Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cenzura

Cenzura

Spoštovani!

Šele zdaj sem si vzela čas, da napišem globoko nestrinjanje s cenzuro na forumu Med over net. Zadnji teden pouka (nekako okoli 20. 6.) sem na forum “Učitelji in učenci” napisala, kako bo moj sin ponavljal 7. razred OŠ, ker se je nekaj zameril učiteljici matematike in hkrati njegovi razredničarki in ker je na zadnji kontrolki naredil majceno napakico. Toda že popoldne istega dne objave ni bilo več na forumu! Da sem objavo uspešno spravila na forum sem 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričana, saj sem se sama takoj prepričala, zvečer, ko sem pogledala, pa sta dve drugi osebi govorili o moji objavi, da je ni več.
To piše v objavi z naslovom “stalno odličen – zdaj bo ponavljal” ali nekaj podobnega.

Zanima me, zakaj je objava izginila in kaj sem narobe naredila!

Lp

Obup

No, če smem kar jaz odgovoriti… Tisti čas so “prenavljali” forum in se je zato kar nekaj tem “izgubilo”. Kolikor vem, ni bilo namerno, ampak res slučajno (se pravi ni šlo za nobeno cenzuro). Se zgodi – saj je ta forum takoooo velik, da ni vrag, da ne bi šlo tu in tam tudi kaj narobe…

če je bilo to okoli 23.06, potem se je res kakšno sporočilo izgubilo in se zato opravičujem, ko smo prešli iz stare verzije na novo, smo imeli še nekaj težav, zato je izginilo nekaj sporočil, nehote.

ker sistem še vedno postavljamo in prilagajamo vašim potebam,s e sem pa tja lahko še kaj nepredvdenega zgodi, zato se že v naprej opravičujem.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close