CEPILA SEM SE Z ASTRA ZENICA
pajade, zdaj ni časa za tabletke, zdaj se moramo boriti z vsemi štirimi proti tej bandi mafijski, ki nam želi uturiti to GENSKO TERAPIJO-NE CEPIVA………ljudje POZABITE NA CEPLJENJE, ker je to genocid nad ljudmi. Pravijo da se ni treba cepiti če ne želiš, reklamirajo pa cepljenje kot varno na vsakem koraku-LAŽEJO TO MAFIJOZOTI!
[/quote]
Ma daj merklovje, nehaj že.
pajade, zdaj ni časa za tabletke, zdaj se moramo boriti z vsemi štirimi proti tej bandi mafijski, ki nam želi uturiti to GENSKO TERAPIJO-NE CEPIVA………ljudje POZABITE NA CEPLJENJE, ker je to genocid nad ljudmi. Pravijo da se ni treba cepiti če ne želiš, reklamirajo pa cepljenje kot varno na vsakem koraku-LAŽEJO TO MAFIJOZOTI!
[/quote]
podpis
Se popolnoma strinjam s tabo, ker sem na istem. Ne spim, srce mi razbija, imam občutek, da bom zdaj, zdaj zlezla skupaj. Taki glavoboli me zbujajo že teden dni, da komaj prestajam.
Saj sama ne vem ali psihično ali je res tako hudo z mano.
Pa si ne upam po zdravniško pomoč, ker sem se sama tako odločila.
Te popolnoma razumem, čisto razsulo sem.
Se popolnoma strinjam s tabo, ker sem na istem. Ne spim, srce mi razbija, imam občutek, da bom zdaj, zdaj zlezla skupaj. Taki glavoboli me zbujajo že teden dni, da komaj prestajam.
Saj sama ne vem ali psihično ali je res tako hudo z mano.
Pa si ne upam po zdravniško pomoč, ker sem se sama tako odločila.
Te popolnoma razumem, čisto razsulo sem.
[/quote]
če imaš tako dolgo glavobol, je to simptom- možen simptom- da se kaj dogaja v zvezi s trdkom, takoj pokliči zdravnika, ker je uradno tudi s strani ministrstva za zdravstvo opozorjeno, če je glavobol ki traja po cepljenju z ASTRA ZENECA možen stranski učinek trombov, ne se hecat!! POKLIČI ZDRAVNIKA!!!
če imaš tako dolgo glavobol, je to simptom- možen simptom- da se kaj dogaja v zvezi s trdkom, takoj pokliči zdravnika, ker je uradno tudi s strani ministrstva za zdravstvo opozorjeno, če je glavobol ki traja po cepljenju z ASTRA ZENECA možen stranski učinek trombov, ne se hecat!! POKLIČI ZDRAVNIKA!!!
[/quote]
Tako je. Angleži opozarjajo, da je dolgotrajen glavobol lahko znamenje te tromboze, ki zgleda lahko nastane zaradi AZ cepiva (to niso običajne tromboze v nogah, ampak sinusa venska tromboza tj. v veni v možganih). Zato pokliči zdravnika in ne se pustiti odpraviti z lekadoli, naj ti izmerijo D-dimer. To ni draga krvna preiskava, da te ne bi mogli napotiti nanjo.
Tako je. Angleži opozarjajo, da je dolgotrajen glavobol lahko znamenje te tromboze, ki zgleda lahko nastane zaradi AZ cepiva (to niso običajne tromboze v nogah, ampak sinusa venska tromboza tj. v veni v možganih). Zato pokliči zdravnika in ne se pustiti odpraviti z lekadoli, naj ti izmerijo D-dimer. To ni draga krvna preiskava, da te ne bi mogli napotiti nanjo.
[/quote]
V Kanadi znanstveniki pravijo takole, prilagam:
[attachment=0]IMG_20210406_130549.jpg[/attachment]
Nehaj zganjati histerijo.
Pogostost morebitnih strdkov je tako majhna, da imaš krepko večje možnosti da te v naslednjih par dneh povozi avto ali avtobus, kot to. Pa tudi ni brez napovedi – večinoma so prisoten kakšne krvavitve prej. Če bi se ti krepko ulilo i nosu in ne nehalo pa lo pokliči zdravnika.
Psihologe imaš v zdravstvenem domu – vprašaj svojega zdravnika, če te tako zelo muči.
In tudi jaz sem cepljen z istim cepivom, pa ni nobene panike. Tale ustavitev zgleda biti bolj politična kot strokovno utemeljena. Počakaj malo, saj bodo povsod obveščali, ko bodo vedeli kaj več.
[/quote]
Rok, a si prebral tole:
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/visoki-predstavnik-eme-obstaja-povezava-med-krvnimi-strdki-in-cepivom-astrazenece/575670
Rok, a si prebral tole:
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/visoki-predstavnik-eme-obstaja-povezava-med-krvnimi-strdki-in-cepivom-astrazenece/575670
[/quote]
Ta članek sem prebral zdaj, po zgornjem linku. Strokovne vsebine ki jih navaja pa par dni nazaj, ko so bile objavljene v angleških in nemških virih.