Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Center Ljubljane zlom?

Center Ljubljane zlom?

Odgovor na objavo uporabnika
Čopova, 05.11.2024 ob 22:18

Meni je še najbolj grozno, kaj se dogaja s Copovo. Ce bo slo tako naprej bosta tam kmalu samo še Muller in Hm

..kaj pa jw na Čopcu? za h & m sem videla, da ga prenavljajo; na zacetku je še vedno mango, spar, miler, mass, mcdonalds, …je kaj “izginilo”?, že dolgo me ni bilo naokoli..

Poškodovana, 06.11.2024 ob 09:13

Jojj, 05.11.2024 ob 19:59

Anonimno 5597, 05.11.2024 ob 16:02

Trgovine in lokali brez parkirnih prostorov in ob cesti, niso vredne obiska.

Obstajajo tudi druga prevozna sredstva veš? Kolo, skiro, lpp, noge… se malo sprehodiš, popaseš, se ustaviš na kavi… pa še ne zapraviš preveč, ker si omejen s košaro na kolesu. Moje primarno prevozno sredstvo je kolo in večino manjših nakupov opravim v centru mimogrede.

Dokler si mlad, zdrav. Sem poškodovana in vsa druga prevozna sredstva, razen avta avtomatika, odpadejo. Nesreča se lahko zgodi vsakemu in ni prijetno, ko nenadoma kar nejaj mesecev ne moreš v trgovino, kjer te ovira npr. ena stopnica. S kolesom itak ni možno, s skirohem še manj. Poleg tega toliko nositi v nahrbtniku ni možno, še če je košara na kolesu polna on težka, verjetno ni optimano. Torej za samske in zdrave ali za 2 v gospodinjstvu, kjer  so nakupi živil majhni.

Torej ne živiš sama. Ampak nabavljaš na veliko pa ti. Očitno kripelj. Kul sostanovalce imaš. Btw…si že slišala za dostavo?

đizs, 06.11.2024 ob 10:53

Torej ne živiš sama. Ampak nabavljaš na veliko pa ti. Očitno kripelj. Kul sostanovalce imaš. Btw…si že slišala za dostavo?

đizs, ne bodi nesramen ali nesramna. Ne veva, kaj je z avtorico, ane?

New Report

Close