Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Cepilni potni list.

Cepilni potni list.

Cepilna knjižica se v glavnem uporablja za vstop v nekatere afriške in azijske države, ki jih verjetno večina od nas ne bo nikoli obiskala, torej nam je vseeno, če so ali če jih ni.
Zdaj pa napovedujejo uvedbo potrdil za potovanje povsod, torej kamorkoli, kar ni domača država. To pa je že zadeva, ki utegne doleteti mnoge od nas. Pa ni tu le turizem, brez katerega se da preživeti. Kaj pa sejmi in druge službene poti, od katerih je odvisno gospodarstvo? Torej pogojevanje eksistence s cepljenjem, ki kot kaže, ni niti učinkovito, niti ne nujno varno? Tako da ni možno enačiti teh dveh zadev…

Pač dokler bodo ljudje dopuščali, da loliki delajo z njimi, korkoli se spomnijo bo tako. Jaz na dopust ne bom šel s nekimi cepilnimi potnimi listi in ne vem kaj. V rit naj si jih vtaknejo, bom pač nekaj 1000 evrov privarčeval. Me res zanima koliko časa bi npr. Hrvaška vztrajala pri cepilnih potnih listih, če bi vsaj 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovenskih državljanov bojkotirali dopust s cepilnimi potnimi listi. Slovenski turizem bo pa tako ali tako popolnoma propadel s temi neumnimi omejitvami.
[/quote]
Tudi jaz ne.
Lahko se jebejo s svojimi fašističnimi omejitvami in diskriminacijo.

New Report

Close