Cepljenja otrok vaše mnenje
vid vid vid, 02.06.2024 ob 21:10
Se enkrat preberi, zakaj pri ospicah lahko pride do tezav z vidom.
Sem prebrala.Ampak tega z zatemnjenim prostorom tega takrat moji starši niso vedeli.Bila sem na močnem soncu, bili smo na motoristični dirki v Škofji Loki, jaz pa sedemleten otrok.Šele potem, ko je zdravnik povedal, sem bila v temni sobi z ošpicami.Tega se dobro spominjam.Toliko o tem.
To je pa zelo zalostno prebrati. Ce prav razumem, sta te na dirko peljala, ko si imela ospice? Sama sem imela ospice v zgodnjih 60ih. Starsa oba neizobrazena, a toliko razgledana, in vedno na previdni strani, da sta me drzala na temnem in ni bilo nobenih tezav.
Po moje še nista vedela, da sem zbolela.
bolezni, 02.06.2024 ob 21:10
darwindarko, 02.06.2024 ob 20:23
Če bi se vedela prava resnica za cepivi in bi se ljudje zbudili bi na kole nabijali politike, farmacevte in dohtarje ter jih klali kot živino sredi belega dne.
Joj…joj, kakšne pišeš.Klali…nabijali na kole…kakšne imaš v glavi in na jeziku…Daj se malo preberi…
Če te nekdo zastruplja na skrivaj in ti s tem celo generacijo potomcev uničuje, sužnji celo življenje, kaj misliš drugega da bi ljudje ko bi to vedeli in se tega zavedali storili omenjenim? Jih božali?
Če si speči mrlič se ne zgražaj nad menoj zgražaj se nad sabo.
Po domače povedano spizdi, zgin se cepit, oddaj davke, delaj za pičkin dim in odjebi na volitve.
darwindarko, 02.06.2024 ob 21:16
Če te nekdo zastruplja na skrivaj in ti s tem celo generacijo potomcev uničuje, sužnji celo življenje, kaj misliš drugega da bi ljudje ko bi to vedeli in se tega zavedali storili omenjenim? Jih božali?
Če si speči mrlič se ne zgražaj nad menoj zgražaj se nad sabo.
Po domače povedano spizdi, zgin se cepit, oddaj davke, delaj za pičkin dim in odjebi na volitve.
Kaj je pacient? Te je spet čist zvilo?
Med nosečnostjo sem se cepila proti oslovskemu kašlju in sicer sem prejela kombinirano cepivo DiTePer (tetanus, davica, oslovski kašelj).
Odločila sem se tudi za prvo otroško cepljenje, in sicer proti celemu kupu povzročiteljev bolezni. Tudi proti rotavirusom in pnevmokokom. Naše dete je cepljenje dobro prestalo. Rdečina na mestu cepljenja, povišana temperatura zvečer na dan cepljenja znotraj pričakovanih in nenevarnih meja in več spanja na dan cepljenja in dan za tem. To je bilo vse. Jokala je samo tik po vbodu, kasneje ne. Vročina ji je narastla, ko je že spala. Mnogo lepše in lažje prebrodeno kot prehlad, kaj šele kot katera od bolj resnih bolezni. Nismo zaznali nobenih drugih sprememb, lepo se razvija in napreduje.
Upam, da bo tudi v drugo tako. S potekom prvega cepljenja smo zelo zadovoljni.
Cepljenja sicer nismo jemali preveč zlahka, ker nikoli ne veš, kako se otrokov imunski sistem odzove. Na dan cepljenja in naslednji dan smo poskrbeli, da je imela čim bolj mirno okolje, da si je lahko res odpočila. Nismo šli na sprehod, nismo sprejemali obiskov. Spalnico sem tudi čez dan imela malo bolj zatemnjeno, prvih 24 ur po cepljenju je bil vedno eden od naju z možem z njo. Ponoči sem jo redno kontrolirala in ji merila temperaturo. Dojila sem jo takoj, ko je pokazala interes, nato ponudila še flaško (dodajamo). Midva sva bila res zelo pazljiva in pozorna na morebitne stranske učinke, ampak na srečo ni bilo nič hujšega in je hči vse skupaj mirno prespala.
Glede na prvo cepljenje, jo bomo cepili tudi v prihodnje. Upam, da bo vse skupaj prestala enako dobro.
Kar se tiče vprašanja o tem, kdo je za kaj odgovoren, bi pa rekla, da je vsak starš odgovoren za svojega otroka in se mora odločati v skladu z domačo situacijo. Ideja, da bodo drugi pazili na nas, je slišati dobro, ampak je naivna. Zato se tudi ni preveč pametno zanašati na kolektivno imunost. Vsak mora paziti nase. Pri nas doma je to pomenilo, da prvih nekaj tednov po porodu nismo sprejemali obiskov. Nato so bili k nam povabljeni samo domači. Stari starš je bil v stiku z drugim vnukom, ki kašlja? V stiku z veliko ljudmi? Obisk odpade. Pri drugem vnuku v vrtcu razsajajo viroze? Jah, bomo pa z obiskom še en teden počakali. Midva z možem sva naredila tako, kot se je nama zdelo prav in najbolje za najinega otroka. Če ima kdo kaj proti, je to njegov problem. Me ne gane.
pikimepiki, 02.06.2024 ob 20:42
Tukaj ENA OVCA OPRANA ZABITA navaja Alojza Ihana za KREDIBILNI VIR INFORMACIJ.
Jojmene, ali niste prebrali?
Gospoda Ihana sem omenila zato, ker mu cela Slo verjame. Jaz pa mu že dolgo več ne zaupam. Sploh odkar sem ugotovila, da je član prostozidarske lože.
- Idiot. Se zavedaš, da je cepljenje farsa? Nekdo pred 200 leti se je delal pametnega al so bili pa časi, ko si je kdo “reševal rit” in mogel ven dati ta strašen izum cepiv. Dej se pogovori sam/a s sabo. Se ti zdi, da telo, ki do pike natančno obnavlja samo sebe leta in leta, preračunava vsak mesec menstrualni cikel, kašlja, ko naleti na tujek, se mu zenice avtomatsko širijo in ožajo glede na snop svetlobe. Se samodejno ohlaja, ko mu je vroče in drgeta, da bi se ogrelo ko ga zebe, donosi otroka, prilagodi komplet bivanje 9 mesecev za preživetje otroka in mame, ob zastrupitvi bruha, driska da bi se prečistiti…itd. itd. potrebuje neke debilne injekcije strupov??!!! Debili je vse kar lahko rečem.
Pri cepivih je tako, da za nobeno nimamo pojma, kakšno je. Ne moremo več verjeti nikomur na besedo, saj zdravniki še za kovidna cepiva niso niti prebrali, kaj svetuje regulator v EU, torej EMA. Oni so napisali, da dovolijo uporabo poskusnih cepiv, ki ni masovna, pač pa se za vsakega posebej pretehta, ali tveganje s cepivi predstavlja večjo ali manjšo nevarnost kot kovid. To je bilo izdano na lažnih podatkih, da cepivo ščiti.
Zdravniki so pa rekli tako kot je šefica naročila: cepit vse, varno in učinkovito (kar je bila čista laž in zavajanje ljudi ter direktno ogrožanje zdravja).
Zaupanje v sistem je upravičeno porušeno in za to niso krivi niti starši niti anticepilci, pač pa kar stroka in farmacija. Njim se zahvalite.
V cepivih nimamo pojma kaj je, ne moremo dokazati da je nekaj od tega oziroma ne moremo niti dokazati da ni. Redko to kdo dokaže. Se pravi da je idealna zadevica za zajeb*vanje ljudi in škodo, za katero nihče ni odgovoren.
Nova cepiva niso takšna kot tista s katerimi je bila večina monovih zgovornežev cepljena. Imajo manj učinkovin in več ojačevalcev, ki so zdravju nevarni. Vse zato, da je cepivo cenejše, ker farmacija pač želi delat profite, ne pa se it humanitarnosti. Zato mi ne o tem, kdo je sebičen… Najmanj je sebičen starš, ki je previden in skrben.
Ko bo nekdo prevzel odgovornost, bo morda drugače. Praksa kaže, da se otrokom po cepivih kaže vse mogoče, od zdravnikov dobijo pa zasmehovanje, kilavo ali pa nikakršno pomoč in nalepko, da so za v norišnico. Super, a ne? Otrok pa poškodovan. Kdo si želi tvegati?
Moje mnenje je, da vedno več ljudi želi biti v središču pozornosti. Da do tega pridejo, rabijo nek šov, kaos. Biti kontra nečemu, kar večina sprejema, jim da dovolj pozornosti, ker se bo vedno našel nekdo, ki jim bo kontriral, po možnosti še zapletel v pogovor za dlje časa. Tako dobijo pozornost, si filajo ego, se čutijo posebne, ker so kontra. Za lastne otroke jim pa itak dol visi. To so jim samo sredstvo, ki ga uporabijo, samo da tokrat proti cepivom. Kao moj otrok se pa ne bo cepil. Važno jim je, da naredijo konflikt. Saj imamo primere na forumu, ki priletijo v vsako provokativno temo iskat svoj del pozornosti. Bolj se z njimi ubadaš, bolj jih dvigne. Samo cepivo jih v resnici ne zanima. Če bi jih, bi to bolj podrobno raziskali, ne pa nalepili gor prvi članek, ki ga vrže Google ven. Bolj neumna je zadeva, bolj jo bodo skušali prodati, ker se bo več folka zapelo in skušalo kontrirati. Vse za šov in pozornost. Potem pa so še tisti ekstra željni pozornosti, ki se jih tema sploh ne tiče, ker nimajo otrok, ampak zavohajo, da bodo spet prišli na svoj račun egotripa. Taki znajo tud prevzet temo in jo speljat v neke čisto xy teme, samo da bunijo folk in uživajo v odgovorih, ki so namenjeni njim.
Anonimno 8096, 02.06.2024 ob 23:07
Moje mnenje je, da vedno več ljudi želi biti v središču pozornosti. Da do tega pridejo, rabijo nek šov, kaos. Biti kontra nečemu, kar večina sprejema, jim da dovolj pozornosti, ker se bo vedno našel nekdo, ki jim bo kontriral, po možnosti še zapletel v pogovor za dlje časa. Tako dobijo pozornost, si filajo ego, se čutijo posebne, ker so kontra. Za lastne otroke jim pa itak dol visi. To so jim samo sredstvo, ki ga uporabijo, samo da tokrat proti cepivom. Kao moj otrok se pa ne bo cepil. Važno jim je, da naredijo konflikt. Saj imamo primere na forumu, ki priletijo v vsako provokativno temo iskat svoj del pozornosti. Bolj se z njimi ubadaš, bolj jih dvigne. Samo cepivo jih v resnici ne zanima. Če bi jih, bi to bolj podrobno raziskali, ne pa nalepili gor prvi članek, ki ga vrže Google ven. Bolj neumna je zadeva, bolj jo bodo skušali prodati, ker se bo več folka zapelo in skušalo kontrirati. Vse za šov in pozornost. Potem pa so še tisti ekstra željni pozornosti, ki se jih tema sploh ne tiče, ker nimajo otrok, ampak zavohajo, da bodo spet prišli na svoj račun egotripa. Taki znajo tud prevzet temo in jo speljat v neke čisto xy teme, samo da bunijo folk in uživajo v odgovorih, ki so namenjeni njim.
Omg. Zelo se motiš. Ne morem verjeti, da kdo res tako razmišlja.
pikimepiki, 02.06.2024 ob 20:09
CEPLJENI in kontrolna skupina NECEPLJENIH.
NECEPLJENI otroci so BOLJ zdravi in obolevajo REDKEJE od cepljenih.
Študije vrhunskih doktorjev medicine, ki NISO prodani farmaciji.
Vsi ti viri so JAVNO DOSTOPNI, le če jih HOČEŠ NAJTI.
Enako so javno dostopne neodvisne študije SESTAVIN CEPIV iz obveznega koledarskega cepljenja.
Zakaj bi vam dajala vire in linke? Lahko jih sami najdete, le če hočete.
In ko enkrat to veste, NE, ne boste cepili svojih otrok.
Res je. Na Vaers (uradna stran iz ZDA) je tabela razdeljena na necepljene in cepljenje. Vsak bodoči starš bi moral biti uradno seznanjen z njo ker je rezultat dolgoletnih resnih raziskav. Je bila tudi konferenca zdravnikov na katero so uradno potrdili da vse sodobne bolezni prihajajo iz tega ‘izdelka’ ki bo zagotovil dolgoletnega ‘uporabnika’ teh ‘izdelkov’.
Vaers, 30.03.2025 ob 11:52
Res je. Na Vaers (uradna stran iz ZDA) je tabela razdeljena na necepljene in cepljenje. Vsak bodoči starš bi moral biti uradno seznanjen z njo ker je rezultat dolgoletnih resnih raziskav. Je bila tudi konferenca zdravnikov na katero so uradno potrdili da vse sodobne bolezni prihajajo iz tega ‘izdelka’ ki bo zagotovil dolgoletnega ‘uporabnika’ teh ‘izdelkov’.
Zabita fuknjena čreda raje spremlja farmacevtske reklame na pop greznici.
Veronika 11, 02.06.2024 ob 22:54
Kakšno mnenje? Ozreš se malo v zgodovino, prebereš kako so te bolezni potekale, kakšne so bile žrtve pa veš. Kaj rabiš mnenje?
Veronika 11
Točno tako. Zgodovina (necenzurirana) je najbolj pomembna ker nas skozi dejstev ki so se nekoč dogajali uči da ne bi ponavljali napake prednikov.
Kot je črna kuga v Evropi iz 14.stoletja kdaj se je razkrilo da so ene osebe zastrupili vodo v določenih mestih kdaj so vrgli notri mrtve mačke in kužke. Je bilo sojenje teh oseb ki so priznali dejanje.
In v 20.stoletju kdaj namerooma zavajočo poimenovanje španske gripe ki je bila v bistvu Fort Knox (vojna baza v ZDA) zastrupitev.
Virus pa se že ve od kdaj ‘obstaja’. Od kdaj se je ‘zmotil’ L. Pasteur s svojo znano raziskavo. Vsak ki je prebral znanstvene članke iz tega obdobja ve točno kako je potekala celotna zadeva in kdo je imel velike koristi da ta ‘raziskava’ je še vedno aktualna čeprav so jo kmalu zatem dokazali za napačno.
Denar in zlo so (lažnivi) vladari sveta.
Ko že omenjate Vaers… Meni je oči odprlo obdobje, ko so bili trdi lockdowni po svetu. Za novorojenčke so odpadli sistematski pregledi, tudi tisti seveda, kjer se izvaja cepljenje. Nekaj mesecev noben dojenček ni bil cepljen. Na VAERS pa ni bila zabeležena nobena smrt v zibki. Noben novorojenček ni več nenadoma umrl.
To so nam ves čas pripovedovali, da je normalno. Kako sem se bala za svoje novorojenčke… pa je bilo ves čas to stvar, na katero SI imel vpliv. V to, da obstaja nenadna smrt dojenčka, brez vzroka, so prepričali vse, imate polno člankov, zdravniških razlag… Vse je izmišljeno.
Preverite sami.
Danes je tako, da končaš OŠ in veš vse. Kar ne veš, izveš na fb. Izveš tudi, da je v Ameriki nekdo umrl od cepljenja, da je pred 50 leti v sosednji vasi od ošpic umrl otrok , takrat ni izvedel nihče. Vedno več je posebnežev, ki jim ne ustreza program cepljenja, navadna hrana, navadna OŠ….in vse vedo.
to ni nič, 30.03.2025 ob 13:54
Ko že omenjate Vaers… Meni je oči odprlo obdobje, ko so bili trdi lockdowni po svetu. Za novorojenčke so odpadli sistematski pregledi, tudi tisti seveda, kjer se izvaja cepljenje. Nekaj mesecev noben dojenček ni bil cepljen. Na VAERS pa ni bila zabeležena nobena smrt v zibki. Noben novorojenček ni več nenadoma umrl.
To so nam ves čas pripovedovali, da je normalno. Kako sem se bala za svoje novorojenčke… pa je bilo ves čas to stvar, na katero SI imel vpliv. V to, da obstaja nenadna smrt dojenčka, brez vzroka, so prepričali vse, imate polno člankov, zdravniških razlag… Vse je izmišljeno.
Preverite sami.
Se veda da ni normalno. Obsojali pa so starše, in vse možno, samo da ne bo odgovarjala farm.mafia. Predsednik R. Regan je spremenil zakonodajo v ZDA, in omogočil imuniteto farma.korporacij da ne odgovarjajo za dokazano zavajanje in načrtno uničevanje zdravja ljudi. Čeprav še vedno letijo tožbe s tem da jih država pokrije. Vsak dan jih je še več…
Avtor na ta forum je verjetno hotel pridobiti trenutna mnenja ljudi na to temo. Za kakšni namen pa lahko ugibamo.
Boljše bi bilo da se izpostavi očitno dejstvo – Pravica do izbire. Vsak ima pravico do izbire, kaj si želi zase, za svoje, in sam odgovarja. Temu se reče – odrasle ljudje oz funkcionalno društvo. In če se osnovno načelo ‘Pravica do izbire’ ne prizna – je to kršitev vseh ostalih načel ki so osnova enega civiliziranega, svobodnega društva.