Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cepajo mladi

cepajo mladi

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 09.11.2024 ob 15:09

Peter Pan863, 09.11.2024 ob 15:00

robi9, 09.11.2024 ob 14:53

Peter Pan863, 09.11.2024 ob 14:48

Peter Pan863, 09.11.2024 ob 14:46

robi9, 09.11.2024 ob 14:36

Peter Pan568, 09.11.2024 ob 13:53

robi9, 09.11.2024 ob 12:11

Peter Pan863, 09.11.2024 ob 11:57

robi9, 09.11.2024 ob 11:46

Peter Pan863, 09.11.2024 ob 11:41

Anonimno399, 09.11.2024 ob 11:32

Sožalje svojcem. Dejstvo je, da je bil mnogo premlad za posloviti se.

Kar zadeva cepiva: dejstvo je da so bila ta za covid mnogo prehitro razvita, nič popolnoma testirana, da smo dobili ljudstvo polno zavajajočih informacij, ko so se potem izkazale za neresnične in s tem tudi zdravje zavajajoče, obtožujoče.

Dejstvo je da si žal tudi bili smrtni primeri zaradi cepiv.

Dejstvo je, da stroka ni upoštevala prav nobenih strokovnih postopanj pri cepljenju,  en primer je že samo prihajanje na smučišče in cepljenje ljudi praktično na smučkah sredi aktivnega športnega napora, nobenih preverb stanja zdravja, kartona osebe, samo da so nastavili roko… To je hudo narobe in je nestrokovno.

In dejstvo je tudi, da so s covidom  začeli cepilno manijo za vse mogoče stvari…

No dejte no! Ali se še vedno niste naveličali vedno znova ponavljati eni in iste neresnice?!

Za vsako novo cepivo in zdravilo velja čisto enak protokol! Vsaka sestavina gre skozi interne pred-klinične in kasneje 3 klinične faze testiranja, ki so definirana na vsakem koraku. Rezultate zadnje faze, lahko prosto najdete na internetu.

Da je prišlo C19 cepivo na trg je posledica vseh milijard, ki so jih zmetali v proizvodni proces – namesto, da bi vsako fazo testiranja naredili zaporedno. So testiranje in izgradnjo proizvodnih kapacitet(tovarne) naredili vzporedno!

Človek se res vpraša, kako hudiča niste sposobni razumeti teh osnovnih stvari?

Mater si fuknjeno budalo.

To je rekel nekdo, ki nima narejene niti srednješolske mature!

Kako naj debiramo z ljudje, katere največji dosežek je lastni rojstni list!

Btw:

Nekoliko mi ni bilo jasno, kaj hudiča imajo na forumu Starševski Čvek za početi ljudje, ki nimajo in nikoli niti ne bodo mogli imeti otrok.

Skratka Robi Get a normal Life

Budalo fuknjeno, koliko ljudi si pomagalo umoriti ?

Biti budalo fuknjeno morilsko, zame ni normalen life.

https://www.telegraph.co.uk/news/2024/06/04/covid-vaccines-may-have-helped-fuel-rise-in-excess-deaths/

Bravo! Naslednjič tudi preberi članek – ne samo naslov!

Kakor sem rekel, težko je govoriti z nekom, ki ima samo rojstni  list…

Budalo fuknjeno morilsko.

Kolega, od kje vam takšna zagrenjenost ali takšna raven sovraštva?

Ali ste bili v preteklosti prisilno hospitalizirani?

Za Robi

Meni je smešno, kakšne budale fuknjene obstajate.

No so vaša predvidevanja, ki pač ne temeljijo na nobenih realnih dejstvih.

Kvečjemu pa veliko povedo o vas, podobno kakor tudi niti ne preberete nič več kot naslova besedila, ki ga lepite?

Torej ste bili že prisilno hospitalizirani? Če ja, Zakaj?

Ko vidim, da se ima budalo fuknjeno za izobraženo, postane povsem logično, da je ta država takšna mafijska greznica.

Kakšno je moje mnenje o moji izobrazbi je povsem irelevantno. Glede na to, da sem nekaj let delal v znanosti in glede na uradno klasifikacijo in stopnje moje izobrazbe, pač verjetno spadam med zgornje 10% najbolj izobraženih. To so fakti.

Izražajte se lepše, niste v štali! Mogoče bom nekoč še vaš šef!

dfsff, 09.11.2024 ob 15:16

Sami kmetavzarji. Večinska svetovna javnost že zdavnaj ve , da so Fauči in ostala golazen zavajali in lagali, dohtarji bili podkupljeni agencije izvajale ogromno cenzuro dokle rmusk ni kupil Twiter ampak slovenska kmetavzarska zabazecana neobveščena in nepoučena kmetavzarija fašistična trolksa forumska še kar bleje o tem kako so bila cepiva varna in preverjena.

Izvajali cenzuro dokler musk ni kupil tviterja? Veš kako je šele sedaj cenzuriran? Ne se smešit no. Privat platforma. Ima pravico lastnic cenzurirat. Ni javni plac to. In must cenzurira bolj kot je bilo prej. Toliko kot jih je bilo blokiranih odkar je on….daj bodi resen bebo nerazgledan. Končate 8 razredov prilagojenega programa, visite na sociali in na netu cele dneve in mislite da ste faking dohtarji medicine, politike, medijev in vsega ostalega. Luzerji glupi. Še sreča za internet, se končno brihtne počutite, ker ste videli par youtube posnetkov nekoga ki si je dal ime dr. bebo 🙂

Hehehe ”cepiva so varna in učinkovita” hehehe. Zaupajmo ”znanosti” hehehe.

mortality

ons1

ONS

Mah, kdo bo bral ta vaša creva?

Sam kar se starosti tiče: če je povprečna življenjska doba moškega v Sloveniji 80,7 let, potem je bil ta človek pri 59ih za smrt veliko premlad!

Neuki ste do konca. Ali pa neu….

Marsikateri antivaxer cepne in čedalje več jih bo. Drži kot pribito.  Preprosto ga cepivo tako hudo boli, da si da štrik okoli vratu in je konec.☝️

plandemic 1

plandemic2

plandemic3

Robi ne kvasi, 09.11.2024 ob 15:12

robi9, 09.11.2024 ob 14:32

Anonimno292, 09.11.2024 ob 14:27

Anonimno947, 09.11.2024 ob 14:06

Nad 40. letom se začnejo smrti zaradi kardiovaskularnih bolezni. Kapi so pri tej starosti pogoste. Že moh dedek je zaradi kapi pred 40 leti umrl star 55 let, pa moj stric pred 20 leti pri 58. To ni nič posebnega. Špela Šipek je recimo dolgo pred covidom umrla pri 40 letih zaradi kapi. Enako je bilo z Jernejem Šugmanom leta 2017, star je bil 49 let. Ne vem zakaj morate vedno to cepljenje ven vleči. Samo zaplankani izpadete.

Nihce ne pravi, da se prej pri takih starostih ni umiralo zaradi vzrokov, ki jih navaja, je pa res, da je ,Otoče zaslediti tudi vire, ki trdijo, da naj bi bile po covid cepivih te stvari pogostejše in tudi  mlajših letih, vključno s hitrim raki.

Potem smo pa tam koliko je kje odgovornosti. Da bi kdo od medicine raziskal povezave, glede na to. Da se pacientov, ki so po cepljenju prihajali z raznoraznimi težavami niso skladno z to možnostjo obravnavali, ampak vse zanikali da bi lahko bilo od cepiva, čeprav so se ljudem težave začele po cepljenju, potem je tako ravnanje neodgovorno in seveda niti pravih odgovorov ne moremo dobiti.

Ko bi se obe oziroma vse možnosti obravnavale enakovredno v ocenjevanju vzrokov, šele potem bi lahko to Ivo trdili, ampak vi in dohtarji možnost vloge cepiv ignorirati pri popolnoma vsaki možnosti.

Seveda debili in zločinci to zanikajo, ker se nočejo soočiti z resnico in si priznati, da so izvajali zločin nad ljudmi.

Dokazano je že, da je vse bila laž in nateg, debili pa še vedno lažejo, ker jim je laž bolj všeč.

Zbolevali so ljudje, ki ne poznajo prehladov ali gripe in to v hujsi obliki.

Ja in ce bi vsa tista sredstva, ki se je porabilo za dnevne testercke, da se je slo na cofetke ter ekstremni dodatki, bi se dal marskaj naredit, predvsem omogociti ljudjem, da prav cas pridejo do ustrezne dijagnoze in se jih zdravi. Sosednje drzave so to omogocale, preverjeno.

Glej zgodnjega zdravljenja ni bilo… Dogajal se je absurd… Dokler nisi bil za na intenzivno, nisi bil za zdravnika, ker do njega nisi mogel in ni čudne, da je potem toliko ljudi umiralo, če so opuščali vso zgodnje zdravljenje… To je bila tudi manipulacija prikaza hude bolezni, hkrati pa več vozila je bilo na intenzivna, več dodatkov so imeli, več so jih puščali umreti, da so lahko govorili o goozni, grozni bolezni… Ja hude manipulacije s strani stroke so se dogajale

Crispy, 09.11.2024 ob 11:15

Anticeplci a ne bo fajn ko boste po Evropi samo še vi pa Arabci. Ne vem zakaj vedno namigovat, da ljudje umirajo zaradi cepiva. Ne razumem.

Bolje biti Teoretik Zarote, kot Teoretik Zmote.

Prej bi rekla, da prihaja doba umiranja pri 50, 60 letnikih in to zaradi onrsnazenega okolja, hitre procesirane hrane, stresa in navina zivljenja. Zivimo v preobilju vsega in v vsem se pretirava. Nasi starsi so odrascali med in po vojni v pomanjkanju in odrekanju, zato so utrjeni in navajeni skromnejse hrane pa tudi njihov nacin zivljenja je v zrelihnletih postal udobnejsi, zato docakajo visjo starost. Letniki od 1960 dalje pa bomo umirali prej, to je ze jasno. Tu ne gre za nic drugega kot na zacetku nasteto. Seveda se potem pojavi smrt nekoga ki se je cepil, vendar da je imel ze dolocene predispozicije za razvoj tezkih bolezni. Ker tega seveda ne moremo vedeti, sevpotem najlazje pripise smrt cepivu- kajne Robi!? Vendar taka oseba bi slej ko prej tudi brez cepiva zacela pot v smrt! Jasno da je mogoce koga zaradi cepiva prehitel ta cas, vendar koliko je resnicno takih? Posplosevanje tu res ni na mestu!

Navajo, 09.11.2024 ob 15:30

plandemic 1

plandemic2

plandemic3

Daj nehaj idiot. Ze pred tremi leti smo po tvoje vsi pomrli.

Vse covid zločince ste pa obsodili v  Nurnbergu. Beri tele nagravžno nadležno vsiljivo kaj si pisalo pred tremi leti…..mislim,…

Ti pa si šaljivec, kajne?

Namenjeno Petru Panu in njegovi razlagi o cepivih.

modrivrag, 09.11.2024 ob 15:38

Daj nehaj idiot. Ze pred tremi leti smo po tvoje vsi pomrli.

Vse covid zločince ste pa obsodili v  Nurnbergu. Beri tele nagravžno nadležno vsiljivo kaj si pisalo pred tremi leti…..mislim,…

Invalidek Milanček, jaz sem SČ našel šele lansko leto tako, da mi ni jasno kaj haluciniraš in o čem blebetaš skozi svoja škrbasta usta.

Mene niti najmaj ne moti, da so se globalisti odločili zastrupiti in pobiti tiste, ki so nasedli propagandi o C-19 in ”cepivih”. Tu gre za čiščenje genetskega bazena saj genetskega odpada ne bomo potrebovali pred zadnjim spopadom z globalisti. Ti in tebi podoben genetski odpad nas zadržuje in upočasnjuje pri civilizacijskem napredku. Ti in tebi podobni naivni imbecili ste krivi, da je bela rasa v takem sranju.

Torej lahko rečemo, da sem hvaležen za cepilni genocid, ker čisti našo vrsto.

wewewe, 09.11.2024 ob 15:09

V temi se zoperstavljajo opozorilom pred strup cepivi le tisti, ki si še po tme ko že bves svet ve, d aje bila natega ne priznajo, da so bili nategnjeni. Bistvena fašista modri vrag in Peder pan. Sta napadala med plandemijo ko so psihopati trdili da cepiva varujejo preprečujejo itd. kasneje pa priznali d anič od tega. Ampak omenjeni fašistični cepljeni budali še vedno kontra sekata. Debilčine na kvadrat sta omenjena dva, dajte njune debilne face obesit javno na ekran da ju vidimo klovna zabita fašistična.

Zanimivo mi je samo, da osebno ne poznam NIKOGAR, ki bi imel po cepljenju težave. Pa so se cepili vsi v moji okolici. Sodelavci, sosedje, prijatelji, sorodniki. En sodelavec je šel že po 5. odmerek. Še vedno je živ in zdrav. Od leta 2020 še ni bol v bolniškem staležu. Zdrav kot dren. Pa proti gripi se tudi vsako leto cepi.

Anonimno169, 09.11.2024 ob 16:08

Zanimivo mi je samo, da osebno ne poznam NIKOGAR, ki bi imel po cepljenju težave. Pa so se cepili vsi v moji okolici. Sodelavci, sosedje, prijatelji, sorodniki. En sodelavec je šel že po 5. odmerek. Še vedno je živ in zdrav. Od leta 2020 še ni bol v bolniškem staležu. Zdrav kot dren. Pa proti gripi se tudi vsako leto cepi.

Ma vse je v njihovih glavah. Tudi presežne smrti, ki so bile že ogromnokrat ovržene. Nobenih presežnih smrti ni po letu 2022. Zakaj pa jih je bilo največ 2020 in delno še 2021, je pa najbrž jasno vsem razen tem idiotom.

Nekdo naredi samomor, potem pa trije kreteni naštepajo tri strani gradiva o tem, da je umrl zaradi cepiva.

Jim pač ni pomoči.

no ja, 09.11.2024 ob 16:19

Ma vse je v njihovih glavah. Tudi presežne smrti, ki so bile že ogromnokrat ovržene. Nobenih presežnih smrti ni po letu 2022. Zakaj pa jih je bilo največ 2020 in delno še 2021, je pa najbrž jasno vsem razen tem idiotom.

Nekdo naredi samomor, potem pa trije kreteni naštepajo tri strani gradiva o tem, da je umrl zaradi cepiva.

Jim pač ni pomoči.

Hehehehehe presežne smrti ”ovržene” hehehe.

Hehehehehe ”nobenih presežnih smrti po letu 2022” hehehe.

Hehehehehe ” to je samo v njihovih glavah” heheheheeh

Hehehehehe no ja heheheheeh.

Excess deaths

Hehehehehe ”ni presežnih smrti po letu 2022” heheheheh.

Oh wait what’s this:

excess

excess deaths

excess deaths 2

Navajo, 09.11.2024 ob 15:58

Invalidek Milanček, jaz sem SČ našel šele lansko leto tako, da mi ni jasno kaj haluciniraš in o čem blebetaš skozi svoja škrbasta usta.

Mene niti najmaj ne moti, da so se globalisti odločili zastrupiti in pobiti tiste, ki so nasedli propagandi o C-19 in ”cepivih”. Tu gre za čiščenje genetskega bazena saj genetskega odpada ne bomo potrebovali pred zadnjim spopadom z globalisti. Ti in tebi podoben genetski odpad nas zadržuje in upočasnjuje pri civilizacijskem napredku. Ti in tebi podobni naivni imbecili ste krivi, da je bela rasa v takem sranju.

Torej lahko rečemo, da sem hvaležen za cepilni genocid, ker čisti našo vrsto.

Nagravžni ste idioti zanemarjeni, dobesedno nagravžni s tem posiljevanjem svoje zabitosti in norosti. Kaj imaš sploh od tega teslo zarukano? V reali tud komu začneš srat s tem? Kaj ti reče?….mislim…..eeeh

modrivrag, 09.11.2024 ob 16:57

Nagravžni ste idioti zanemarjeni, dobesedno nagravžni s tem posiljevanjem svoje zabitosti in norosti. Kaj imaš sploh od tega teslo zarukano? V reali tud komu začneš srat s tem? Kaj ti reče?….mislim…..eeeh

Škrbasti invalidek Milanček, zanemarjen nisem, ker sem urejen človek. Nagravžen tudi nisem kajti dekleta se rada stiskajo z menoj.

To kar ti imenuješ zabitost in norost je preprosto resnica, ki je nisi sposoben sprejeti, ker so te tisti, ki si jim zaupal nategnili kot zajca in sedaj gnev že leta izlivaš na tiste, ki so ti govorili resnico. Svoj bes raje obrni proti tistim, ki so izkoristili tvojo naivnost in nesposobnost percepije pravega sovražnika ter so te zastrupili.

Od tega imam to, da sem se v letih od začetka plandemije spremenil iz človeka, ki je naivno želel pomagati vam imbecilom do človeka, ki razume zakaj globalisti tako močno prezirajo rajo in goye kot si ti.

Navajo, 09.11.2024 ob 16:35

Hehehehehe presežne smrti ”ovržene” hehehe.

Hehehehehe ”nobenih presežnih smrti po letu 2022” hehehe.

Hehehehehe ” to je samo v njihovih glavah” heheheheeh

Hehehehehe no ja heheheheeh.

Excess deaths

dej budala opranoglava, nehaj srat. A veš, katere države imajo najvišjo smrtnost? Poglej poglej, ravno tiste, kjer je bilo najmanj cepljenih. A ni to čudno? Glede presežnih smrti je bilo pa ogromnokrat dokazano in povedano, da gre za določene mesece, ko je smrtnost nekaj višja kot je bila 2016 – 19, in to predvsem poleti v državah, kjer umirajo zaradi vedno bolj vročega podnebja, Ciper, Malta, z najvišjo stopnjo smrti poleti. Pa še to gre za 6% višje kot je bilo leta 2016, kar z lahkoto razložiš z vedno bolj vročimi vročinskimi valovi A veš, koliko jih je v Indiji pomrlo poleti? A tega pa ne gledaš?

The high values for Malta and Cyprus are likely linked to the heatwaves that occurred during August 2024 in those countries. For comparison, as presented in Table 1, in July 2024, 20 EU countries recorded excess deaths, with the highest rates observed in Malta (26.7%), Greece (25.2%), Cyprus (19.3%). Ampak ne, nima to veze, za cepiva gre, seveda. Poleg tega, vedno so bila nihanja. Recimo leta 2011 je bilo veliko več presežnih smrti v primerjavi z letom 2005, pa ni nihče norel, da gre za cepiva. 

Dajte odjebat, budale anticepilske.

Which country has the highest death rate in 2024?
    Bulgaria. Bulgaria has the highest mortality rate in the world at 15.6 deaths per 1,000 people. …
    Ukraine. Ukraine has the second-highest mortality rate of 15.2 deaths per 1,000 people. …
    Latvia. …
    Lithuania. …
    Romania. …
    Lesotho. …
    Serbia. …
    Croatia.

Zvarek, 09.11.2024 ob 12:19

Človek je pri 60 star, pa se boste sprijaznili ali ne. Če imaš dobre gene, jih dočakaš mogoče nadaljnih 15, mogoče 20, potem je pa počasi konec. In ja, eni umrejo pri 100, drugi pri 10. In med vso svinjarijo, ki jo požremo, so cepiva samo delček smeti in strupov.

jaz se počutim pri 56ih kot 20 letna gazela…

Počutim se lahko pri 56tih kot pri 20tih, ampak dejstvo ostane stara si. Sliši se grdo, ampak tako žal je. Nobenemu ni všeč, tudi meni ne. Nad 40 je možnost smrti vsak dan večja. Cepljen, necepljen.

Ma saj ne razumejo taki, kot je tale Navajo. Lahko mu 100x prilimaš, da je največja smrtnost v Bolgariji, Latviji, Romuniji, Srbiji, Rusiji na 1000 prebivalcev, pa bo še vedno gonil svojo o cepivu. Teh ne prepriča čisto nič.

Če verjamejo v 21. stol., da je zemlja ploščata, jih pač nimaš v kaj prepričevat.

Zvarek, 09.11.2024 ob 17:30

Počutim se lahko pri 56tih kot pri 20tih, ampak dejstvo ostane stara si. Sliši se grdo, ampak tako žal je. Nobenemu ni všeč, tudi meni ne. Nad 40 je možnost smrti vsak dan večja. Cepljen, necepljen.

saj žal  imaš prav… čez dobrih 20 bom 80 in 20 let mine hitro- žal smo res stari, čeprav je Trump postal predsednik ZDA 78 let star, kar se čudim, da so tile liderji tak stari od papeža dalje

no ja, 09.11.2024 ob 17:17

dej budala opranoglava, nehaj srat. A veš, katere države imajo najvišjo smrtnost? Poglej poglej, ravno tiste, kjer je bilo najmanj cepljenih. A ni to čudno? Glede presežnih smrti je bilo pa ogromnokrat dokazano in povedano, da gre za določene mesece, ko je smrtnost nekaj višja kot je bila 2016 – 19, in to predvsem poleti v državah, kjer umirajo zaradi vedno bolj vročega podnebja, Ciper, Malta, z najvišjo stopnjo smrti poleti. Pa še to gre za 6% višje kot je bilo leta 2016, kar z lahkoto razložiš z vedno bolj vročimi vročinskimi valovi A veš, koliko jih je v Indiji pomrlo poleti? A tega pa ne gledaš?

The high values for Malta and Cyprus are likely linked to the heatwaves that occurred during August 2024 in those countries. For comparison, as presented in Table 1, in July 2024, 20 EU countries recorded excess deaths, with the highest rates observed in Malta (26.7%), Greece (25.2%), Cyprus (19.3%). Ampak ne, nima to veze, za cepiva gre, seveda. Poleg tega, vedno so bila nihanja. Recimo leta 2011 je bilo veliko več presežnih smrti v primerjavi z letom 2005, pa ni nihče norel, da gre za cepiva. 

Dajte odjebat, budale anticepilske.

Which country has the highest death rate in 2024?
      Bulgaria. Bulgaria has the highest mortality rate in the world at 15.6 deaths per 1,000 people. …
      Ukraine. Ukraine has the second-highest mortality rate of 15.2 deaths per 1,000 people. …
      Latvia. …
      Lithuania. …
      Romania. …
      Lesotho. …
      Serbia. …
      Croatia.

Heheheheeh a tako, sedaj bo krivo ”globalno segrevanje” in tuširanje z vročno vodo hehehehe. To, da spišeš neko čudaško skropucalo ne pomeni, da boš s svojo mentalno gimnastiko prepričala koga razmišljujočega ampak boš dosegla ravno obratno.

Ti bizarni izogovori na ”globalno segrevanje” katerega ime so spremenili v klimatske spremembe saj se zemlja ne segreva ne more razložiti zakaj ceplenčki umirajo toliko bolj pogosto. No pa bodi v svojih iluzijah in se pojdi še osmič cepit, da boš varna hehehehe.

No ker ravno besno kruliš, da je več smrti zaradi ”globalnega segrevanja” kot, da imaš steklino in se ti meša ti prilagam grafek, ki bo tvoj bes še bolj podkuril. Smili se mi tip, ki si je tebe izbral za partnerko.

climate deaths

New Report

Close