Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek cepljenja

cepljenja

Ravno danes sem se cepil proti gripi kot vsa ta leta nazaj in moram priznati, da imam od takrat dalje ko se cepim res mir pred gripami to je sigurno ze vsaj pet let.Vendar, kaj me pravzaprav muci pri vsem temu?! To dejstvo, da sem vsa ta leta zaradi okvare srca pripadal rizicni skupini in s tem tudi, do znizanega placila cepljenja.Od letos dalje nisem vec v tej rizicni skupini, ker pac ne izpolnjujem pogojev kajti nisem starejsi od 65 let vendar “srcno” upam , da bo moje srce zdrzalo in, da jaz ucakam se to .!!! (star sem “”komaj “” 34 let).
Drugi moj primer se vrti ravno tako okoli cepljenja in to proti pljucnici, ki je nekaj novega vendar, da moram zaradi tega cepiva skoraj v prestolnico tega pa ne razumem, kajti ne zivim ravno v zelo malem kraju, ali pa tudi ne vem.
Pri vsem tem se sprasujem kam vodi vse skupaj to nase zdravstvo ali se imamo sploh pravico kje kaj potoziti, oziroma ali resda lahko si zakone prirejajo kakor se jim pac njim zdi prav samo, da je njihova malha polna za nas jim pa tako ali tako ni mar ali po domace “bos ze placal ce hoces ziveti”.To se mi zdi izkoriscanje cloveske stiske.

Hvala , za malo sprostitve.

DEMI

Pozdravljen,

se mi zdi, da je morda boljše z ustrezno prehrano preprečiti razne bolezni in infekcije, kot pa tožiti nad našim zdravstvom. No, vsaj učinkovito, če ne še ceneje.

Lep dan želim,

Valerija

MIslim da je to res, ampak danes je v zraku toliko čudnih snovi, da ne moreš več vedeti na kaj boš elergičen, če insekti postanejo odporni na določene strupe, mi vedno slabse prenašamo lastne strupe. Tako da smo sivečinoma sami krivi, da je tako, tudi celpljenja niso kar tako, mislim da malo pogajo, ampak kmalu se pa pojavi kaj novega, kar nas položi v posteljo.

Kaj še bo pa garantiram da noben ne ve, krivi smo pa tako ali tako sami.

primoz

nova
Uredništvo priporoča

Tudi jaz se strinjam

thehighwire.com/videos/they-dont-want-to-see-people-like-us/?fbclid=IwAR22XCbs-816MOTVir6YXVqFveTB8iAVP9rMlgS64-OHXmR5FQVWefdO2AY

New Report

Close