Center lepote Lancome
Lep pozdrav!
Žal še nisem bila v Lancomovem centru lepote na negi obraza. Sem pa pri njih že kupovala proizvode in sem bila s svetovanjem zelo zadovoljna.
Glede tega kolikokrat naj bi obiskovali kozmetične salone, pa je čisto odvisno od tega kako poblematična koža je. Svetujem vam, da vseeno obiščete kozmetični salon, kjer vam bodo na podlagi kože svetovali lepotno kuro in ugotovili kako pogosto naj bi obiskovala salon. Svetujem vam, da vsaj na začetku, dokler vam kože ne sčistijo obiščete salon večkrat 2-3-krat, nato po 3-4 tednih ponovno obiščete salon, kasneje pa vzdržujete kožo na vsake 2 meseca ali pa sezonsko.
Res pa je, da si ponavadi pozimi večkrat privoščimo nego obraza, kajti ravno v tem obdobju je koža veliko bolj izpostavljena temperaturnim spremembam in dehidraciji.
Pojdite v salon in se posvetujte.
Lp Nada
Zdravo!
Sama sem obiskala kozmetično salon Lancome. Všeč mi je ker se prej resno pozanimajo o dosedanji negi tvoje kože in ti naredijo najprej par testov…oz,. ti izmerijo maščobo kože .pigment itd.
Cene so kar zasoljene vendar je kakovost zelo velika.Ker sem sama še študentka in poleg tega nimam velikih problemov z kožo, sem obiskala ta salon do sedaj samo 1krat..namen mojega obiska je bil predvsem svetovanje moje kože..torej za klasično nego sem odštele okoli 7 000 sit..vendar pa sem bila notri okoli 2 ure…čeprav v reklami piše 45 minut..tako da so se res potrudili…
Tako da, ne bo ti žal!
Imam samo eno vprasanje…Nimam prav lepe koze…in po eni strani me je kar malo sram iti v salon, ker kadarkoli sem sla mimo tega salona se mi je zdelo da ven stopajo ze tako ali tako popolne zenske z lepo kozo…pa se tak filing sm dobila, da je ta salon samo za tiste..kako naj se izrazim …”pomembne” ali tiste z veliko denarja… Kompleks???
Jaz imam enake izkušnje kot truth hurts. Vesela sem bila , ker mi je na podlagi meritev , svetovala o negi kože doma, zato se mi je le-ta zelo izboljšala. Tudi jaz sem bila tam šele enkrat, ker si na žalost večkrat ne morem privoščiti. Bila sem pa tudi na ličenju in sem bila zelo zadovoljna.Lp , Jana
Lep pozdrav!
Mogoče imate le občutek, saj Lancomove proizvode uvrščamo v višji kakovostni in cenovni razred, torej si ga ne morejo vsi privoščiti.
Vedeti pa morate, da ste vi tista, ki plačate za storitev ali za proizvod, zato imate pravico zahtevati popolno opravljeno storitev. Mislim, da je danes prevelika konkurenca, da bi stranke sprejemali glede na njen zunanji izgled in trendovska oblačila. Če pa to že počnejo, pa niso vredni vašega obiska.
Glede kože pa vam naj ne bo nerodno. Če se počutite nelagodno, greste lahko tudi v druge salone ali k drugim kozmetičarkam. Mogoče vaši prijatelji poznajo dobro kozmetičarko, ki jo celo poznajo, obisk pa bo verjetno tako veliko bolj prijeten.
Lp Nada
Ana!
Poglej v kozmetični salon,ne greš ker imaš lepo kožo mar ne? Tudi k zdravniku ne greš,ker je vse v redu s tabo…zato pa so tm..da ti pomagajo..če imaš resne probleme z kožo potem je bolje it k zdravniku nevem? Tudi jaz ne grem na manikuro,ker imam lepe nohte,ampak zato ker so “grdi” in bi rada imela lepe.Tako da le pogumno,.,,
ALI MOGOČE VEŠ KOLIKO STANE LIČENJE OBRAZA. MI LAHKO PROSIM NAPIŠEŠ TEL. ŠTEVILKO. HVALA ana je pisal/pisala:
>
> Imam samo eno vprasanje…Nimam prav lepe koze…in po eni
> strani me je kar malo sram iti v salon, ker kadarkoli sem sla
> mimo tega salona se mi je zdelo da ven stopajo ze tako ali
> tako popolne zenske z lepo kozo…pa se tak filing sm dobila,
> da je ta salon samo za tiste..kako naj se izrazim
> …”pomembne” ali tiste z veliko denarja… Kompleks???
No sedaj, ko sem darilo izkoristila naj povem kako je bilo, za vse tiste, ki omahujete. Naj povem, da sem zelo zadovoljna.
Najprej kozmetičarka naredi test kože, da ugotovi kako suho ali mastno kožo imaš. Potem je sledilo čiščenje obraza, piling,stiskanje, maska, nek serum za vlaženje kože……vmes še masaža obraza, dekolteja, zatilja, rok in stopal. Prijaznost na višku, strokovnost pa tudi.
Uglavnem sama sem zelo zadovoljna in bom še šla – kljub zasoljenim cenam. Priporočam vsem.