Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Cepivo AZ

Cepivo AZ

Res super cepivo, kar hvalite ga še naprej in se veselo cepite:
https://necenzurirano.si/clanek/svet/smrti-vojaka-in-policista-po-cepljenju-z-astrazeneco-856652

Bruh 🤢

Cepila sem se s 1. odmerkom AZ.
Z 2. se ne bom.
Kaj to pomeni?
Bom veljala za necepljeno?
Je možno, da sem npr. čez 6 mesecev cepljena s katerim drugim cepivom?

Cepivo Astra Zenece bi morali vzeti iz uporabe. Sem velik zagovornik cepljenja, a tega cepiva se prav bojim.

Zaenkrat z AstraZeneco ni nič dramatičnega. Če bo in, ko bo, bodo naši strokovnjaki to vakcino že potegnili iz uporabe, brez skrbi. Strdke še raziskujejo (malo pojavov v primerjavi z ogromno cepljenimi), reakcije po cepljenjih pa so nekaj najbolj normalnega

Še dodam: Bojim se tega cepiva zato, ker se mi zdi, da je blažev žegen. Si cepljen, a skoraj nič zaščiten. Torej še večja nevarnost za okužbo.

Kacin je zadnjič rekel nam učiteljem naj ne mencamo in se cepimo.

Ali je poprej preveril, če so vsi zdravniki cepljeni? Je njim tudi rekel naj ne mencajo? In če njim tega ni rekel, zakaj jim ni rekel?

So ze vsi ministri, pislanci in vlada cepljeni.?
:))

Enako kot simptomi ob tem, ko zboliš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bomo videli, kakšno mnenje boš imel, če ti bo strdek povzročil pljučno embolijo.

New Report

Close