cene velikih stanovanj
Srčno upam, da bom tu našla odgovor na vprašanje, ki me zelo zanima.
V naslednjem letu, nekje spomladi se imamo namen preselit iz LJ v KR. Trenutno živimo v Šiški v manjšem dvosobnem stanovanju, imamo pa tri otroke in zaradi finančne situacije bi se radi preselili v Kranj, ker so cene stanovanj občutno nižje. Preseliti pa se želimo v naselje, ki se mu reče Planina – gre za blokovsko naselje.
Zanima me predvsem cena velikih stanovanj. Premišljevali smo o trosobnem ali 4 sobnem. Stanovanje bomo kupili prez posrednika in bomo tudi na ta način privarčevali. Je kdo med vami mogoče v kratkem kupil tako stanovanje – in kakšna je bila cena.
Prav tako pa nas zanima ali ima mogoče kdo namen naslednje leto prodati tako večje stanovanje.
Hvala za informacije in lep sončen dan vsem
TO SE MI ZDI PA KAR SOLIDNA CENA GLEDE NA KVADRATURO. ŠKODA KER STE GA ŽE PRODALI :-()
JE BILO KAJ OBNOVLJENO STANOVANJE? ČE SMEM ŠE TO VPRAŠATI, KER ME ZELO ZANIMA KAJ POMENI V BISTVU TEH 30 MIO (KAJTI LAHKO JE STANOVANJE POPOLNOMA RAZSUTO ALI PA JE ŽE V CELOTI OBNOVLJENO IN SE KUPEC LAHKO SAMO VSELI)
PE ŠE TO ME ZANIMA ČE NI PREVELIKA SKRIVNOST -ZAKAJ STE GA PRODALI? SO BILI MOGOČE STROŠKI PREVISOKI – TEGA SE NAJBOLJ BOJIMO!
POZANIMALI SMO SE IN TUDI OGLEDALI – IN SE NAM NEKAKO ZDI DA JE PLANINA II NEKAKO NAJBOLJŠA LOKACIJA ČE SE ŽE LAHKO ODLOČAMO.
LP
Planina je v Kranju med slabšimi lokacijami oz. lokacija je Ok, folk pa tako, tako. Boljše in dražje je Zlato polje, vodovodni stolp in šorlijevo naselje. So pa ta naselja starejša, Planina se je začela širiti konec sedemdesetih let in so bila to v glavnem solidarnostna stanovanja.
Gledam v gorenjski glas, štirisobno v nebotičniku 87,5 m kv, stane 33.360.000, na Gosposvetski ulici , to je v bližini zdravstvenega doma, 94 m kv, cena je 33 M, tudi 4 sobno..
Lp
joj, Vrhnika – nemogoči prometni zamaški z vseh strani v ob prometnih konicah – potrebuješ 45 minut, da se “pricukaš” s prvo-drugo prestavo od Babice na Tržaški do Loga pri Brezovici – nič bolje ni, če greš po avtocesti, pa na izvoz dol pri Gorjancu – pa tudi plačljiva opcija dol na Vrhniki in nazaj je katastrofalna! Vrhnika je žal pri nas odpadla ravno zaradi tega…..
Lp!