Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Cepivo 15,50€

Cepivo 15,50€

KDO IN ZAKAJ JE UPRAVIČEN DO CEPIVA BREZ DOPLAČILA!

Cepivo proti novi gripi pride z jesenjo; dva odmerka bosta stala 15,50 evra

Zdravstvo se bo sčasoma manj posvečalo blagim primerom, saj se bo osredotočilo na težje

Ljubljana – Cepivo proti novi gripi bo v Sloveniji verjetno konec septembra ali v začetku oktobra, je včeraj napovedal minister za zdravje Borut Miklavčič. Pravi, da je ravno čas dobave glavno odprto vprašanje pri cepivu, saj ga ne morejo natančno določiti niti proizvajalci. S proizvajalcem GlaxoSmithKline bodo pogodbo za dobavo cepiva podpisali te dni, malo pozneje pa še z dobaviteljem cepiva Novartis.

Miklavčič pravi, da je čas dobave trenutno glavno odprto vprašanje. Dva odmerka cepiva, ki bosta potrebna pri cepljenju proti novi gripi, na primer cepiva družbe GlaxoSmithKline, bosta stala 15,50 evra, pri Novartisovem cepivu pa cena še ni dokončno znana. Po Miklavčičevih besedah je šlo dosedanje razmišljanje vlade “v smeri, da bi večji del stroškov prevzela država, manjši del pa bi bila participacija državljanov”.

31. julij 2009

In kaj hočeš povedat? Jaz si moram limone tudi sama kupovat, cepit se mi pa ni treba, sem dovolj z antioksidanti zaščitena. Upam, da me tud tanova gripa ne doleti, bom podvojila dozo sadja. A je prav, da nekomu, ki ne je jabolk…, solate…. plačuje država cepivo? Preverjeno je, da prava hrana zaščiti pred boleznijo. Pa ne se zgovarjat na ceno, jabolka ležijo po tleh, pa kaj drugagega tudi.

To, kar je napisano! Če pa ne razumeš vsebine se pa posvetuj z nekom, ki zna brati!

če bi ti karkoli od napisanega razumel, ne bi spraševal takšnih oslarij!!!

http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042287424

Najlepša hvala zaščitena (smem vprašat proti komu si zaščitena?), zdaj ko preberem tvoj odgovor, je vse kristalno jasno. Oglasi se še kaj

Zaščitena, še za eno prošnjo te prosim, ne razumem, kaj je želel Miklavčič povedati v svoji izjavi?

Hvala.

Ah, tole s cepljenjem je nategovanje. Pri nas bi pa res vse uporabili za denar. Še država je ratala navadna tržnica.

Dokler je to cepivo nevarno mojim otrokom, ki sta mlajša od 18 in moji mami, ki je starejša od 60, se sprašujem koliko je sploh varno zame…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

New Report

Close