Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Cenitev nepremičnin

Cenitev nepremičnin

Premišljujem o prodaji nepremičnine. Stanovanje se nahaja na dobri lokaciji za Bežigradom v Ljubljani, 15 leta staro, z garažo.

Po GURSu je seveda cena velik nižja od moje nakupne.
Ker premišljujem o prodaji ne vem kaj je bolj pametno, postaviti eno ceno ali pa prej opraviti cenitev nepremičnine.

Ali ima kdo izkušnje s cenitvami nepremičnin? Za koliko odstotkov se razlikeje ocenjena vrednost po GURSu v primerjavi z izračunom cenilca? Mogoče je kdo tukaj, ki je naredil cenitev nepremičnine in pove svoj primer….

Hvala za info!

Če boš dala ocenit stanovanje 5 cenilcem, boš dobila 5 različnih vrednosti ter prav verjetno bo med najnižjo in najvišjo okoli 100% razlike.

Pozdravljeni,

cenilci vam bodo praviloma vsi različno ocenili vrednost…
Jaz vam lahko brezplačno pripravim mnenje glede realne trenutne tržne vrednosti nepremičnine. Izpolnite tale obrazec in vam pošljem po mailu https://tanal.si/pridobi-oceno-vrednosti-nepremičnine
Pomembno pa je, da se cena in celotna prodaja pravilno zastavi. Jaz tako v ljubljani prodam stanovanja tudi enem dnevu.

Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec, licenca MOP 567 Naj bo prodaja ali nakup nepremičnine brez stresa, nepotrebnih zapletov in stroškov. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tanal nepremičnine Tanal d.o.o. www.tanal.si, [email protected] Posredovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin, svetovanje na področju nepremičnin

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close