Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čeplakova – kakšna tuga!!!

Čeplakova – kakšna tuga!!!

Tole sem napisala, še preden sem videla njenega tipa, in potem moje mnenje ostaja enako. To je bila najbolj bedna oddaja iz serije – pa to ne pomeni, da sem ji česa fovš ali da ji česa ne privoščim.

Svaka ji čast na stezi, ampak karizme ta ženska nima popolnoma nobene! Sem prepričana, da bi Tina Maze ali Petra Majdič naredili čisto drugačno oddajo. Joli pa je od sebe uspela dat praktično same enozložnice, še potegnilo ji ni, kdaj jo zafrkavata, in o sebi ni povedala praktično nič – še na direktno zastavljena vprašanja ne.
Aja, je pa prvi moj komentiral, kak dolgcajt je oddaja in kak hlod je Joli;-))

Ja, obup. Čist lepa ženska, dobra športnica, ampak prosim lepo, ne vabite je več v oddajo, ker vam jo je popolnoma pokvarila. Tazga dolčgasa še ne. Še nasmejat se ne zna. Njen tipček dobro zgleda, tud namen je bil dober, mogoče bi celo dobro izpadlo, če ne bi bila že cela oddaja tolk dolgočasna in brezvezna.

Se strinjam!
Končno sem se spravila k TV in si rekla, da si bom ogledala celo oddajo. Do sedaj mi to še ni uspelo. Sem prej obupala. saj so kakšni štosi OK, ampak enostavno mi je oddaja mimo. Mislim, da marsikateri znani Slovenec niti ne želi biti gost.

Ma če bi imela Zrnec ali pa Bizovičar “guts”, bi Andreja Batagelja vprašala, če se bo po poroki pisal Čeplak…

Ker si je verjetno pa res nista “upala” vprašat, zakaj po ločitvi ni prevzela nazaj dekliškega priimka.

Mene osebno bi kot novega partnerja zelo motilo, če bi imela moja “draga” še vedno priimek od bivšega moža, čeprav bi bila od njega že kar nekaj časa uradno ločena….
Ko se poročiš, prevzameš možev priimek z razlogom…
Ko se ločiš, pa verjetno vzameš nazaj dekliški priimek z razlogom….

In Batagelja razumem, da je pohitel z zaroko…

Jima pa privoščim vso srečo, naj uživata, čeprav se že sedaj vidi kdo v njuni zvezi “nosi hlače in drži komando” in kdo je v podrejenem položaju.

Pa a ste vsi, ki jamrate tuki o dolgčasu vsi po vrsti mazohisti? Če ti ena oddaja ne potegne pač preklopiš, ne pa da vztrajaš uro in pol in čakaš na boljše čase. Jao jao.

Jolandin dekliški priimek je tako ali tako Steblovnik. Čeplak je bil njen prvi mož Aleš. Očitno je po ločitvi obdržala njegov priimek.

Le zakaj jo v Velenju kličejo Jogi Čeplak:) Ubogi Andrej. Mlad in naiven.

.[/quote]

ja, in kaki so bili razlogi?

da je vse svoje uspehe dosegla kot jolanda čeplak. če bi prišla naprej kot jolanda steblovnik, nihče ne bi vedel, kdo je to.

da bi si pa una dva bosanc ne bi upala karkoli vprašat, je pa novo.
glede na njune izpade v javnosti…

joli čeplak: regrat z jajčko

:))))))))))))))))

z njo je oddaja izgubila svoj smisel…poleg tega pa kot je ena gor napisala niti ni odgovarjala na točno določeno zastavljeno vprašanje, ampak čist neki drugega…jaoooo…

…se kar strinjam s cijo! Mah ti priimiki, jaz sem obdržala svojega in ta se me bo držal do konca:)

.[/quote]

da je vse svoje uspehe dosegla kot jolanda čeplak. če bi prišla naprej kot jolanda steblovnik, nihče ne bi vedel, kdo je to.

glede na njune izpade v javnosti…[/quote]

Glej, razmišljaš po tipično slovensko: ja kdo me bo pa potem prepoznal, če spremenim priimek, nihče ne bo več vedel, kdo sem,……Ego, Ego, Ego.

V Jolandinem primeru so pomembni športni rezultati – in ko se bo vrnila na športno stezo kot Jolanda Batagelj, si jo bodo po zapomnili najprej po eventuelno dobrih rezultatih, šele nato po imenu in priimku, kar bodo povezali z njeno preteklostjo. Verjetno, da si glede na dogodke v preteklosti zelo želi, da jo bodo prepoznavali sedaj kot Jolando Batagelj – ker začenja znova in je obrnila nov list v svojem življenju.

Slovenke zelo razmišljajo tako: npr. se ženska poroči, pritakne k svojemu priimku še moževega, ker češ, drugače me sploh ne bodo več prepoznali in vedeli, kdo sem …Hmmm…jaz pravim, da tule najprej pri taki osebi nadvlada lasten ego in prevelika emancipiranost, šele potem ji je pomembno vse ostalo.

Zame šteje sledeče: če ima partnerica partnerja rada in si z njim želi ustvariti svojo vejo rodbine, mu svojo poštenost, zaupanje in upoštevanje, da sta si v zakonu enakopravna izkaže s tem, da prevzame njegov priimek – to ni podredljivost, samo dokaz, da si tudi ona želi, da bo njihova “na novo” ustvarjena družina imela tudi enoten priimek. Kako se je pa pisala prej, in kam kdo spada, pa vedno lahko poskrbi rodovnik oziroma družinsko deblo, ki si ga daste lahko izdelat tudi naknadno – je vedno zelo zanimivo, ker izveste veliko novega.

glede na njune izpade v javnosti…[/quote]

Glej, razmišljaš po tipično slovensko: ja kdo me bo pa potem prepoznal, če spremenim priimek, nihče ne bo več vedel, kdo sem,……Ego, Ego, Ego.
[/quote]

a slovensko?
ja koliko športnic pa poznaš, ki so šle spreminjat priimek po poroki/ločitvi in so tekmovale pod novim priimkom… potem, ko so bile že uveljavljene športnice z opaznimi rezultati?
še tina turner je obdržala priimek človeka, ki jo je maltretiral in zlorabljal, kljub temu, da se je ločila od njega.

No, kako tipično slovensko je “če me imaš rada, boš naredila tako in tako, drugače me nimaš rada”, pa tudi vemo, kajne, gospodična? 🙂

Enakopravnost v zakonu se ne meri s priimki, res je. Se pa še kako meri s čustvenimi izsiljevanji in pritiski, kako se mora tvoj partner odločiti glede lastnega priimka, da bo tebi prav.

Po emapcipaciji in celo “preveliki” emancipaciji pa itak pljuvajo samo točno določeni osebki. Moški, ki imajo od tega korist in ženske, ki jim je edini življenjski cilj tem moškim ugajati.

No, kako tipično slovensko je “če me imaš rada, boš naredila tako in tako, drugače me nimaš rada”, pa tudi vemo, kajne, gospodična? 🙂

Enakopravnost v zakonu se ne meri s priimki, res je. Se pa še kako meri s čustvenimi izsiljevanji in pritiski, kako se mora tvoj partner odločiti glede lastnega priimka, da bo tebi prav.

Po emapcipaciji in celo “preveliki” emancipaciji pa itak pljuvajo samo točno določeni osebki. Moški, ki imajo od tega korist in ženske, ki jim je edini življenjski cilj tem moškim ugajati.[/quote]

Plosk, plosk.

Zakaj pa mož tega ne izkaže tako, da prevzame ženin priimek? Ali pa si lahko izmislita čisto enega tretjega? To je samo ostanek arhaične partiarhalne družbe, kjer se je rod (priimek) nadaljeval samo po moški veji in so bile ženske le manjvredne pripadnice družine. Pač samo stroji za rojevanje otrok.

Jaz imam oba priimka… nobenega problema, to mi je hecno, ko slišim.

Še bolj hecno pa je, da mi je ena kolegica po moji poroki pridigala nekaj v stlu “zakaj si se pa poročila, če imaš zdaj oba priimka, kaj pa otroci, bodo imeli samo očetovega, ful butasto…”

No, zdaj ima pametnjakovička dva froca in svoj priimek, ker se tip noče poročit 🙂

E, mi imamo družinski priimek vsi isti. Jaz pa še dekliškega zraven in se vsem v družini to zdi čist ok in normalno.

Po emapcipaciji in celo “preveliki” emancipaciji pa itak pljuvajo samo točno določeni osebki. Moški, ki imajo od tega korist in ženske, ki jim je edini življenjski cilj tem moškim ugajati.[/quote]

Plosk, plosk.

Zakaj pa mož tega ne izkaže tako, da prevzame ženin priimek? Ali pa si lahko izmislita čisto enega tretjega? To je samo ostanek arhaične partiarhalne družbe, kjer se je rod (priimek) nadaljeval samo po moški veji in so bile ženske le manjvredne pripadnice družine. Pač samo stroji za rojevanje otrok.[/quote]

Še eno razmišljanje tipične Slovenke…..

Se tudi sama podpišem pod to, da je bila oddaja totalno brezveze. Zgledata pa drugače kar uredu par in Andrej je res fajn dečko. Vreden vsake pohvale.

Njegova bivša..

New Report

Close