Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Cepil se drugič, padel v komo in umrl

Cepil se drugič, padel v komo in umrl

https://youtu.be./022j2c0tn14

————————-

————————-

Bojda država ne prevzame odgovornosti za slabe posledice po cepljenju.

Bojda proizvajalci cepiv ne prevzamejo odgovornosti za slabe posledice po cepljenju.

Bojda ne zdravniki ne zdravstveno osebje, ki cepi ne prevzame odgovornosti za slabe posledice po cepljenju.

AMPAK VI-MI naj bi bili pa ODGOVORNI in se CEPILI.

Zbudite se!!!!!!!!!!!!!

Joj no. Seveda sosed in tu na forumu kit zdravniki itak vse veste 🤣😂😂😂😂

Imaoli sumnju na rak pljuča. Torej pridružene bolezni. In seveda ta sosed točno ve, kakšni nasveti so bili. Naltolcujete, kakor ste dogi in široki.

Sem se cepila. Da, imela sem reakcije, katastrofo od alergije. In kot bi me tri viroze srečale.

Dve leti nazaj, proti tetanusu nič reakcij.

Strinjam se v delu, da cepiva ne bi smela vplivati na pogojevanje kvalitete življenja. Dokler niso jassne posledice. Za alergike piše, da ni bojazni. Kur* Mogoče boljše, da mrčes srečaš. Vsaj veš.

Napaka je, da izsiljujejo, ker je turizem v igri  pa grozijo z vali. V Indiji ne hodijo niti ven, ker vedo, kaj virus pomeni. Tule pa vsi odprti, kaj češ drugega za pričakovati. 🤷‍♀️

V nekaterih cepivih naj bi bili adenavirus šimpanza in naprej bla bla bla.

Kaj so adenavirusi?

Adenovirusi so pogosti virusi, ki povzročajo vrsto bolezni. Lahko povzročijo prehladne simptome, zvišano telesno temperaturo, vneto grlo, bronhitis, pljučnico, drisko in rožnato oko (konjunktivitis). Adenovirusno okužbo lahko dobite v kateri koli starosti. Ljudje z oslabljenim imunskim sistemom ali obstoječimi boleznimi dihal ali srca pogosteje kot drugi zbolijo za adenovirusno okužbo …

—————————————————-

Če so vas ob tem preželi občutki treh viroz potem se lahko vprašate zakaj.

Če se sedaj hvalite s tem, da ste se cepili in potem bili slabi, bolehni je to slaba hvala in norčavost. Da se gre zdrav cepiti in se potem hvali da je bil bolan samo nekaj časa ker se je cepil je izven vseh zdravih razumov.

Seveda ob novem normalnem kjer se ubija zdrava logika in je zdrav samo KEŠ in ILUZIJA pa je debilno lahko absolutno pravilno in absolutno pravilno debilno.

—————————–

Že sedaj, če ne drugje lahko gledamo nogometne tekme, kjer se neki kao pomembneži pred kamerami in celotno tekmo sprehajajo brez mask med tem, ko ljudje, ki so samo zaposleni in skrbijo da vse poteka nemoteno v tehničnih smislih in podobno pod nagobčniki ali drugače maskami.

Ker se jasno kaže, da se neki samooklicani elitneži lahko sprehajajo brez mask in nogometaši, od začetka do konca tekme prepluvajo z izdihanim zrakom in aerosolom preko celotne tekme in tekanja ter se ob vsakem zadetku gola objemajo ter kušujejo ob vsem tem pa grozi kao neverjetni smrtonosni virus je vse to taka blamaža da bi jih še sam pljunil, ker se gredo kruha in iger…

—————-

Vse to našteto pa kaže sliko, ki jo gledajo tudi mladostniki preko katere se navajajo, da je v njihovem življenju normalno, da  neki pi*duni, ki naj bi imeli neko titulo in ali bili polni keša lahko počnejo kar hočejo, vsi ostali pa morajo biti brezobrazni dobesedno, kar govori, da morajo imeti prekrit obraz.

Saj virus po še zdravi logiki tako napade lahko le tiste brez nekih titul in ki niso bogastva v smislu materializma in denarja si nabrali, vse tiste s kešom, izmišljenimi pomembnimi akterskimi naslovi pa virus ne upa niti pogledati, kaj šele da bi se jih lotil.

In če bodo otroci gledali take zadeve leta in leta se kot odrasli niti ne bodo več vprašali ali je morda kaj nelogično in nepravilno, saj je praktično že celo njihovo življenje tako in to naj bi potem bilo normalno, sprejemljivo. No upanje seveda obstaja, da tako sedaj, ko se ljudje prebujajo iz umetne kome v katero so bili dani preko indoktrinacije ki jo nad njimi izvaja drž… od rojstva se bodo tudi takrat nekateri prebudili in spoznali, da so oni enako ali celo več kot namišljena samooklicana elita in če kdo lahko pokaže svoj pravi obraz so to oni, saj niso oni tisti, ki bi jih moralo biti sram ampak tisti, ki zahtevajo od drugih da nosijo  masko.

Že samo en primer izsiljevanja s strani oblasti bi moral biti znak in budnica za vse, da tistemu, ki te izsiljuje ne zaupaš več. Kajti izsiljevanje nikoli ni veljalo za lepo niti sprejemljivo.

To je vse res. Vi pa nasedajte še naprej…..

Vesel oče, anticepec

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 09.07.2021 ob 03:35

To je vse res. Vi pa nasedajte še naprej…..

Vesel oče, anticepec

O, a potem si tudi ti levičar?😄😄😄

Vesel oce, a ti si proti cepljenju?

Darwin155, 09.07.2021 ob 01:57

https://youtu.be./022j2c0tn14

————————-

————————-

Bojda država ne prevzame odgovornosti za slabe posledice po cepljenju.

Bojda proizvajalci cepiv ne prevzamejo odgovornosti za slabe posledice po cepljenju.

Bojda ne zdravniki ne zdravstveno osebje, ki cepi ne prevzame odgovornosti za slabe posledice po cepljenju.

AMPAK VI-MI naj bi bili pa ODGOVORNI in se CEPILI.

Zbudite se!!!!!!!!!!!!!

če se ne cepiš potem prispevaš k zmanjšanju precepljenosti populacije in za še večjo pojavnost covida v populaciji in še večjo smrtnost populacije zaradi covida in ker ni zdravila in boljše alternative, je pač cepljenje edina možnost, da se zadeve oblažijo ali celo zajezijo in če bi se to zgodilo, bi pridobili čas in izboljsali cepiva ali celo dobili zdravilo. Cepljenje tudi ni stoprocentno varno, ampak, ko bereš možne stranske učinke zdravil, tudi ta niso, a jih ljudje vseeno množično jemljejo. Vsekakor sem zato, da se vsakega, ki prejme cepivo, opazuje in resno obravnava, če pride do morebitnega zapleta, a to so bili posamezni primeri, ki se jih potencira. Vprašanje koliko je bilo smrti kot posledica drugih zdravil in posegov, pa se o tem ne piše in ne govori. Treba je biti racionalen, ker potem se ti lahko zmeša.

Ampak, 09.07.2021 ob 04:23

če se ne cepiš potem prispevaš k zmanjšanju precepljenosti populacije in za še večjo pojavnost covida v populaciji in še večjo smrtnost populacije zaradi covida in ker ni zdravila in boljše alternative, je pač cepljenje edina možnost, da se zadeve oblažijo ali celo zajezijo in če bi se to zgodilo, bi pridobili čas in izboljsali cepiva ali celo dobili zdravilo. Cepljenje tudi ni stoprocentno varno, ampak, ko bereš možne stranske učinke zdravil, tudi ta niso, a jih ljudje vseeno množično jemljejo. Vsekakor sem zato, da se vsakega, ki prejme cepivo, opazuje in resno obravnava, če pride do morebitnega zapleta, a to so bili posamezni primeri, ki se jih potencira. Vprašanje koliko je bilo smrti kot posledica drugih zdravil in posegov, pa se o tem ne piše in ne govori. Treba je biti racionalen, ker potem se ti lahko zmeša.

Le najprej moraš biti debil, da sploh verjameš v covid nateg.

Očitno nečesa nočeš razumeti: cepljeni prav tako ŠE VEDNO širijo okužbo in virus. Torej kar lepo fifty fifty chance.

Ni se cepil, staknil je okužbo  s korono, povzročil kup stroškov in na koncu je umrl….

Vedno znova širite tiste lažnjive zgodbice, ta moja je bila preveč resnična za najmanj 4000 Slovencev….

naj še kdo reče, 09.07.2021 ob 06:58

Ni se cepil, staknil je okužbo  s korono, povzročil kup stroškov in na koncu je umrl….

Vedno znova širite tiste lažnjive zgodbice, ta moja je bila preveč resnična za najmanj 4000 Slovencev….

To je 2% drzavljanov in se to je vecina starejsih od 80!

Vidiš to pa ni res in ni zato nobenega dokaza. To je ravno tako, kot bi jaz rekel da sem naravno imun na covid.

Še eno leto nazaj so nam govorili, da edino ukrepi lahko preprečijo najhujše, dokler ne bo cepiva. To ni laž.

Po tej logiki imamo že dve možnosti. Se pravi cepljenje ali pa higienske ukrepe. In prav je da lahko izbiraš. Če pa slučajno zboliš za kar je minimalna možnost, če res spoštuješ ukrepe, pa se izoliraš od okolice. Saj vsak, takoj začuti povišano telesno temp. ali glavobol, in ni treba čakati 3 dni.

V novem zakonu , ki ga sprejemajo, dobijo domači po umrlem odraslem 60 000 evrov za umrlega otroka pa 10 000 evrov, če uspeš dokazat da je krivo cepivo. Mal v razmislek koliko je vredno življenje. Sploh otroško.

Znanec se drugič cepil, padel v komo in sedaj ima posledice na govoru – jecljanje!

Niti enega ne poznam, ki bi imel posledice hujše od glavobola. Niti enega, pa smo pri 350 zaposlenih v firmi in precej znancih cepljeni vsaj 50%. Tko da nehajte nabijat.

fqfff, 09.07.2021 ob 09:35

Niti enega ne poznam, ki bi imel posledice hujše od glavobola. Niti enega, pa smo pri 350 zaposlenih v firmi in precej znancih cepljeni vsaj 50%. Tko da nehajte nabijat.

Tudi jaz, poznam pa kar nekaj ljudi, ki so umrli za posledicami s Covid okužbo.

Jaz pozna 2 dva primera. Ena učiteljica stara pod 40 let, enako možganska kap, koma potem nisem več spraševal in pa starejši gospod cez 80 let brez pridruženih bolezni enako možganska kap, on je pa preživel, ne vem pa kakšne ima posledice.

Po eni strani lahko tehtamo gor dol. Je pa res, da vsi takoj rečejo ah saj to ni od cepiva. To mene prizadene, ker se res trudim, da spoštujem vse ukrepe potem pa poslušam pamentjakoviče, ki ti govorijo, da je edina možnost cepljenje.

A ste opazili, koliko ljudi tudi na TV ne zna in ne more nositi maske pa je predstavnik stališč ki jih zagovarjajo. Ali mislite, da si taki ljudje dejansko umivajo roke.

Jaz od prvega dne nimam nikakršnih problemov z nošenjem maske ali umivanjem rok. Roke si umijem na dve uri, vsak dan, ne glede kaj počnem.

Tudi ne hodim na prfukjene zabave, ki te poneumljajo, bicikliram tudi ne. Edino kar pogrešam je 20 dni smučanja nekje med 2000 in 3000 metri nadmorske višine. Zato sem pa pripravljen narediti marsikaj.

Najbolje da, 09.07.2021 ob 02:29

Joj no. Seveda sosed in tu na forumu kit zdravniki itak vse veste 🤣😂😂😂😂

Imaoli sumnju na rak pljuča. Torej pridružene bolezni. In seveda ta sosed točno ve, kakšni nasveti so bili. Naltolcujete, kakor ste dogi in široki.

Sem se cepila. Da, imela sem reakcije, katastrofo od alergije. In kot bi me tri viroze srečale.

Dve leti nazaj, proti tetanusu nič reakcij.

Strinjam se v delu, da cepiva ne bi smela vplivati na pogojevanje kvalitete življenja. Dokler niso jassne posledice. Za alergike piše, da ni bojazni. Kur* Mogoče boljše, da mrčes srečaš. Vsaj veš.

Napaka je, da izsiljujejo, ker je turizem v igri  pa grozijo z vali. V Indiji ne hodijo niti ven, ker vedo, kaj virus pomeni. Tule pa vsi odprti, kaj češ drugega za pričakovati. 🤷‍♀️

In kaj zdaj, če je imel SUM na pljučnega raka? Zaradi SUMA na pljučnega raka se ne umre naslednji dan po cepljenju.

Še za tiste, ki so umirali s POTRJENO DIAGNOZO pljučnega raka v zadnjem stadiju, so rekli, da so umrli zaradi covida, če so le imeli pozitiven test, zdaj pa za smrt po cepljenju iščejo izgovore v SUMU na pljučnega raka. Kam smo prišli.

jaz osebno tej zdravstveni mafiji že dolgo ne verjamem nič. Jaz se za živo glavo ne bom bil celpoval.

Tako kot smo nekateri prepričani v učinkovitost cepljenja, ste nekateri v neučinkovist. PUsti vsakega, da se odloči po svoje, ti si xy faktor pri tej odločitvi, verjemi.

Poznam enega ko je umru po tem ko je vodo pil. Voda je strup, zbudite se!!!!! ŠE enega poznam ki je od arašidov umru ker je imel alergijo pa ni vedel. Arašide nam pošiljajo nezemljani da nas pobijejo. Zbudite se!!!!

Zadnjič od znanca slišal za pet primerov s smrtnim izidom.

Vsak naj sam odloča ali se bo cepil ali ne.

Vsak sam nosi posledice.

Nobeden te nima pravice siliti v stvar brez tvojega privolenja.

To je posilstvo

Cepljenje je neke vrste posilstvo, 12.09.2021 ob 17:31

Zadnjič od znanca slišal za pet primerov s smrtnim izidom.

Vsak naj sam odloča ali se bo cepil ali ne.

Vsak sam nosi posledice.

Nobeden te nima pravice siliti v stvar brez tvojega privolenja.

To je posilstvo

prav hitijo s to propagando naj se cepimo, ampak baje da se bodo posledice cepljenja pokazale zelo drastično v roku 24 mesecev po cepljenju, verjetnost smrtri je zelo velika!

V firmi nas je okoli 250. Do zadnjega vala ni noben zbolel. Covid nas je čisto obšel. Smo okoli 70% precepljeni. Pred kratkim sta zbolela prva dva. Oba polno cepljena s Pfizerjem. En je imel blago obliko, drugega je položilo za dobra dva tedna.

New Report

Close