vsa ostala, pa so stoodstotno sprejeta !
lp iza
Forum je zaprt za komentiranje.