Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Cepivo, nato vročina in smrt: smrt 43-letnika

Cepivo, nato vročina in smrt: smrt 43-letnika

Podobno tudi poznam. Ta teden. Tudi medic.sestra, okoli 26 let. Zdravnica jo je kar prijavila za cepljenje, brez njene privolitve. Drugace zdrava, sportnica.
Ta ves teden ima po cepivu grozne glavobole, bruha, vrocino 42, vrti se ji, strmi v doloceno tocko, odsotna…
Upam, da se izvlece. Ker je iz sportnice videt umirajoca. Zdaj ko ima tezave pa jo njena nadrejena niti ne povoha.😐😏

Katastrofa……

Protitelesa gripe se očitno vežejo tudi na kornavirus. Toda namesto, da bi bilo boljše, je slabše, ker se mora več protiteles vezati na en koronavirus. In na mutanta koronavirusa se bo moralo tudi vezati več protiteles proizvedenih s cepivom. Meni se zdi še vseeno bolj varno probati s cinkom, D vitaminom in tole https://www.gospanews.net/en/2020/03/09/covid-19-pulmonologist-a-vegetal-drug-helps-prevent-and-treat-virus-whole-italy-in-quarantine/

http://www.gospanews.net/2021/03/05/strage-tra-i-vaccinati-covid-litalia-supera-gli-usa-per-reazioni-avverse-piu-di-mille-morti-negli-states-2-787-casi-fatali-in-europa/

Ivermectina se seveda bojijo, ker bi jim odnesel dobiček. Toda meni ni mar. Saj samo levičarji tekajo po cepiva. Naj. Kdo jih bo pa pogrešal? Kdo jih bo pogrešal, če resnično zbolijo za rakom? https://healthimpactnews.com/2021/modernas-top-scientist-on-mrna-technology-in-covid-shots-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/

https://www.facebook.com/slovenskizdravniki/photos/a.101808661740435/189980519589915

https://www.fda.gov/media/144412/download

Hujši potek bolezni…99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tistih ki jih jaz poznam…vključno z mano in našo 80+ letno babico, smo to bolezen preboleli stoje…dva dni slabšega počutja izguba voha in okusa za par dni in to je to. Vedno pa obstaja {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tveganja da se zadeva zakomplicira, da se zaključi tudi s smrtjo…tudi nosečnost, porod, vožnja z avtomobilom, celo povsem nedolžen sprehod se lahko zaključi s smrtjo…IN…a zato ker obstaja tveganje da bomo umrli, naj nehamo živeti in v strahu čakamo…na konec…NEEEE…ŽIVETI moramo…

Vsako leto se bosta dali cepiti in vsak odmerek bo slabši. https://www.rt.com/news/517578-coronavirus-variants-escape-vaccines-fears/

Cvetober slovenske inteligence tu gor.

Hujši potek bolezni…99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tistih ki jih jaz poznam…vključno z mano in našo 80+ letno babico, smo to bolezen preboleli stoje…dva dni slabšega počutja izguba voha in okusa za par dni in to je to. Vedno pa obstaja {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tveganja da se zadeva zakomplicira, da se zaključi tudi s smrtjo…tudi nosečnost, porod, vožnja z avtomobilom, celo povsem nedolžen sprehod se lahko zaključi s smrtjo…IN…a zato ker obstaja tveganje da bomo umrli, naj nehamo živeti in v strahu čakamo…na konec…NEEEE…ŽIVETI moramo…
[/quote]

Brez zamere, jaz sem bil v preteklosti dostikrat bolan, zaradi nezdravega življenja sem bil zastrupljen totalno.
Večkrat sem imel temperaturo do 40, brez okusa in vonja po 2 tedna, in to je bilo ko sem bil star 20-25 in dalje, sedaj sem čez 40, tak da ti simptomi niso nič novega, le da so prikazani tak propagandno da ja ucepijo v glavu nekomur ki ni imel nikoli kaj takega da verjame da je imel točno to.
Meni ne morejo to prodat, ker sem bil tam, bil sem zastrupljen in organizam je naredil svoje.
Spucal se je, simptomi so pa to kaj sem naštel.

Bo tvoj tip iz linka, naslednjič zahteval, da pobijemo vse otroke z rakom?
https://www.thailandmedical.news/news/children-s-hospital-los-angeles-led-study-alarmingly-shows-sars-cov-2-causing-viral-persistence-in-children-and-young-adults-with-cancer

Mene pa zanima, kako si ti razlagaš, da smo od Lucy do danes preživeli brez cepljenja? 3 milijone let je kar dolga doba brez cepiva. Pri vseh mutacijah virusov bi morali že zdavnaj vsi umreti.

Brez zamere, jaz sem bil v preteklosti dostikrat bolan, zaradi nezdravega življenja sem bil zastrupljen totalno.
Večkrat sem imel temperaturo do 40, brez okusa in vonja po 2 tedna, in to je bilo ko sem bil star 20-25 in dalje, sedaj sem čez 40, tak da ti simptomi niso nič novega, le da so prikazani tak propagandno da ja ucepijo v glavu nekomur ki ni imel nikoli kaj takega da verjame da je imel točno to.
Meni ne morejo to prodat, ker sem bil tam, bil sem zastrupljen in organizam je naredil svoje.
Spucal se je, simptomi so pa to kaj sem naštel.
[/quote]

Ja se povem strinjam z vami!!!

Samo zastrašujejo nas s tem HUJŠIM potekom bolezni!!! Naša babi stara 80+ je ko sem bila jaz še majhna izgubila voh…ne za par dni…več let ni vohala…seveda posledično tudi okušala slabše…pa tudi jaz kot otrok sem že izgubila voh…sem bila izbirčen otrok in…je mama rekla da sedaj pa lahko vse kuha, ker tako ne vem kaj jem 😉

Bo tvoj tip iz linka, naslednjič zahteval, da pobijemo vse otroke z rakom?
https://www.thailandmedical.news/news/children-s-hospital-los-angeles-led-study-alarmingly-shows-sars-cov-2-causing-viral-persistence-in-children-and-young-adults-with-cancer
[/quote]
Če resnično povzroča levkemijo, bomo imeli kmalu sklenjen krog. Tako kot je HIV zaokrožili trans in gej grešnike.
https://healthimpactnews.com/2021/modernas-top-scientist-on-mrna-technology-in-covid-shots-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/

Mene pa zanima, kako si ti razlagaš, da smo od Lucy do danes preživeli brez cepljenja? 3 milijone let je kar dolga doba brez cepiva. Pri vseh mutacijah virusov bi morali že zdavnaj vsi umreti.
[/quote]

Šibke posameznike je Bog poklical v nebesa in zato so močnejši posamezniki imeli otroke. Posledično se je človek okrepil. Zdaj se pa igrajo Boga in jedo z drevesa spoznanja…

[/quote]

Sedaj imamo ˝epidemijo˝ ker politika tako hoče…in zato načrtno iščejo neke viruse, mediji jim pa pomagajo obveščati in strašiti naivno ljudstvo. Virusi so bili na tem planetu pred nami in bodo tukaj ostali ko nas več ne bo…vedno novi in novi…dokler jih bodo iskali bomo imeli epidemijo…
Tole kar imamo sedaj pa ni niti E od prave epidemije. Večina okuženih bolezen preboli stoje…v bolnico tiščijo vsakega ki si to dovoli…vemo zakaj ne…so na ta račun izplavali iz rdečih številk…tako da velika je ta svinjarija = epidemija

Ko režimski sistem s šolstvom na čelu vzgaja ovce in intelektualne pezdete je to potrebno izkoristiti s strahom, kako bo režim poskrbel za vas, zadaj pa bajni zaslužki posameznikov, mafijske združbe v parlamentu.
Cepiti se s cepivom, ki je narejeno v 6 mesecih naredijo samo butale. Cepivo, ki ne deluje, ne ščiti, ima pa neznane stranske učinke, ki se bodo dolgoročno šele v vsej veličini pokazali.
Mene ne moti, če se butala cepi, motilo me pa bo, ko bo v masi ljudi vedno več takih, ki bodo imeli stranske učinke. Potem bodo pa jamrali, kako so bogi. Te informacije birokratski režim pri nas veselo skriva, laže, zavaja, vse za njihovega malika, Boh, oblast in denar.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Ja se povem strinjam z vami!!!

Samo zastrašujejo nas s tem HUJŠIM potekom bolezni!!! Naša babi stara 80+ je ko sem bila jaz še majhna izgubila voh…ne za par dni…več let ni vohala…seveda posledično tudi okušala slabše…pa tudi jaz kot otrok sem že izgubila voh…sem bila izbirčen otrok in…je mama rekla da sedaj pa lahko vse kuha, ker tako ne vem kaj jem 😉
[/quote]

Jaz sem tui podcenil moč medijev, nisem pričakoval da so zmožni kaj takega.
Oziroma, se opravičujem, nisem pričakoval da bo narod kupil to zgodbo.
Čudežno nihče ni padel na ulici nikjer na svetu kot so padal po cesti v Wuhanu.
To je bil prvi del Filma, kateri so mnogi že pozabili.
Drugi del je bil Italija, za katero sedaj vemo kaj se je dogajalo, vemo da so zdravstvo meli v totalnem rasulu že prej, vemo da so mnogi bili pred tem cirkusem cepljeni proti gripi, hepatitisu, in drugimi “izmišljeni bolezni”, da skrajšam, nihče se ni pozanimal kaj se je dogajalo v Italiji že prej, in ni teško manipulirat z podatki (statistiko). Samo na način je prikažeš kako tebi paše, oz vladajočim.
O respiratorjima da ne govorim koliko jih je umrlo ker so dobili navodila da ih priklopijo, čeprav so lahko sami dihali brez njih. Načrtno ubijanje po navodilih Big Pharme, oziroma ljudi v ozadju ki vodijo ta genocid in globalni plan totalega globalnega reseta.
Covid je le zavesa, je pa res teško to dopovedat nekomur ki ni odprtega uma.

Ne vem kako jim ne klikne v glavi, resno ne vem.
Pa nimam se za bolj pametnega od nobenega.

Če se bo to dejansko zgodilo, bomo sklenili krog.
https://www.naturalnews.com/2021-03-02-scientists-discover-mrna-inactivates-tumor-suppressing-proteins.html

Dokler tega ni na televiziji, ni res.
Sej veš.

Hipnoza.
Adio zdrava pamet.

Tole in pa pomanjkanje kisika. Chi Haotian je dobil v roke tole in potem se je začelo.
https://www.mskcc.org/news/scientists-find-cancer-drivers-hiding-rna-not-dna
To je bil ves čas cilj, grozljivega komunističnega generala, ki sliši na ime Chi Haotian.
https://duckduckgo.com/?q=chi+haotian+speach&ia=web Chi Haotian se je odločil, da je prišel čas, da se skupaj s svojim kapitalizmom sami uničimo. Otročje lahko. Njegovi hlapci in dekle od Gatesa in Faucija so pa zgolj butasti, ker mislijo, da jim bodo komunistični zločinci prizanesli. Zakaj bi jim?

Jaz sem tui podcenil moč medijev, nisem pričakoval da so zmožni kaj takega.
Oziroma, se opravičujem, nisem pričakoval da bo narod kupil to zgodbo.
Čudežno nihče ni padel na ulici nikjer na svetu kot so padal po cesti v Wuhanu.
To je bil prvi del Filma, kateri so mnogi že pozabili.
Drugi del je bil Italija, za katero sedaj vemo kaj se je dogajalo, vemo da so zdravstvo meli v totalnem rasulu že prej, vemo da so mnogi bili pred tem cirkusem cepljeni proti gripi, hepatitisu, in drugimi “izmišljeni bolezni”, da skrajšam, nihče se ni pozanimal kaj se je dogajalo v Italiji že prej, in ni teško manipulirat z podatki (statistiko). Samo na način je prikažeš kako tebi paše, oz vladajočim.
O respiratorjima da ne govorim koliko jih je umrlo ker so dobili navodila da ih priklopijo, čeprav so lahko sami dihali brez njih. Načrtno ubijanje po navodilih Big Pharme, oziroma ljudi v ozadju ki vodijo ta genocid in globalni plan totalega globalnega reseta.
Covid je le zavesa, je pa res teško to dopovedat nekomur ki ni odprtega uma.

Ne vem kako jim ne klikne v glavi, resno ne vem.
Pa nimam se za bolj pametnega od nobenega.
[/quote]

Jaz sem dobesedno ŠOKIRANA nad vodljivostjo ljudi…pojavilo se mi je že vprašanje…al so hipnotizirani al pa so že čipirani…ne vem…pa ljudje ki so izobraženi, ki naj bi bili razgledani…in argument za cepljenje navede…ko cepimo otroke, tudi ne razmišljamo bi ali ne bi…HALOOOOO…pa ne moreš primerjati davice, otroške paralize…ko so otroci MASOVNO umirali…v parih dneh je bila polna hiša otrok prazna…se spomnim ene stare gospe, ko je razlagala kako je bilo grozno…ne moreš teh bolezni proti katerim so cepljeni otroci s to koronco…al pač kako se imenuje ta ena izmed viroz ki krožijo.
Argument zakaj se bo cepila…zato ker drugače ne bom mogla nikamor iti…HAAAALOOOO…a zato…a ni cepljenje zato da se obvarujemo proti boleznim…mislim res ne vem…kaj naj si mislim…najraje bi se preselila v nek gozd…daaaaleeeeč stran od tega ponorelega sveta!!!!!!

Jaz sem dobesedno ŠOKIRANA nad vodljivostjo ljudi…pojavilo se mi je že vprašanje…al so hipnotizirani al pa so že čipirani…ne vem…pa ljudje ki so izobraženi, ki naj bi bili razgledani…in argument za cepljenje navede…ko cepimo otroke, tudi ne razmišljamo bi ali ne bi…HALOOOOO…pa ne moreš primerjati davice, otroške paralize…ko so otroci MASOVNO umirali…v parih dneh je bila polna hiša otrok prazna…se spomnim ene stare gospe, ko je razlagala kako je bilo grozno…ne moreš teh bolezni proti katerim so cepljeni otroci s to koronco…al pač kako se imenuje ta ena izmed viroz ki krožijo.
Argument zakaj se bo cepila…zato ker drugače ne bom mogla nikamor iti…HAAAALOOOO…a zato…a ni cepljenje zato da se obvarujemo proti boleznim…mislim res ne vem…kaj naj si mislim…najraje bi se preselila v nek gozd…daaaaleeeeč stran od tega ponorelega sveta!!!!!!
[/quote]
Sej nimaš kaj bežat, niti nimaš kam bežat.
Od tega se ne beži, proti tem se bori z vsemi možnimi sredstvi do konca, sej pravi tudi dat življenje, ker vse kj bo, ne bo življenje, le še hujše suženjstvo za tiste ki bodo “preživeli”.
Ma jaz sem le teoretik “zarot”, ne rabite mene poslušat, sem Lud in paranoičen.
Dejstvo ej da v Izraelu že imajjo zelene kartome s katerimi edini lahko gredo na določena mesta kje ni dovoljeno tistimi ki nimajoj zelenega kartona /necepljeni/.
Marta ko sem to deli, sem bil nor in zmešan, zdaj je to dejstvo, pa sem še vedno nor?
Ok, te pa počakajte še malo.
Ni toliko teško prestrašit narod, le prepričaj jih da bojo umrli. To je vse kaj rabiš, takoj se odpovedo vsemu, da bi preživeli. Bogo, res bogo.

Povežite eno z drugim in se vprašajte, če ni ena in ena dve?
https://jrnyquist.blog/2019/09/11/the-secret-speech-of-general-chi-haotian/
https://www.nature.com/articles/s41586-018-0465-8
Ves čas so vedeli, da se bodo naši igračkali z mRNA in nič testirali na rakotvornost… Potem je pa potrebo samo malček počakati…

Sej nimaš kaj bežat, niti nimaš kam bežat.
Od tega se ne beži, proti tem se bori z vsemi možnimi sredstvi do konca, sej pravi tudi dat življenje, ker vse kj bo, ne bo življenje, le še hujše suženjstvo za tiste ki bodo “preživeli”.
Ma jaz sem le teoretik “zarot”, ne rabite mene poslušat, sem Lud in paranoičen.
Dejstvo ej da v Izraelu že imajjo zelene kartome s katerimi edini lahko gredo na določena mesta kje ni dovoljeno tistimi ki nimajoj zelenega kartona /necepljeni/.
Marta ko sem to deli, sem bil nor in zmešan, zdaj je to dejstvo, pa sem še vedno nor?
Ok, te pa počakajte še malo.
Ni toliko teško prestrašit narod, le prepričaj jih da bojo umrli. To je vse kaj rabiš, takoj se odpovedo vsemu, da bi preživeli. Bogo, res bogo.
[/quote]

Ja saj to vem da…nimam kam zbežati…to je samo prispodoba…če bi bi se pa to dalo…bi pa bilo najenostavnejše, ampak…smo tukaj in…moramo se BORITI zase in za svoje otroke…mogoče pa dejansko PREŽIVIMO.

Ja saj to vem da…nimam kam zbežati…to je samo prispodoba…če bi bi se pa to dalo…bi pa bilo najenostavnejše, ampak…smo tukaj in…moramo se BORITI zase in za svoje otroke…mogoče pa dejansko PREŽIVIMO.
[/quote]

Tudi če ne, pomembna je ta energija, pogum, itak na koncu prej al slej umremo. To je dejstvo.
Srečno!

Tudi če ne, pomembna je ta energija, pogum, itak na koncu prej al slej umremo. To je dejstvo.
Srečno!
[/quote]

Srečno tudi vam!

New Report

Close