cenzura
gre za en post kjer sem predlagal naj si nekdo poisce rezervacije kart na http://www.popotnik.osvaja.net
No kakorkoli ze, administrator ze ve! Ceprav potem naj cenzurira vse navedene linke!
No take vrste cenzure pa res nebi smel opravljati. Saj ni bilo nic takega razen konkurencne spletne strani ? Ne bom rekel da ne verjamem zdi pa se mi izredno cudno no, da bi to pocel. Strinjam se s tem da tega nebi smel poceti in konec, ne pa da cenzurira vse. Torej nic cenzure razen, ce je v besedilu precej zaljiva ali nesramna zadeva drugace pa naj ostane vse kot je.
Zakaj pa ne cenzura.
Vsako neavtoriziranje in reklamiranje brez vednosti moderatorja je prepovedano.
Razumem, če bi bil namen samo podati informacijo, če pa vljudno nekdo vabi na konkurenčen portal še vse ostale uporabnike, pa je več kot očitna reklama načrtna.
Začela pa se bo cenzura z vsem, kar bo uredništvo menilo, da ne spada gor. kriterijev pa je tako ali tako ogromni in nikoli niso za vse pravični.
Upam, da bomo naredili čimmanj napak.
primož
Saj se ne obremenjujem, samo včasih mam tak dan, ko me take stvari spravijo v slabo voljo in pol pač reagiram (tako kot danes). Mi je pa itak že v naprej jasno, da bo to s strani določenih ljudi tolmačeno narobe, ker eni pač preberejo, kar hočejo oni videt in ne kar dejansko piše…
Zgleda da eni izkoriščajo te tvoje možnosti Primož…Žal…:)
Lp