Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cene mobilnih hišk, a je to mogoče

Cene mobilnih hišk, a je to mogoče

Ni druge, treba bo nekaj rezervirat. Ne upamo daleč, torej južni sosedi. Pa gledam cene mobilnih hišk recimo za 14 dni na Lošinju, kamp Lopari. Tam smo bili nekoč v apartmaju, a so zdaj vsi privat.

Pa me zanima ali prav tipkam, ker mi za 14 dni v juliju navrže ceno 5 jurjev!! Mora, da nekaj izbiram narobe, ker se mi to ne zdi verjetno. Saj ne iščem v Monaku pa ta kamp poznam. Imate vi že rezervirano? So cene mobilnih na Hrvaškem res tako visoke?

2800-2900 pa res vrže za 14 dni

Niso socialna ustanova.

Povprečje kaj gledam za drugo polovico avgusta je 150 na noč.

Privat ponudniki.

Poglej v fb skupino Bučanje slovensko naselje.

Večje in lepše hiške kot v Loparjih in lepši zaliv.

Res pa je, da v naselju niso dovoljeni psi.

Bili lani v mobilnih v Lopari kampu, 7 dni, 1.800 eur vse skup. Drago kot pes, ampak druge šanse ni bilo, ker je bilo na hitro. Je pa lep kamp in skor nove hiške.

Odgovor na objavo uporabnika
mobilna hiška, 29.03.2022 ob 09:11

Poglej v fb skupino Bučanje slovensko naselje.

Večje in lepše hiške kot v Loparjih in lepši zaliv.

Res pa je, da v naselju niso dovoljeni psi.

Da boš še dol poslušal dretje slovenskih sončkov in zblojenih pijanih staršev? Ne hvala.

Vidim, da bo ceneje nabavit avtodom. Kmalu bomo še živeli v njih kot Američani.

A ti veš koliko je na dan parcela za avtodom?

Za mobilne hiške v hrvaških kampih moraš računati že tam blizu 200 evrov/noč v visoki sezoni. No, saj v naših ali pa italijanskih ni kaj ceneje. Sicer pa ja, bolane cene, ampak je po njih ogromno povpraševanje, ker so ljudje radi v kampih in komot – s šotorom je vseeno nekaj dela.

Kako znižati to ceno? Ena možnost je, da rezerviraš že decembra ali januarja. Ponavadi dajo 20-30% popusta, kar v bistvu ni malo, glede na to, koliko skupaj znese za 14 dni. Moraš pa običajno rezervirati direktno pri njih (ali imajo spletno stran ali pa pokličeš po telefonu). Prek bookinga in podobnih moraš imeti tudi malo sreče, da ujameš pravi čas (ko je ceneje) in da ti kak avstrijec ali nemec ne ne spelje pred nosom.

V naselju, kjer mi letujemo, hišk sploh ne moreš najet, ker hodijo stalni redni gostje vsako leto isti termin. Ajd, če kdo odpove, potem kako leto pride kdo nov za par dni. Ponavadi damo ob odhodu že kar aro za naslednjo leto – lastnik je SLO in toliko fer, da vrne aro, če ne moreš prit na termin (recimo prvo leto korone)

V glavnem, naš “gazda” najprej špara za stalne goste – tam novembra jih pozove, če je še kaj fraj in ponavadi je vse bookirano takoj. Če kak termin ostane stojijo v vrsti za njega.

Je pa naselje hišk v borovem gozdičku, na samem, zaprto naselje, topla voda, pesek v zalivu, igrala in bazen na plaži, trgovina in gostilnica v bližini, do mesta caa 1,5km sprehajalne poti ob obali….

Odgovor na objavo uporabnika
KOJIK, 29.03.2022 ob 10:31

V naselju, kjer mi letujemo, hišk sploh ne moreš najet, ker hodijo stalni redni gostje vsako leto isti termin. Ajd, če kdo odpove, potem kako leto pride kdo nov za par dni. Ponavadi damo ob odhodu že kar aro za naslednjo leto – lastnik je SLO in toliko fer, da vrne aro, če ne moreš prit na termin (recimo prvo leto korone)

V glavnem, naš “gazda” najprej špara za stalne goste – tam novembra jih pozove, če je še kaj fraj in ponavadi je vse bookirano takoj. Če kak termin ostane stojijo v vrsti za njega.

Je pa naselje hišk v borovem gozdičku, na samem, zaprto naselje, topla voda, pesek v zalivu, igrala in bazen na plaži, trgovina in gostilnica v bližini, do mesta caa 1,5km sprehajalne poti ob obali….

Kojik, tvoje sporočilo nima nobene vrednosti. Lepo, da hodite vsako leto na isto mesto in plačate aro že leto prej, ampak to Francc-u nič ne pomaga.

New Report

Close