Cepljen
Ti si cepljen? Seveda. Koliko drobiža dobiš za to sranje kaj pišeš?
Hm. Slaba taktika, prozorno.
Zavajanje javnega mnenja.
Rok… zelo slabo manipuliraš.
[/quote]
Moje mnenje, Rok je ena redka izjema tu gor, ki bi mu verjel. Se bom pa zadržal in poskušal čim manj kracat tu noter.
Jaz sem odprl zdravstveno temo.
Politični del vsakič kdo poskuša privleči zraven, a v tej temi bom politiko ignoriral.
[/quote]
Smešno se mi zdi, da tu poročaš po dnevih o svojem počutju. Boš poročal 5 do 10 let, kajti pravi učinki pridejo z malo večjim zamikom. Učinki, za katere je cepivo bilo namenjeno, pridejo z malo večjim zamikom, kot pa 14 dni. Če bi bilo 14 dni, potem ta “svetovna akcija” seveda ne bi uspela, saj bi se mnogi odpovedali cepivo jasno in glasno.
Nemogoče pa je, da bi bil tako velik pritisk na cepiva, če ne bi bilo zadaj nekaj drugega v načrtu, saj sam virus niti približno ni tako nevaren, da bi to bilo potrebno.
Pa še en teorija zarote, če koga zanima.
https://www.odpriteoci.com/blog-2
S tem ne mislim, da bo videl kaj pri sebi, ker čez 5 let bo težko neko bolezen sploh povezovati s cepivom. Mislim pa s tem, da se bi znala množično povečati pojavnost kakih drugih bolezni (rak, infarkt, nenadna smrt …). Govorim o načrtnem početju farmacij oziroma elit, ki stojijo za njimi na način, da bo povezavo s cepivi nemogoče dokazati, če pa se že bo, bodo takoj skočili v luft njihovi strokovnjaki, ki bodo vzroke seveda našli drugje. In tako bodo cepljeni pod popolno kontrolo elit. Tehnologija že obstaja, ko lahko živo bitje kontrolirajo na daljavo. Rabijo samo tvoj dnk.
S tem ne mislim, da bo videl kaj pri sebi, ker čez 5 let bo težko neko bolezen sploh povezovati s cepivom. Mislim pa s tem, da se bi znala množično povečati pojavnost kakih drugih bolezni (rak, infarkt, nenadna smrt …). Govorim o načrtnem početju farmacij oziroma elit, ki stojijo za njimi na način, da bo povezavo s cepivi nemogoče dokazati, če pa se že bo, bodo takoj skočili v luft njihovi strokovnjaki, ki bodo vzroke seveda našli drugje. In tako bodo cepljeni pod popolno kontrolo elit. Tehnologija že obstaja, ko lahko živo bitje kontrolirajo na daljavo. Rabijo samo tvoj dnk.
[/quote]
No… sam bom poskusil poročati, če se bom le spomnil in če bom še svetil naokrog. Še posebej, če bo možna povezava.
Glede drugih bolezni… sem jih pa nekaj imel že kar tako – npr. raka. Ni nobene realne potrebe, da me poskušajo dotolči še s cepivom, ker to kar dobro obvladam že sam.
Pa strokovnjakov imam dovolj sam, tako da me “njihovi” težko kaj prepričajo. Tile “moji” so me že spravili z direktne ceste na pokopališče in si s tem pridobili moje zaupanje. Tudi če me kdo izmed njih jutri dotolče z injekcijo cianida, bi imel precej več življenja, kot mi je kazalo pred 15 leti…
Sploh pa… “kontrola elit in nasilni vnos snovi v naše telo”… kaj pa boš? Od zdaj naprej jedel nič drugega razen zelenjave z domačega vrta? Ne spil drugega, kot vodo iz domačega potoka? Nikoli vzel nobenega zdravila? Si npr. ne pustil dati injekcije pri zobozdravniku ali kje drugje?
Hočem reči, da če ti kdo želi smrt ali te s čim okužiti obstajajo mnogo lažji in cenejši načini od cepljenja.
No… sam bom poskusil poročati, če se bom le spomnil in če bom še svetil naokrog. Še posebej, če bo možna povezava.
Glede drugih bolezni… sem jih pa nekaj imel že kar tako – npr. raka. Ni nobene realne potrebe, da me poskušajo dotolči še s cepivom, ker to kar dobro obvladam že sam.
Pa strokovnjakov imam dovolj sam, tako da me “njihovi” težko kaj prepričajo. Tile “moji” so me že spravili z direktne ceste na pokopališče in si s tem pridobili moje zaupanje. Tudi če me kdo izmed njih jutri dotolče z injekcijo cianida, bi imel precej več življenja, kot mi je kazalo pred 15 leti…
Sploh pa… “kontrola elit in nasilni vnos snovi v naše telo”… kaj pa boš? Od zdaj naprej jedel nič drugega razen zelenjave z domačega vrta? Ne spil drugega, kot vodo iz domačega potoka? Nikoli vzel nobenega zdravila? Si npr. ne pustil dati injekcije pri zobozdravniku ali kje drugje?
Hočem reči, da če ti kdo želi smrt ali te s čim okužiti obstajajo mnogo lažji in cenejši načini od cepljenja.
[/quote]
Si se cepu? Bravo zate, jst sm se pa danes usral v skret. Mogoče jutr povem kako bo ko se bom spet.
Pa še k stvari – Dan 2:
Zjutraj se kar ne spravim iz postelje. Rahlo – nekako v ozadju – me boli glava. Počutje je čudno… podobno kot po prekrokani noči, ko si čisto brez energije in se počutiš kot povožena glista. Sicer mi nič konkretnega ne manjka, le nobene energije od nikoder.
Glavobol se slabša, zato vzamem Lekadol – in odpišem kakšno resno službeno delo.
Rama na mestu vboda – malce trda mišica in toplejša na otip. Vsaj mulc tako pravi, ker nase se ne zanesem da bom čisto nepristranski. Imam občutek vročine – a je v resnici nimam. Termometer pokaže 36,7.
Ni mi do hrane.
Popoldne se glavobol še stopnjuje – vzamem Nalgesin. Kaže da pomaga. Mislim da vseeno imam nekaj vročine in spet pomerim – in tokrat sem imel (za dlako!) prav – 37. Nalivam se s čajem in vodo.
Nekje od 16h se začenjam počutiti bolje, celo nekaj energije pride nazaj. Proti večeru vročine ni več, počutje boljše. Najbrž lenarjenje pomaga.
Večer dokaj normalen, počutje skoraj že čisto normalno, roka na mestu vboda še malo občutljiva na dotik – a to je pričakovano.
Sem vstal, si skuhal kavico. Se vsedel, prebral nekaj zame zanimivih novic , naredil nekaj požirkov kavice, nakar me je nagnalo srat.
Se vsedem na WC školjko, in iščem občutek, da se poserjem kot taprav.In res lej, usral sem se, drek je prilezel direktno v školjko. Olajšal sem se in res je sedl. Ni mi bilo vroče ne hladno, niti me ni glava bolela. Bom morda povedal še v prihodnje kako bo ob sranju.
Prvič nisem se nič bunil in nimam nič proti Roku. On je povedal svoje, kako je nekaj doživljal jst pa tud. On pove kako je po cepljenju jst pa kako je pred sranjem med sranjem in po sranju, kaj tu ni jasno?
Ja če se tisti Darwin obrača v grobu po tvoje potem pa si res zblaznel/a v svojih imaginacijah.
[/quote]
Res to dobro obvladaš že sam. Saj si se SAM šel cepit.
[/quote]
Ne vem, če obstajajo lažji in cenejši načini. Na to se ne spoznam. Verjetno se gre tudi za občutek kontrole in čimvečji nadzor pri teh psihičih.
Za odebeljeno pa, ja, čimveč kolk se da tega.
Ne vem, če obstajajo lažji in cenejši načini. Na to se ne spoznam. Verjetno se gre tudi za občutek kontrole in čimvečji nadzor pri teh psihičih.
Za odebeljeno pa, ja, čimveč kolk se da tega.
[/quote]
Ključno si napisal – “kolikor se da”. Ne da se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kar pomeni da si izpostavljen. S tega stališča je vseeno kaj vzameš in ali se cepiš, ker v vsakem primeru ti lahko podtaknejo, tudi če so možnosti majhne.
SIcer je pa to samo moj pogled. Drugi izvolite po svoje.