Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čepki za ušesa

čepki za ušesa

Sin je bil na operaciji ušes. Voda ne sme priti v ušesa, zato smo dali po meri narediti čepke. Samo to je noro drago 24€ en čepek. (se pravi dva 48€)A so normalni? Me res zanima, če 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tesnijo.

Kupi v lekrani čepke, ki se oblikujejo po ušesu, so narejeni za vodo in tesnijo. No, kakšno potapljanje glih ni priporočljivo, lahko pa normalno plava, se šprica, celo skoči v vodo.

Cena cca 2 al 3 €. Pa malo več jih kupi, da boste imeli na dopustu rezervo. Če jim ne zaupaš, jih pa sama preveri na sebi, da se prepričaš. Za mojega sina jih je priporočal otolog. Predlagal je še kopalno kapo ( te pa sin ni uporabljal) …

48€ je ropanje!

Nam so lepo tesnili. Je normlao s čepki plaval. Je pa res, da ni poceni.

Huh, to je res noro drago!
Znanci imajo otročka, ki mu prav tako ne sme prit voda v ušesa in uporabljajo tole
Gre za kombinacijo čepkov in neoprenskega traku. Trak obstaja v 3 različnih velikostih, na drugi spletni strani sem zasledila, da je S do 3 let, M od 4-10 let ter L od 10 let naprej.

Imate te, ki so 48€?

Lekarniški čepki niso primerni za otroke, še za marsikateraga odraslega so preveliki in skrajno neudobni, kaj šele za majhno otroško uho! Kupi mu po meri narajene ali pa naj se ne kopa! S čepki za 2€ mu bo zagotovo voda slej ali prej prišla v uho, in kaj če pride do vnetja? Bo revež zaradi privarčevanih 40€ oglušel, pristal v bolnici? Ene ste res izpod vsake kritike!

Dali smo jih delati po meri. Plačala sem že 48€, samo meni se zdi to nekam veliko. Narejeni bodo čez približno 10 dni. A ni veliko? Nisem šparala, za otroka bom naredila vse.

Čepki, ki jih omenjam, so kot iz plastelina in niso prav nič preveliki. Obsojaj, ko boš vedela, kaj obsojaš! Mimogrede, priporočal jih je priznan otolog. Moj otrok ni dobil vnetja niti mokrih ušes.

Izpod kritike je ropanje staršev na vsakem koraku! Miselnost, da je vse, kar je dražje, najboljše je pa itak do konca slepa. Misliš, da si zato, ker kupuješ najdražje reči, najboljša mama? Zbudi se!

Verjetno misliš tiste iz voska, ne? Iz plastelina čepki sploh ne obstajajo. In ja, voščeni čepki otroka lahko hitro začnejo boleti in so skrajno neudobni!

Ne, ne mislim tistih iz voska! Nič ga ne boli in nikoli ni rekel, da so neudobni, vedno se sam spomni nanje. Ne nakladaj, če ne poznaš

Imate te, ki so 48€?[/quote]

Ja, te za 48€.

Glej, naš je tudi dobil cevke v ušesa. In dr je rekel,d a lete res tesnijo. Radi hodimo se kopat, zato ni bilo vprašanja ali da ali ne. Klinc, saj je lahko cel halo, če mu pride voda notri. Zato pri tem pa res nismo šparali ali se igračkali s kakšnimi drugimi čepki.

zdravje je prvo

Jaz mam pa eno vprašanje. Mi nismo še bili na operaciji ma nam po vsej verjetnosti ne uide. Moramo pa dopolnit dve leti ker baje prej ne delajo operacije žrelnice. Mu pa iz uše teče vsake 14 do 21 dni. Malo se bojim kako bo na morju.
A ste preden je bil otrok operiran ravno tako dali te čepke v ušesa ali ne?
Ne vem kaj naredit.

Hvala za odgovor!

nam so tesnili, ampak je pa treba preverjat vsaj 1x letno če še tesnijo dovolj, sicer rabite nove, v kolikor bi isti režim bil potreben naprej. mi smo jih rabili kar nekaj let.

a, ja za potapljanje pa niso, sicer pa po posegu na ušesih se to odsvetuje

Tudi nas čaka kmalu operacija in tudi verjetno cevke v ušesa. Zdravnico na ORL sem povprašala kako je s temi čepki. Njen odgovor je bil, da ni nič zanesljivo in da ni za riskirat. Potapljat se otrok ne sme vendar tudi pri plavanje lahko pride voda v uho in je vse narobe. Tako, da smo se odločili, da letos morje odpade.

Ne, ne mislim tistih iz voska! Nič ga ne boli in nikoli ni rekel, da so neudobni, vedno se sam spomni nanje. Ne nakladaj, če ne poznaš[/quote]

Ja, jaz poznam. Niso iz voska, so iz silikona, se mi zdi. V bistvu izgleda res kot plastelin in tudi pregnete se tako. Oblikuješ po ušesu in voda ne pride v uho. Preverjeno. So raznih živih barv.

V spodnji povezavi lahko najdete penaste, kvalitetni, mehki in ugodne čepke za ušesa, priporpčam, primerni so samo za spanje in ne za pod vodo.

https://www.facebook.com/NajboljseSi/posts/1731968530354816

Po meri narejeni čepki so res najboljši.
Tisti penasti, voskasti, silikonski.. lej, tam piše, da so ful dobri za uporabo pri hrupu. ma vse to sem si kupila, ampak tistega prekletega šumenja radiatorskih cevi niso utišali. še vedno se je ful slišalo. Hja, že res, da zelo dobro slišim, a bi mi bilo bolje, da bi delala po meri čepke, kot pa tok denarja zapravila za čepke, ki sploh niso svoje funkcije opravili.

New Report

Close