Cepivo, nato vročina in smrt: smrt 43-letnika
Oba sva bila prijavljena na cepljenje.Včeraj kliče sestra iz referenčne in napove,da sva v soboto lahko cepljena s Astro.Prvič,mož bi moral biti cepljen s Fajzerjem(je rizični bolnik),pa bi ga kar z Astro,ker na Fajzerja bo potrebno še dolgo čakati,je rekla.
Oba sva odklonila.
[/quote]
Ce sta se res mislila cepit se meni zdi Astra boljša izbira. Ni tako revolucionarno, je bolj preizkušeno.
Zapleteno, pravis da prekuzevanje ne deluje, cepivo pa tudi ne, pa oba temeljita naenakem nacinu delovanja, sprozit imunski odziv telesa, pa se nekaj cetud si cepljen se vedno si prenasalec, torej kako koncas laz?tako da poves resnico in ta je da ni nobene unicujoce epidemije, je zgolj lov za denarjem in prehod v tiranijo to je vse….evropa se gospidarsko in tehnolosko pogreza, tudi vojasko in politicno, kitajska je dominantna na vseh podrocjih, gospodarsko, politicno, kaj vam res ne kapne da drzava z 1.1 mrd ljudi ima manj okuzenih in mrtvih kot slovenija? Enostavno ne pije vode…stanje kot je pa najbolj ustreza vladam ki vzpistavljajo nove nadzore nad ljudmi ki jim ubogljivo ploskajo, samo poglejte pederajsa hojsa in njegov milostni pomik ure , ktetena bi morali na kol nstaknit mi pa mu ploskamo kalo nam je darezljivo podaril eno uro vec…bolani smo
[/quote]
Bravo,podpis!
Se grem stavit, da cepivo ne bo krivo za stranske učinke, ampak bodo “prihajali” vedno novi in novi sevi, zaradi katerih bo prestrašena čreda še bolj prestrašena in še bolj zavzeto stala v vrsti za cepljenje.
[/quote]
Enako tudi jaz razmišljam…pojavljali se bodo stranski učinki cepiv, ampak…ker so ˝našli nove seve˝ bodo te težave in smrti pripisali novemu sevu, za katerega pač nesrečnik ni bil cepljenj in bodo ponudili spet novo cepivo in…vrteli se bomo v začaranem krogu 🙁 🙁 🙁