cene večjih stanovanj
Upam, da mi bo tudi na tem forumu lahko kdo pomagal z nasvetom oz. z kakšno (še dodatno) informacijo. In sicer je situacija taka:
V naslednjem letu, nekje spomladi se imamo namen preselit iz LJ v KR. Trenutno živimo v Šiški v manjšem dvosobnem stanovanju, imamo pa tri otroke in zaradi finančne situacije bi se radi preselili v Kranj, ker so cene stanovanj občutno nižje. Preseliti pa se želimo v naselje, ki se mu reče Planina – gre za blokovsko naselje.
Zanima me predvsem cena velikih stanovanj. Premišljevali smo o trosobnem ali 4 sobnem. Stanovanje bomo kupili prez posrednika in bomo tudi na ta način privarčevali. Je kdo med vami mogoče v kratkem kupil tako stanovanje – in kakšna je bila cena.
Prav tako pa nas zanima ali ima mogoče kdo namen naslednje leto prodati tako večje stanovanje.
Hvala za informacije in lep vikend vsem
Novo stanovanje Planina – Tuga Vidmarja 88m2 neto, trisobno ,z 36m2 terase in garažni boks skupaj 36 mil sit!
poglejte na: NEPREMIČNINE.NET.
lp
Prihodnje leto se prične gradit novo naselje planina jug, kjer bo več kot 100 novih stanovanj, zato pričakujemo da bodo cene padle oz. se ustavile, saj bo ponudbe več kot povpraševanja, kar je sedaj glavni vzrok rasti cen. na zdajšnji lokaciji planine pa so cene odvisne tudi od ulice-kar lahko pomeni veliko prednost glede lokacije, sicer so pa 2ss+2kabineta, Planina II., nekje 25mio., so pa letnik cca.1980, kar pomeni potrebna že kar nekaj adaptacij(kopalnica, okna,podi…), če pa so že obnovljena pa cca.29mio., vendar se do prihodnjega leta lahko še ogromno spremeni, moje mnenje je da v – starim stanovanjem, ni pa rečeno, saj sedaj cene starih na dobri lokaciji (kar Planina seveda ni)presegajo cene novih.lp
SAMO VEDI PLANINA =FUŽINE
mp25,
to stanovanje nima 36 m2 terase. Preverjeno.
Lp.
KAJ JE S TEM FORUMOM????
Objavil sem že 3 nove teme pred nekaj dnevi, pa se nobene sploh ne vidi??????
Forum je zaprt za komentiranje.