Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Cepljen in sedaj problemi

Cepljen in sedaj problemi

Vceraj cepljen. Cez nekaj ur slabost a ne prevelika. Danes se stanje slabsa in nameravam na urgenco.

Post sc.: Ne vem ce je slabost zaradi cepljenja..a …slucaj? Vedno bil zdrav. Mah

Prvo me je bolela rama, ponoči nisem kaj dosti spal, luna najbrž, zjutraj pa me je prešinilo , tako močan sem se počutil in res z eno roko sem dvignil mizo, res ne vem zakaj se nisem cepil že prej.

možno – reakcija tvojega imunskega sistem je tako burna, da lahko vpliva tudi na to- lahko imaš tudi kje kakšno zadevo, ko še “ne veš”, pa je cepivo to “odkrilo”, pa jse kaže na slabost ( center za slabos – ravotežje in bruhanje – so pa vsi trije skupaj).
Če bi bila še kakšna vrtoglavica ali omotica morda prisotna, ni za čakat – na urgenco – lahko so krvni strdki tudi.

Načeloma je to čist normalno. Moja sestra se je šla cepit in jo je tri dni zelo kuhalo je pa 4.dan vse blo ok. Najboljše vzet kakšno tableto, kar pomaga. Če te pa zelo zelo glava boli pa boljše da greš k zdravniku. Mogoče maš tud takšen imunski sistem. Da bi dobil kakšne strdke je malo verjetno ker ti niso direktno povezani s cepivom, na to vpliva dobesedno vse vključno s tvojim načinom življenja.

meni je slabo že 9 dni, imam vročino, zjutraj ko vstanem se tresem, tako se tresem, da ne morem niti hodit, zato raje grem nazaj v posteljo. Popoldan vročina začne naraščat in ponoči se znojim. Boli me glava konstantno, ne preneha….mislim, groza, žal mi je da sem se cepila, nikoli več. No zdaj pa je mož bral, da to sploh ni cepivo, da je genska terapija in da sploh nima še uporabnega dovoljenja in da je še vedno v raziskovalni fazi in da bi morala farmacevtska podjetja vsem nam, ki smo se cepili pravzaprav dati v podpis posebne pogodbe, kot poizkusnim zajčkom in nam to plačati zelo veliko….a še kdo kaj ve o tem, da smo poizkusni zajci?

Blesavo multinično prizadeto spet laže.
Ta strup povzroča krvne strdke in še marsikakšno drugo bolezen.
Na Norveškem so dokazali povezavo med tem strupom in krvnimi strdki med mlajšimi osebami.

Če ne bi napisala tega drugega odstavka, bi bilo še za verjet. Tako pa se bere bolj kot ena anticepilska zgodbica. Okoli mene se že cepijo. Boli jih roka, imajo vročino, enim je slabo, večini pa po dveh dneh popusti. Eni nimajo niti ene reakcije, eni pa še po enem tednu čutijo bolečino v roki. Precej odzivov je možno. Ampak noben nima pa moža/žene, ki bere teorije zarot. Si to ti wall, fajn, merklova?

Aja? A pol 4000 ljudi letno ki jih prizadene srčna, možganska kap verjetno posledica cepiva? Ti boš komu pametoval tu gor?? Nič druga nisi kot zblojen človek ki nima druga delat v lajfu kot pa podjevavat ljudi.. Pa idi si pogledat kaj fašizem pomeni. Primitivc. Nula od človeka.

Če ne bi napisala tega drugega odstavka, bi bilo še za verjet. Tako pa se bere bolj kot ena anticepilska zgodbica. Okoli mene se že cepijo. Boli jih roka, imajo vročino, enim je slabo, večini pa po dveh dneh popusti. Eni nimajo niti ene reakcije, eni pa še po enem tednu čutijo bolečino v roki. Precej odzivov je možno. Ampak noben nima pa moža/žene, ki bere teorije zarot. Si to ti wall, fajn, merklova?
[/quote]

v Izraelu so natančno spremljali statistiko vseh cepljenih in ugotovili, da je med starostniki nad 75 let 4 krat več smrti, kot s samim kovidom, pri mlajših mladih pa kar 30 krat več mrtvih- TOREJ kaj boste pa zdaj SDSD trolčki napisali?

Ja? Poglej si malo situacijo v Izraelu. Lahko bi se naučili nekaj od njih.

s čim si bila cepljena,jaz ti verjamem,imam sorodnika ima tudi probleme,samo ne tako hude kot ti.

v Izraelu so natančno spremljali statistiko vseh cepljenih in ugotovili, da je med starostniki nad 75 let 4 krat več smrti, kot s samim kovidom, pri mlajših mladih pa kar 30 krat več mrtvih- TOREJ kaj boste pa zdaj SDSD trolčki napisali?
[/quote]
Kot prvo si budala. SDSD kaj? Tut sanja se mi ne nič o politiki. Kot drugo si nepismeno teslo. Kaj ima tvoj post veze z mojim? Kot tretje si pa trolček ti, razen če nimaš linka do te natančne statistike iz Izraela.

Pa že ne tako zelo hudo, če imaš čas tule viseti.

New Report

Close