Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cene rabljenih avtov v nemčiji in v sloveniji

cene rabljenih avtov v nemčiji in v sloveniji

Kaj si mislite o cenah vozil na avto netu, kar se tiče prodaja vozil v nemčiji na mobile,de in pa pri nas na avto netu smo mi pravi balkan, ali pa še hujši.
v nemčiji so avtomobili občutno cenejši kot pri nas na avto netu s tem, da imajo v nemčiji večje plače pri nas pa manjše pa imamo dražje avte kot pri njih, bolano…
če kdo kupi avto v nemčiji ga niti z davkom ne pride cena tolko kot bi pri nas dal samo za avto-

In s tem, da so pri njih avti bolj vzdrževani kot pri nas imajo manjšo ceno, pri nas je pa ravno obratno.
splača se avto kupit v tujini, in ne rabiš velike sreče, da ga niti z davkom ali celo uvozom ne preseže cene pri nas.

Oglej si tudi cene rabljenih avtomobilov v Švici v primerjavi z našimi…da seveda ne omenjam tega, da pri nas ni nobenih sankcij za prirejanje podatkov o zgodovini in dejanskem stanju avtov.

v švici pa sploh ni nubene izbire, v nemčiji je veliko bolj

Kdo pa tam kupuje? Kar jaz poznam ljudi nihče. Nemci imajo zelo radi, da za kupljenim izdelkom nekdo stoji.

Pa davek si vštel v ceno ? Ni neke bistvene razlike. Mogoče par jurjev. Sedaj pa išči po celi Nemčiji. Pol te pa še cigoti najebejo.

v švici pa sploh ni nubene izbire, v nemčiji je veliko bolj[/quote]

Se ne strinjam, ravno pretekli vikend sem se ukvarjala z njihovo ponudbo rabljenih vozil. Vsekakor pa je vsebina ponudbe bolj subjektivni kakor objektivni pojem (zaradi preferenc znamk).

v švici pa sploh ni nubene izbire, v nemčiji je veliko bolj[/quote]

Se ne strinjam, ravno pretekli vikend sem se ukvarjala z njihovo ponudbo rabljenih vozil. Vsekakor pa je vsebina ponudbe bolj subjektivni kakor objektivni pojem (zaradi preferenc znamk).[/quote]
govorim bolj za nemške znamke..

ja tudi v ceno se všteje davek lahko tudi uvoz in vse stroške in te pride približno toliko kot bi tukaj kupil avto, no tudi kakšnega jurčka mogoče prišparaš ne pa veliko.
Pa tudi če si na istem lahko gor dobiš bolši avto za isto ceno in isti avto kot tukaj.

bolje pa je, da se kupuje pri trgovcu (händler) s privat ne moreš tako kot s trgovcem ali pa tudi uvozniki imajo gotovo rajši händler.

New Report

Close