cenovna primerjava (naravne) kozmetike
Ti lahko povem samo za Just, ker ostalih ne kupujem. Alora, zadnič sem naročila lip balm, neko mazilo za ustnice, dva sta bla v paketku, stalo je 11 eur, oba skupaj. kremo materine dušice sem naročila že ful cajta nazaj, je 100 ml, bla pa je 3600 SIT (so bli takrat še tolarji), jo uporabljamo zelo dosti, pa je kr ne moremo porabit cele:):) gel za tuširanje je pa 250 ml, za ceno nisem zihr, je pa tam nekje okoli 15 eur.. krem za obraz in njihovih šamponov pa ne uporabljam tako, da ti glede tega ne morem pomagat.
srečno!
Just večinoma ni naraven, imajo le par izdelkov, ki so blizu temu, da bi bili naravni, posebej tiste starejše stvari, narejene po starih recepturah, recimo olje 31 in mislim da krema od materine dušice.
meni je poleg zgoraj naštetih vešč še znamka Alverde (sicer nimajo vsi njihovi izdelki BDIH certifikata, a pač pogledam, če je ali ni, pa tudi če ga ni, je ta še vedno boljša kot konvencionalna kozmetika), in tudi cene so zelo ugodne. Uporabljam npr. njihov balzam za ustnice od ognjiča in vlažilni fluid za obraz od aloe vere (namesto kreme).