Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Center Ljubljane zlom?

Center Ljubljane zlom?

Pa kaj se dogaja v centru Ljubljane?

Maxi – burleska z napol zaprtjem.

Ančkina elitna pekarna – zaprta.

Nama – delno zapira in odpušča.

Kaj se dogaja?

Pred Mulerjem pa vsak dan policija. Migranti kradejo kot srake.

Verjetno je mafija že preveč požrešna.

Za Namo bom še js žalovala, vedno smo tam se dobili študentje iz različnih koncev in pol šli po centru.

Kdo je pa tako butast da bo šel v šoping v center? Ljubljana je ja namenjena španciranju turistov, vprašaj Jankoviča.

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 05.11.2024 ob 06:35

Kdo je pa tako butast da bo šel v šoping v center? Ljubljana je ja namenjena španciranju turistov, vprašaj Jankoviča.

Ej, dobr wc so tut meli!

Ljulju, 04.11.2024 ob 21:40

Pa kaj se dogaja v centru Ljubljane?

Maxi – burleska z napol zaprtjem.

Ančkina elitna pekarna – zaprta.

Nama – delno zapira in odpušča.

Kaj se dogaja?

Zapira se na veliko. No, pekarna ne sodi sem. So pač zaprli. Nihče je ne bo pogrešal.  Ostale trgovine pa naj bi bile v centru Ljubljane.

Popravek: Nama se ne zapira delno, ampak v celoti.

Zgradbo bodo prenovili in prostore oddajali. Malo eni, malo drugi trgovinci. Mal potestirajo, če bo šlo, in če ne, prelepijo s selotejpi dokler ne najdejo naslednjega, ki bo spet poskusil srečo.

Kot v Hali A v BTC, ampak na elitni lokaciji 🤪

Mali Mercator na Miklošičevi, Renini na Gosposvetski in Ecco prodajalno čevljev pri Borzi so tudi že zaprli.

Kaj se čudite? Trgovin je v Sloveniji, sploh pa v Ljubljani preveč! Pa odpirajo nove in nove. Potem se pa čudite, če zapirajo.

kako kaj, 05.11.2024 ob 07:01

Kaj se čudite? Trgovin je v Sloveniji, sploh pa v Ljubljani preveč! Pa odpirajo nove in nove. Potem se pa čudite, če zapirajo.

Preveč je takih trgovin ala tista pekarija. Zelo drago in nič posebnega.

Večje hiše kot npr. Maxi, Nama pa naj bi bile v centru.

Kakšna nesreča za materialistične potrošniške obsedence. Navajeni, da so se drenjali v vrstah ob vsakem odprtju kake “nove” štacune, ki je ponujala isto kot ostale, zdaj pa kontra trend – zapiranja.

Drugače pa lastniki poslovnih prostorov niso socialne ustanove, da bodo poceni trgovcem oddajali. Kdor nima za najemnino, naj gre prodajat pod most!

Problem je, da se je začela finančna kriza in folk ne zapravi toliko, da bi pokrili stroške obratovanja.

Jp. Se ze pozna, da sem nehal zapravljat.😂😂😂….ampak sem res. Enkrat sem bil v sparu ta mesec. To je pa tud vse. Naročam več nič po spletu. Enostavno nič ne rabim in me je minilo nakupovanje. Upam da bo trajalo.☝️😁

Sploh se ne zavedajo, da se bo orng zalomilo. Cene živil in stroški so previsoki..kje so še obutev/oblačila in tur.aranžmaji. Ne bo šlo. Umiki, zapiranja, propadanja..pomoje jim bo jasno šele ko propadeta Merc.in z njim še Tuš..

Pač edina stalnica – so spremembe .

Anonimno 3442, 05.11.2024 ob 07:45

Pač edina stalnica – so spremembe .

Točno tako, nič ni večno.

crazyfrog, 05.11.2024 ob 06:38

Ej, dobr wc so tut meli!

…ja, namin wc je po moje še iz tistih časov, direkt “prestavitev v čase pred 20-30leti” ..;D

Profiti trgovcev like Špar so enormni, pri nas niste ne vem kaj skenslal šopingiranja…. NE jamrejte, brez veze…dost mate dnarja !

Zato, ker je center samo še za turiste, ki pa ne bodo na veliko zapravljali v teh trgovinah. Se malo šetajo, malo fotografirajo, kaj spijejo in adijo. Vedno manj ljudi stalno prebiva v centru LJ, zato take trgovine več ne laufajo. Prav tako je vse vedno dražje in ljudje ne zapravljajo več tako. Ja, mislim, da je že kriza. Stanovanjska pa že lep čas. Ni to kar smo želeli ne? Delaš za položnice, spat in jutri spet jovo na novo. Krasno.

Ma dej v Nami se vedno tere turistov, ki kupujejo samo firmirana oblačila.

V Sloveniji imamo visoko nadpovprečno veliko prodajno površino na prebivalca v primerjavi z Evropo. To še v tujini vedo, le pri nas nekdo vodi politiko merkantilistov v prepričanju, da bo z večanjem trgovskih površin večal tudi prodajo na obrobju mesta, v samem centru pa ‘balkanski kotzo’? Kdo mu bo razsvetlil spoznanja?

Katja844, 05.11.2024 ob 06:04

Pred Mulerjem pa vsak dan policija. Migranti kradejo kot srake.

Zakaj morate v vsako temo vlečt migrante? A se ne morete zadržat al kva? To ni ta tema, to je tema o zapiranju štacun. Plus: a si ti vsak dan pred Mullerjem, da to veš?

NIni, 05.11.2024 ob 07:15

Problem je, da se je začela finančna kriza in folk ne zapravi toliko, da bi pokrili stroške obratovanja.

Kako finančna kriza? Kot jaz vidim folk zapravlja na veliko in vsi bežijo na razne izlete in potovanja!

A ima Nama zdaj ko se zapira, kakšne ugodne popuste? Kdo ve?

New Report

Close