Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style cene pramenov in striženja dolgih las

cene pramenov in striženja dolgih las

Živjo punce!
Zanima me koliko plačate za omenjeno storitev.Jaz sem zadnjič namreč za vse našteto plačala 14.000 in skoraj padla na r…Koliko pa ve plačujete?

Jaz dam za striženje (špice) okoli 4.000,00 sit, če me pa še pobarva in sfena pa okoli 6.000,00. Pramenov si pa še nisem delala, tko da ne vem… Je pa res, da frizerka pride k meni na dom in ima vse storitve ceneje kot v frizerskem salonu. Tko da v fizerski salon ne grem več !

Se mi pa zdi ta cena 14.000,00 res nekam huda. Moji mami je par let nazaj frizerka redno delala pramene in nikoli ni plačala več kot 8.000,00 sit. Ne vem…

ali mi lahko posreduješ tel. št. tvoje frizerke (ali kak drugi kontakt), jaz namreč iščem frizerko za na dom.
Hvala.

ŽIVJO!

JEST PA PLAČAM ZA PRAMENA(OBIČAJNO TRI BARVNE)NA FOLIJO, ZA STRIŽENJE, FRIZURO…OKOL 9000 SIT PRI KRISTJANU V CELJU. MENI SE TO NE ZDI VELIKO, KER SEM VEDNNOOOOOOOO ZELO ZADOVOLJNA, PA ŠE BARVE IMAJO ODLIČNE, KER MI NIČ NE UNIČIJO LASE, KLJUB TEMU DA IMAM SVETLA PRAMENA. PEJT K NJIM KER SO VSI RES ODLIČNI, PA ŠE SVETUJEJO TI KAKO IN KAJ…NAJBOLJŠA STA LUKA IN TAMARA. SAMO NAROČIT SE MORŠ PREJ NA TEL.03-49-30-284.

UPAM DA BOŠ TUDI TI ZADOVOLJNA!!!

LP,

BB

Hja, hvala za nasvet ampak sem iz Ljubljane in v Celje bi bila predolga!!
LP
Ika

Jaz pri svoji frizerki dam za pramena (2 ali več barvna) + striženje (oblika frizure) + fen = 9.000 sit. Hodim pa v frizerski salon Margareta v Črnučah. Sem zelo zadovoljna in najbolj me “pobedena” kar lastnica Margareta.

Auččč, 14.000 jurčkov?! Uff, jaz za take usluge ne plačam nikoli več kot 6.000,00 SIT. Živela Dolenjska!!! : )))

Lp

Mene je pa zadnjič skoraj kap, ko so mi zaračunali za pramena, (sicer dvobarvna) in striženje 24.000 SIT.

Ej, kam pa ve zahajate k frizerju? Evropa dela svoje, kaj pravite?! Mislim, groza.

Jani Mali- Lj
dolge lase- striženje+pramena =12.600 sit
svinsko drago ,ampak me edin G. tako ostriže ,da sm zadovolna

lp

New Report

Close