Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Center Ljubljane zlom?

Center Ljubljane zlom?

Moja prijatelca živi v centru in mi je glih zadnjič pojamrala –  da če hoče kupiti kruh, se mora usesti v avto in se odpeljati ven iz centra. Mislim da je rekla da samo še pod Metalko je štacuna, pa klet maxija, vse ostalo so samo še brezvezni butiki in lokali.

Logično za center, peš cona  –  to ni za šoping, to je druga klientela.

Posledice jankovićevanja in Koželjevanja. Drkanje voznikov, ki lahko parkirajo edino, če plačajo v predragih parkirnih hišah ali pa imajo res srečo in nekje najdejo (seveda plačljiv) parkirplac.

Sta veleuma mislila, da bodo pa ljudje drli v center z avtobusi in na kolesih. Pa ne derejo. Gredo pač tja, kamor lahko pridejo z avtom in zastonj parkirajo.

Izrivanje avtov iz centra je izrivanje prebivalcev iz centra.

V Namo pridejo najbolj luksuzne znamke (LV, Gucci, Rolex, Prada,….), saj je Ljubljana postala primerna za te vrste trgovin. Vse to se dogaja zaradi razvoja Ljubljane in dobrega vodstva mesta.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 05.11.2024 ob 07:24

Jp. Se ze pozna, da sem nehal zapravljat.😂😂😂….ampak sem res. Enkrat sem bil v sparu ta mesec. To je pa tud vse. Naročam več nič po spletu. Enostavno nič ne rabim in me je minilo nakupovanje. Upam da bo trajalo.☝️😁

Ta mesec je star 5 dni:-D

Maxi je bil predrag, pretog. Je malo ostal v prejšnjem stoletju.

Nama ima krasen oddelek za spodnje perilo in velike lepe kabine. So pa tudi ostali nekje v času.

Tele trgovine je čas povozil in če najdemo ceneje na spletu, domov ti prinesejo in doma v miru probaš in kombiniraš…

Čas jih je povozil. BI pa morali poskrbeti, da ostane dovolj osnovne ponudbe tudi v centru – vsaj za stanovalce, pa tudi za obiskovalce. Navadne trgovine s hrano, vsakodnevno potrošno robo, tudi oblačili, nogavicami/rokavicami, čevlji, pasovi…

h. jobert, 05.11.2024 ob 09:46

Katja844, 05.11.2024 ob 06:04

Pred Mulerjem pa vsak dan policija. Migranti kradejo kot srake.

Zakaj morate v vsako temo vlečt migrante? A se ne morete zadržat al kva? To ni ta tema, to je tema o zapiranju štacun. Plus: a si ti vsak dan pred Mullerjem, da to veš?

žal je res.

Kdo bi zahajal v mesto, kjer harajo migranti.

No way

Namo bom pogresala, drugega ne.

daisycutter, 05.11.2024 ob 10:12

Moja prijatelca živi v centru in mi je glih zadnjič pojamrala –  da če hoče kupiti kruh, se mora usesti v avto in se odpeljati ven iz centra. Mislim da je rekla da samo še pod Metalko je štacuna, pa klet maxija, vse ostalo so samo še brezvezni butiki in lokali.

Logično za center, peš cona  –  to ni za šoping, to je druga klientela.

No ja. Pekarna 8 je v strogem centru Ljubljane. Pa na tržnici je cel kup prodajaln domačih pekarn.

“Drugače pa lastniki poslovnih prostorov niso socialne ustanove, da bodo poceni trgovcem oddajali. Kdor nima za najemnino, naj gre prodajat pod most!”

Kolk ste vi debilni. Migranti jim kradejo kot srake, bi bi pa najemnine do neba.

Idddioti vsi po vrsti. Pol bodo pa za male pare ilegalcem oddajali, KER BODO VSI OSTALI ODŠLI.

A MISILŠ, DA SO LJUDJE UMSKO PRIZADETi, DA BODO DELALI ZA LOPOVE – ILEGALCI DIREKTNO KRADEJO, JANKOVIČ NE TAKO DIREKTNO, DRŽAVA PA ŠE MANJ DIREKTNO…

In keri kreten misliš, da bo plačeval odruško najmenino, da ga bodo kradli kot srake in zahtevili še dodatno varščino – mafijsko, potem pa še Jankovićeveo varščino, potem pa še državni davek, zraven pa še ilegalci kradejo kot srake, pa še najemnine SO ODERUŠKE…

Valda se zapirajo, Ljbuljana bo prazna!!!!!!!!!!!!! PRAZNA.  Ker je Golob pripeljal v Ljubljano le novo mafijo, začel je pa Janković.

Pol boste imeli pa le še zapečene, ki so organizirani kot mafije, bureke, ipd. pa nič drugega….

rok-1, 05.11.2024 ob 11:08

Čas jih je povozil. BI pa morali poskrbeti, da ostane dovolj osnovne ponudbe tudi v centru – vsaj za stanovalce, pa tudi za obiskovalce. Navadne trgovine s hrano, vsakodnevno potrošno robo, tudi oblačili, nogavicami/rokavicami, čevlji, pasovi…

Se strinjam. Kakor koli v centru živi še kar precej ljudi. Osnovne živilske trgovine bi morale biti. No, saj na Čopovi je en mini Spar, včasih je bil M tam nekje na Strirarjevi. Mislim, da ga ni več? Pokrita tržnica ima kruh, meso. Pa Lidl v tisti stekleni katastrofi nasproti Drame. No, za silo bi šlo;). Komaj za silo.

a nama tudi?.. heh, že dolgo nisem bila v centru…

sicer pa-meni je bilo lepše pred to obnovo in zaprtjem centra.. cesta skozi center, kolesarske steze, pločniki.. sedaj je vse mix%match, samo avtobusi na pločniku manjkajo.. katasrofo je naredil, važno da je lepše.. mesto mora biti predvem funkcionalno, to kar so naredili seveda ni.. vedno več ljudi, več pleha, a cest vedno manj..

Meni je bil center Ljubljane bolj všeč, bolj domačen, če hočete, pred 30 ali več leti. Sedaj je vse tako brezosebno. No, še trgovin z jestvinami ni več , čisto takih povprečnih.

Pa res, Mercator na Miklošički in Ecco bom tudi jaz pogrešala!!

se strinjam, 05.11.2024 ob 11:34

Se strinjam. Kakor koli v centru živi še kar precej ljudi. Osnovne živilske trgovine bi morale biti. No, saj na Čopovi je en mini Spar, včasih je bil M tam nekje na Strirarjevi. Mislim, da ga ni več? Pokrita tržnica ima kruh, meso. Pa Lidl v tisti stekleni katastrofi nasproti Drame. No, za silo bi šlo;). Komaj za silo.

En Mercator je tam zraven  bivše Metalke.

Za Namo bo tudi meni žal. Tam so še bile prodajalke, ki so res znale svetovati in niso samo postavale in nič vedele, kot so v H&M, Zari in podobnih fast shopingih.

Glavno, da je v mestu vse pri roki 😂 kot stalno nabijate tukaj. Zdaj boste pa za kruh rabili z avtom dlje časa, kot jaz na obrobju manjšega mesta. Kruh imam 10m čez cesto, če rabim spešl z drožmi ipd.hece pa z avtom 15 min do mesta.

Vi se v centru LJ v 15 minutah še obrnete ne z avtom, ne da bi prišli do prve špecarije. Da ne govorim o LPP – 45 min od kolodvora do BTC.

In da sploh ne začnem o osebnem zdravniku, ginekologu in pediatru h katerim morate na Vrhniko ali Grosuplje.

Ampak kvaliteta življenja v Ljubljani je pač najboljša, a ne?

Za dvodnevne turiste 😂

😂, 05.11.2024 ob 12:44

Glavno, da je v mestu vse pri roki 😂 kot stalno nabijate tukaj. Zdaj boste pa za kruh rabili z avtom dlje časa, kot jaz na obrobju manjšega mesta. Kruh imam 10m čez cesto, če rabim spešl z drožmi ipd.hece pa z avtom 15 min do mesta.

Vi se v centru LJ v 15 minutah še obrnete ne z avtom, ne da bi prišli do prve špecarije. Da ne govorim o LPP – 45 min od kolodvora do BTC.

In da sploh ne začnem o osebnem zdravniku, ginekologu in pediatru h katerim morate na Vrhniko ali Grosuplje.

Ampak kvaliteta življenja v Ljubljani je pač najboljša, a ne?

Za dvodnevne turiste 😂

Stanujem v centru. Poslužujem se vseh teh trgovin, ki so zgoraj naštete. Če želim res nekaj ekstra, se zapeljem na obrobje. Mogoče 1x na 2-3 mesece. Do zdravnika imam slabih 10 min peš, enako gin. Daleč je pa zobar, dobrih 15 min peš. Sicer pa 3 postaje z busom.

točno to, saj je dosti trgovin, merkator pri metalki, maximarket, mini spar na čopovi, mini merkator pri magistratu, za kozmetika so  muller, 3 x dm, potem pa še hofer  v kapitlju in lidl

da ne govorim o glavni tržnici…

vse v radiju par sto metrov

Res čudaško da se trgovine zapirajo. Ni da se po celem svetu. Mislim ste kdaj bili v kakšnem drugem mestu? Na pol prazne izložbe. Zato ker ljudje kupujejo online. Vi kupujete na temu, shein in ta šit….in tu cmerate zakaj se trgovine zapirajo. Mislim ste lahko še bolj glupi? In pekarna v centru lahko super laufa. Jih kar nekaj. Tudi dražjih od tiste o kateri bluzite že dva tedna. V stari lj. praktično ni prazne izložbe. V resnici jih je povsod zelo malo. V tujini je vsaka druga prazna.

Btw…v mullerju krade vaša mularija, predvsem tisti ki so po domovih iz podeželja, zelo popularno….ne migrantje. Golazen raje svojo mularijo vzgajajte, namesto da lažete 24/7 tu gor.

Pa o čem ti to? Kater idiot se z avtom po centru prevaža? Razen tvoje sorte lenuhov iz podeželja, ki ne veste zakaj imate noge. Vse kar naštevaš imam v radiju 10min hoje max. Vključno s službo. Vse zdravnike. Zobarja. Trgovine. Mi ni treba avta v dizla rinit tako kot tebi. Pa zabave na internetu iskat. V btc ipd pa hodite deželkarji. Jaz nisem bila že več k desetletje. Zato pa so ob vpadnicah, da gospoda podeželska lahko pride sobote zabijat s sprehajanjem po alejah ipd. in se počuti da so v mestu 😀

Men je pa zdej kul, da je center LJ zaprt za promet, razen za buse in dostavljalce. Edin na zivce mi je slo, ko so ga zaprli pa je Serif strazil okoli Tromostovja in Magistrata in se nam kolesarjem skor metu pod kolesa, krilil z rokami in tekel za nami 😂

Tvoja prijateljica rabi malo več omega 3 jest :).

Samo pekarn je v centru ljubljane 15+.

Potem ima pa še dva lidla, več šparov, več merkatorjev, kar nekaj malih delikates, bivši kalček, norma….GLAVNA TRŽNICA…

Ampak tvoja kolegica hodi po kruh na obrobje mesta 😀

To prijateljstvo se je ustvarilo na oddelku za poškodbe možgan?

svetovna, 05.11.2024 ob 14:09

Tvoja prijateljica rabi malo več omega 3 jest :).

Samo pekarn je v centru ljubljane 15+.

Potem ima pa še dva lidla, več šparov, več merkatorjev, kar nekaj malih delikates, bivši kalček, norma….GLAVNA TRŽNICA…

Ampak tvoja kolegica hodi po kruh na obrobje mesta 😀

To prijateljstvo se je ustvarilo na oddelku za poškodbe možgan?

Z dvigalom do garaze, z avtom do vrat trgovine ven iz centra.

Namesto na kolo ali pa se sprehodit po centru LJ do ene od mnogih pekarn. Izgovori za lene ljudi, k bi radi iz domacega balkona pljunl do sluzbe, zdravnika, trgovine …

Anonimno 3406, 05.11.2024 ob 11:31

“Drugače pa lastniki poslovnih prostorov niso socialne ustanove, da bodo poceni trgovcem oddajali. Kdor nima za najemnino, naj gre prodajat pod most!”

Kolk ste vi debilni. Migranti jim kradejo kot srake, bi bi pa najemnine do neba.

Idddioti vsi po vrsti. Pol bodo pa za male pare ilegalcem oddajali, KER BODO VSI OSTALI ODŠLI.

A MISILŠ, DA SO LJUDJE UMSKO PRIZADETi, DA BODO DELALI ZA LOPOVE – ILEGALCI DIREKTNO KRADEJO, JANKOVIČ NE TAKO DIREKTNO, DRŽAVA PA ŠE MANJ DIREKTNO…

In keri kreten misliš, da bo plačeval odruško najmenino, da ga bodo kradli kot srake in zahtevili še dodatno varščino – mafijsko, potem pa še Jankovićeveo varščino, potem pa še državni davek, zraven pa še ilegalci kradejo kot srake, pa še najemnine SO ODERUŠKE…

Valda se zapirajo, Ljbuljana bo prazna!!!!!!!!!!!!! PRAZNA.  Ker je Golob pripeljal v Ljubljano le novo mafijo, začel je pa Janković.

Pol boste imeli pa le še zapečene, ki so organizirani kot mafije, bureke, ipd. pa nič drugega….

Če si ti slučajno tisti, ki je napisal post da migranti kradejo v Mullerju, te lahko potolažim.  Veš kdo krade?  Slovenski sončki, sploh smrklje so prave tatice.  Po šoli se zapodijo v trgovino in kradejo, ali pa kar med poukom, ko špricajo ure.

New Report

Close