Center Ljubljane zlom?
Ste se pa razhudili sedaj Ljubljancani!
A je kdo kej narobe napisal? Je zaprt Makseljn, oa zdaj bo Nama pa Ančkapek, pa Ecco itd.
Pa avtobusno imate albansko in bo vsaj še par let.
Pa ta saga z zdravniki, sej smo spremlal to sceno. Pa na urgenvo pejt zdaj, če si upaš. In javi jutri zjutraj, če boš fertik.
Kot da smo si mi vse te vaše zdrahe izmislili.
Kaj mjavkate, to so dejstva.
Za Namo sem razumela, da jo bodo prenovili, ne da bodo različne firme najemale prostore … Ne vem pa, kaj je to Nama 1 ali kako se imenuje, kjer bodo odpuščali? Popusti so zaenkrat tisti običajni, saj bodo zares zaprli čez eno leto, če sem prav prebrala. Meni Nama ni napačna trgovina, velikokrat kaj kupim tam, predvsem pri perilu imajo dober izbor.
daisycutter, 05.11.2024 ob 10:12
Moja prijatelca živi v centru in mi je glih zadnjič pojamrala – da če hoče kupiti kruh, se mora usesti v avto in se odpeljati ven iz centra. Mislim da je rekla da samo še pod Metalko je štacuna, pa klet maxija, vse ostalo so samo še brezvezni butiki in lokali.
Logično za center, peš cona – to ni za šoping, to je druga klientela.
Daisycutter
Center je zmeraj manj prijeten, zelo zelo drago , cene so za skubljenje turistov, nenormalno, kava je 3-4 EUR. Kolegi živijo v stanovanju v centru in tudi želita ven, Vič, Šiška, Bežigrad, samo ven iz centra. Ko jih obiščemo, je zmeraj slabše,v hodniku pred blokom spijo klošarji, okoli je polno papirjev, strah jih je zvečer iti ven. Stavba je vlažna, voda v kleti. Za nikakor.
WD40, 05.11.2024 ob 10:40
modrivrag, 05.11.2024 ob 07:24
Jp. Se ze pozna, da sem nehal zapravljat.😂😂😂….ampak sem res. Enkrat sem bil v sparu ta mesec. To je pa tud vse. Naročam več nič po spletu. Enostavno nič ne rabim in me je minilo nakupovanje. Upam da bo trajalo.☝️😁
Ta mesec je star 5 dni:-D
Evo na, pa bod vesel. Si sprot zbil voljo. Bo treba vsaj eno ribiško palico naročit, da si mal opomorem.☝️😁
Ress je, 05.11.2024 ob 18:04
Daisycutter
Center je zmeraj manj prijeten, zelo zelo drago , cene so za skubljenje turistov, nenormalno, kava je 3-4 EUR. Kolegi živijo v stanovanju v centru in tudi želita ven, Vič, Šiška, Bežigrad, samo ven iz centra. Ko jih obiščemo, je zmeraj slabše,v hodniku pred blokom spijo klošarji, okoli je polno papirjev, strah jih je zvečer iti ven. Stavba je vlažna, voda v kleti. Za nikakor.
Česa točno jih je strah zvečer it ven?:)
Kristus no, kje v neki luknji to živijo ti tvoji kao kolegi namišljeni? Verjetno na poljanski :). Kjer so že desetletja klošarji 🙂 Ki btw niso nič kaj hudo strašljivi. Kaj za ene mimoze imaš to za namišljene kolege? Strah jih je it ven zvečer v centru :). Bodo pa po šiški šetali sred noči, po tivoliju a ne? 😀
česa, 05.11.2024 ob 18:28
Česa točno jih je strah zvečer it ven?:)
Kristus no, kje v neki luknji to živijo ti tvoji kao kolegi namišljeni? Verjetno na poljanski :). Kjer so že desetletja klošarji 🙂 Ki btw niso nič kaj hudo strašljivi. Kaj za ene mimoze imaš to za namišljene kolege? Strah jih je it ven zvečer v centru :). Bodo pa po šiški šetali sred noči, po tivoliju a ne? 😀
Tih bit. Kaj ti veš? Tebi ni bilo treba nosit koš kolerabe 12 km v eno in drugo smer kot repli in njeni mami.☝️
Hahaha, ja saj…, ko obdelaš center, tržnico…rabiš kar voziček , da not natovoriš…do avta ne moreš , bog ve kje parkiraš i…n kaj boš vrečke nosil, tam kupiš -kolerabo pa za župo, pa kislo zele pa repco, pa suha rebrca, tam kruh, tam skuto, tam štruklje, še čez Čopovo in v Millerja že natovorjen kot mula, pustiš robo na blagajni in si greš še par zadev kupit, pa še do Name po modrc…tole je res nefunkcionalno…kaj šele na trolo…Je dost lažje v Supernovo ali Citypark…
jaz tako, 05.11.2024 ob 17:32
Jaz v centru do sedaj najbolj pogrešam Metalko, ki pa je ni več že ufff let. Pa Mavrica ali kaj je bila pri Zmajskem mostu. Ker to je pa res tečno, da moraš po vsak žebelj ali barvo do večjega trgovskega centra.
Namig: Trgovina SAM na gosposvetski.
Anonimno 4956, 05.11.2024 ob 19:45
Hahaha, ja saj…, ko obdelaš center, tržnico…rabiš kar voziček , da not natovoriš…do avta ne moreš , bog ve kje parkiraš i…n kaj boš vrečke nosil, tam kupiš -kolerabo pa za župo, pa kislo zele pa repco, pa suha rebrca, tam kruh, tam skuto, tam štruklje, še čez Čopovo in v Millerja že natovorjen kot mula, pustiš robo na blagajni in si greš še par zadev kupit, pa še do Name po modrc…tole je res nefunkcionalno…kaj šele na trolo…Je dost lažje v Supernovo ali Citypark…
😂😂😂
Anonimno 5597, 05.11.2024 ob 16:02
Trgovine in lokali brez parkirnih prostorov in ob cesti, niso vredne obiska.
Obstajajo tudi druga prevozna sredstva veš? Kolo, skiro, lpp, noge… se malo sprehodiš, popaseš, se ustaviš na kavi… pa še ne zapraviš preveč, ker si omejen s košaro na kolesu. Moje primarno prevozno sredstvo je kolo in večino manjših nakupov opravim v centru mimogrede.
🪸, 05.11.2024 ob 20:33
Priseljenci in kmetavzarji, pustite nam Ljubljancanom nase mesto. Mi znamo ziveti v njem. Vi se pa vrnite v svoje vukojebine.
Ampak res slabo vpliva ta vaša Ljubljana na vas.
Od “kmetavzarjev” tle nikoli ne berem tolk sovražnih, nejevoljnih, agresivnih postov, kot od vas.
Razmislite raj o menjavi bivališča, vam bo koristilo.
Kolesar894, 05.11.2024 ob 11:25
No ja. Pekarna 8 je v strogem centru Ljubljane. Pa na tržnici je cel kup prodajaln domačih pekarn.
Mercator pri Metalki, Maxi spodaj, Lidl pri Kongresnem trgu, mala trgovina pri Filharmoniji – če pa to ni dovolj, pa jaz tvoji prijateljici lahko prinesem kruh ba dom, imam službo v centru. Aja, pod Schelenburgom je tudi zdaj Mercator.
Ljulju, 04.11.2024 ob 21:40
Pa kaj se dogaja v centru Ljubljane?
Maxi – burleska z napol zaprtjem.
Ančkina elitna pekarna – zaprta.
Nama – delno zapira in odpušča.
Kaj se dogaja?
Konec leta, z gradbenimi deli skrivajo dobičke, preko projektov obnove v lastne žepe, odpuščanja so povezana z zmanjševanjem stroškov plač, prevalitvi jo teh na zrsz. Čisto enostavno.
Luksuz388, 06.11.2024 ob 07:58
A tako? Pod ultra luksuznim Šelenburgom je penzelski Merkator? NICE MOVE 😆
So ultra bogataši kaj bolj prijazni do penzičev na blagajnah? Da se ne bi slučajno Lzka in Dino z njimi prerivala v vrsti! 🤭
Ni še odprt. Nekaj mečkajo. DM pod Schellenburgom so hitro odprli.
Jojj, 05.11.2024 ob 19:59
Obstajajo tudi druga prevozna sredstva veš? Kolo, skiro, lpp, noge… se malo sprehodiš, popaseš, se ustaviš na kavi… pa še ne zapraviš preveč, ker si omejen s košaro na kolesu. Moje primarno prevozno sredstvo je kolo in večino manjših nakupov opravim v centru mimogrede.
Dokler si mlad, zdrav. Sem poškodovana in vsa druga prevozna sredstva, razen avta avtomatika, odpadejo. Nesreča se lahko zgodi vsakemu in ni prijetno, ko nenadoma kar nejaj mesecev ne moreš v trgovino, kjer te ovira npr. ena stopnica. S kolesom itak ni možno, s skirohem še manj. Poleg tega toliko nositi v nahrbtniku ni možno, še če je košara na kolesu polna on težka, verjetno ni optimano. Torej za samske in zdrave ali za 2 v gospodinjstvu, kjer so nakupi živil majhni.