Cene Renault5
Poglej si na http://www.avto.net. »Petico« sem imel vrsto let in sem bil z njo zadovoljen. V primeru, da najdeš kakšno, ki je OK, boš po mojem tudi ti.
O »petici« je bilo nekaj besed tudi tukaj http://med.over.net/phorum/read.php?f=99&i=4057&t=4057
LP, Škorpjon
SUKHOI – 15 litrov? Jaz sem z mojo naredil 800 km z enim »tankanjem«. Kar je okrog 5 litrov na 100 km. S povprečno hitrostjo okrog 70 km/h.
Z njo sem naredil prek 100.000 km, na 50.000 »podlage«. Razen enega malce večjega posega, ki je bil posledica serijske napake, so bili stroški na njej le gorivo in »potrošnji« material (olje, filtri, gume …). Vsa popravila pa opravljena v domači garaži. In tudi prodati je ni bilo težko. Težko je bilo meni – od hiše je šla, ker ni bilo prostora v garaži.
Sicer pa je poraba zelo, zelo odvisna od voznika samega. Najprej od »karakterja« njegove desne noge, pa tudi tega kakšne »petice« so kupili, v kakšnem stanju so bile in kako so jih vzdrževali. Tudi SWIFT (ali katerikoli drug avto) lahko rabi 15 litrov, samo pravemu »mojstru« ga moraš dati v roke.
SAŠKA je verjetno bolj nežna duša, njej bo zagotovo »petica« (ali pa kateri koli avto po njeni želji) rabila veliko manj od »tvoje« porabe.
LP, Škorpjon
O god, ne kupovat te truge. Od moje punce foter ma to. Pa to ni avto no, sori, samo tak je. Vse škripa, zgleda obupno, še posebej notranjost. Vnetilator je totalno neučinkovit, če bi poleti rada postala ko pečena hobotnica pol izvoli. Je Renault, kaj to pri servisih pomeni ne rabim razlagat. Njihov je letnik 93 in kar nekaj crkuje, no, leta so tu. Poraba je res solidna (okrog 6), je pa tudi mašina 1.2, 48KM (35kW) kar pomeni da moreš skoz stat na gasu in mašina boli. Pa še grozno precenjeni so. Ne, ne in ne!
Hi, Saška!
Midva imava za prodat 5-ko, ker ne rabiva dveh avtomobilov. Je sicer odjavljena iz prometa, lahko pa narediva tehnični pregled. Je rdeče barve, model 1.4 five, 3 vrata, l.94, radio.
Pokuri res malo, nikoli več kot 6l. Je v redu ohranjena, sploh v notranjosti, cena 180 000 sit. Lahko pišeš na mail [email protected]
Lp, Tanja in Aleš