Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CENZURA? ZAKAJ?

CENZURA? ZAKAJ?

Zanima me, zakaj ne objavite vseh vprašanj na posameznih forumih? Zakaj je potrebna cenzura in zakaj je nedobrodošla vsebina, ki vsebuje dejstva, ki osvetljujejo vprašanja z druge strani? Zakaj takšna enostranskost?
Mislim, da si s tem mečemo pesek v oči, na marsikateri strani pa ostajajo ljudje prizadeti. Na tej in oni strani. Ratočaranje je še toliko večje, ker ostaja priokus po potenciranju in nabiranju nekakšnih točk. Kakšnih?

Drugače pa pohvala zasnovi spletne strani. Ideja res živi. Pa veliko uspehov želim!

Špela

Mislim, da pretiravaš.

Špela

boš morala pa malo bolj podrobno opisati v čem vidiš problem. veliko je bilo že govora o tem, vendar te verjetno še ni bilo na sistemu, zato le vprašal, bolj konkretno in ti bom odgovoril.

Primož

Mislim da ne pretiravam. Pisala sem na forum o zlorabi otrok in postavila vprašanje o postopku prijave, ki je osvetljeval zadevo z druge strani. Pri tem določenem primeru namreč niso preverili izjav prijavitelja zlorabe, čeprav obstajajo na primer pisni dokazi o na primer alibiju (gre za čas ko naj bi se zloraba zgodila)in še nekaj drugih. Zadeva se je zelo grdo končala, seveda tudi za otroke obtoženega. Sicer sama vsebina ne sodi na ta forum, moje vprašanje pa je bilo kakšna je natančnost pri prijavah, možnosti vplivanaja na izjave, pristranskosti in potenciranja zadev v smislu nabiranja nekakšnih (sploh mi ni jasno kakšnih) točk in kdo je zdaj zlorabljen, najbrž tudi otroci obtoženega, na katere ni nihče pomislil, vsaj da bi zadevo speljal dovolj skrbno.
Na tem forumu nisem imela namena ponavljati vsebine, ostal pa je grenak priokus in vtis o pristranskosti.
V bodoče pa bom seveda z veseljem prebirala ostale forume, ki so po moji oceni zelo dobri. In še enkrat vam želim uspešno delo.

Špela

New Report

Close