Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Cepljenje brez naročanja

Cepljenje brez naročanja

Kot vidim že dva dni v vrstah na cepljenje brez naročanja je 95% oseb starih od 20-30 let.So tako ozaveščeni? Bravo mladina.

Koncno jih je srecala pamet.

Drugače sploh do cepiva ne bodo prišli.  No, saj tudi tako jih večina stoji brez veze v vrsti, tistih nekaj sto odmerkov ni nič.

včeraj sem objavila en prispevek odvetnika, ki toži to bando mafijsko, bil je objavljen točno 5 minut, potem so ga zbrisali, še en dokaz, da je SDS kupil ta forum in zdaj gospodari tukaj in briše vso resnico, ČIM PREJ MORAMO TO VLADO ZAMENJATI!!!

Odgovor na objavo uporabnika
MAVRICAAAAA, 04.06.2021 ob 10:33

včeraj sem objavila en prispevek odvetnika, ki toži to bando mafijsko, bil je objavljen točno 5 minut, potem so ga zbrisali, še en dokaz, da je SDS kupil ta forum in zdaj gospodari tukaj in briše vso resnico, ČIM PREJ MORAMO TO VLADO ZAMENJATI!!!

Tist tvoj dvovrstični link sploh ni delal 😜

o je delal, je delal, pa še kako, smo probali takoj ko je bil objavljen na tem forumu, ampak vam bandi fašistični SDS-ovski NI BIL VČEŠ IN STE GA DALI DOL…

Dr. Fuellmisch pravi da bo v roku od 2-3 tedne znano na katerem kntinentu se bo sodilo v primeru COVID19, kjer bodso obtoženi vsi, tudi politiki, ki so agitirali, lagali in pospeševali CEPLJENJE, kar ta svetovno znani odvetnik imenuje GENOCID NAD LJUDMI…

no tale link zagotovo dela in si poglej njegove izjave, ali pa tudi ne, ker ti pes fašistični boš lahko od strahu umrl, ko boš izvedel kaj te čaka že zelo kmalu!!!

med tem moramo mi pospravciti z drhaljo v Sloveniji.

FAKINX poglej si tale posnetek, pa potem še kaj napiši:

h t t p s://w w w.b i t c h u t e.c o m/video/ZLcUkNmtRWW1/?fbclid=IwAR0vKGaldsAcoPGO_89ofjMyqQ4Vtn9StLpOAujLk5hGiv6fLQeLWTE49dg

MAVRICAAAAA, 04.06.2021 ob 15:15

o je delal, je delal, pa še kako, smo probali takoj ko je bil objavljen na tem forumu, ampak vam bandi fašistični SDS-ovski NI BIL VČEŠ IN STE GA DALI DOL…

Dr. Fuellmisch pravi da bo v roku od 2-3 tedne znano na katerem kntinentu se bo sodilo v primeru COVID19, kjer bodso obtoženi vsi, tudi politiki, ki so agitirali, lagali in pospeševali CEPLJENJE, kar ta svetovno znani odvetnik imenuje GENOCID NAD LJUDMI…

no tale link zagotovo dela in si poglej njegove izjave, ali pa tudi ne, ker ti pes fašistični boš lahko od strahu umrl, ko boš izvedel kaj te čaka že zelo kmalu!!!

med tem moramo mi pospravciti z drhaljo v Sloveniji.

FAKINX poglej si tale posnetek, pa potem še kaj napiši:

h t t p s://w w w.b i t c h u t e.c o m/video/ZLcUkNmtRWW1/?fbclid=IwAR0vKGaldsAcoPGO_89ofjMyqQ4Vtn9StLpOAujLk5hGiv6fLQeLWTE49dg

Butl zarukan, kaj pa imam jst s SDSom a če tvojim neumnostim ne ploskam sm pa sdsovc.

Ta tvoj link NI delal niti dve minuti po tvoji objavi sem ga poskusil naložiti in ni šlo, sem ga pa naložil preko imena tega odvetnika in priznam, dobro sestavljena reklamna stran odvetniške družbe.

Vijavaja, 03.06.2021 ob 19:58

Kot vidim že dva dni v vrstah na cepljenje brez naročanja je 95% oseb starih od 20-30 let.So tako ozaveščeni? Bravo mladina.

Ne gre ta osveščenost. Gre za cepljenja zaradi ugodnosti – potovanja in žuranja pa še čas imajo pol dopoldneva stat v vrsti. Večina zaposlenih si tega ne more privoščiti.

Dokler ni cepiva za vse zainteresirane bi se morali vsi naročati.

Pozdravljena, MAVRICAAA,

tudi jaz iskreno upam, da b Dr. Rainer Fuellmich uspel izvesti sojenje proti zločincem nad človeštvom ter da bo to končno pomenilo konec plandemije in začetek nove, sposobne, pravične in neodvisne vlade. Kakorkoli, tule je povezava do strani, kjer lahko ti in tvoji somišljenci podpišete peticijo proti siljenju ljudi  cepljenju.:

https://www.peticija.online/peticija_da_se_pravica_o_svobodnem_odloanju_glede_cepljenja_vpie_v_ustavo?uv=36382944

Sam sem jo seveda že podpisal.

Lep pozdrav in upam, da čimprej pride do “Sojenj v Nurnbergu 2” .

Von, 05.06.2021 ob 21:31

Pozdravljena, MAVRICAAA,

tudi jaz iskreno upam, da b Dr. Rainer Fuellmich uspel izvesti sojenje proti zločincem nad človeštvom ter da bo to končno pomenilo konec plandemije in začetek nove, sposobne, pravične in neodvisne vlade. Kakorkoli, tule je povezava do strani, kjer lahko ti in tvoji somišljenci podpišete peticijo proti siljenju ljudi  cepljenju.:

https://www.peticija.online/peticija_da_se_pravica_o_svobodnem_odloanju_glede_cepljenja_vpie_v_ustavo?uv=36382944

Sam sem jo seveda že podpisal.

Lep pozdrav in upam, da čimprej pride do “Sojenj v Nurnbergu 2” .

Kot vem je cepljenje prostovoljno!

cepljenje še zdaleč ni prostovoljno!!! Ti in tvoji fašisti znate to prostovoljnost zapakirati v ČE SE NE BOŠ CEPIL NE BOŠ ŠEL NA MORJE, NE V RESTAVRACIJO NA KOSILO……nikamor!!!! ČISTI FAŠISTIČNI UKREPI!  Ljudje NE SE CEPIT POČAKAJTE DO SEPTEMBRA DA SE PRIČNE SOJENJE, KI BO USTAVILO TO FAŠISTIČNO SRANJE!!!

MAVRICAAAAA, 06.06.2021 ob 10:35

cepljenje še zdaleč ni prostovoljno!!! Ti in tvoji fašisti znate to prostovoljnost zapakirati v ČE SE NE BOŠ CEPIL NE BOŠ ŠEL NA MORJE, NE V RESTAVRACIJO NA KOSILO……nikamor!!!! ČISTI FAŠISTIČNI UKREPI!  Ljudje NE SE CEPIT POČAKAJTE DO SEPTEMBRA DA SE PRIČNE SOJENJE, KI BO USTAVILO TO FAŠISTIČNO SRANJE!!!

Cepljenje je PROSTOVOLJNO, nihče te ne sili v to, na morje greš lahko, na kosilo ravno tako, po Sloveniji kamor hočeš, čez mejo pa pod pogoji, ki jih zahteva država kamor bi rad potoval.

Do septembra, katerega leta ?

daj ne nakladaj, ker vsi dobro vemo da temu ni tako. Tudi ti veš, da brez testiranja ne moreš nikamo (razen če si cepljen). Testiranje pa je fašistični prisilni ukrep, ki nima nobene podlage!!

In sojenje bo to dokazalo septembra 2021, lahko pogledaš izjavo odvetnika

Necepljen ali netestiran greš lahko po Sloveniji kamorkoli hočeš, cepljenje NI obvezno temveč svobodna odločitev vsakega posameznika, je tebi to jasno?

Nisem še slišal za odvetnika, ki ne trdi, da bo na sodišču zmagal, haklc je v tem, da on zasluži tudi ko zgubi tožbo.

pri tej zadevi ne bo zaslužil, ker dela pro bono in predvsem dela sebi promocijo pri tem VELIKEM DOGODKU. Po uspehu, za katerega ni nobenega dvoma, (prič je ogromno po vsem svetu) bo zmagal in s tem naredil VELIKO REKLAMO. Ti pa se tolaži, da ne bo nič iz tega, tako so mislili tudi nacisti, fašisti, SS-ovci ko so izvajali genocid nad ljudmi med drugo svetovno vojno….eni so se kar samo pokončali, druge so pokončale vislice, tretje pa nevzdržne razmere v zaporu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudje, NE SE CEPITI, TO JE ZA VAŠE ZDRAVJE, ZA VAŠE POTOMSTVO BISTVENO, NAJ VAS NE PRIMAMI ODHOD NA MORJE, ker tega časa za morje bo še veliko, ko zjebemo to bando fašistično. Zdaj je pomembno da ostanete zdravi, da se bomo lahko družili, objemalo, poljubljali, kaj dobrega pojedli in popili, pisali knjige kako so nas hoteli fašisti uničiti in se dobro imeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAVRICAAAAA, 06.06.2021 ob 15:09

pri tej zadevi ne bo zaslužil, ker dela pro bono in predvsem dela sebi promocijo pri tem VELIKEM DOGODKU. Po uspehu, za katerega ni nobenega dvoma, (prič je ogromno po vsem svetu) bo zmagal in s tem naredil VELIKO REKLAMO. Ti pa se tolaži, da ne bo nič iz tega, tako so mislili tudi nacisti, fašisti, SS-ovci ko so izvajali genocid nad ljudmi med drugo svetovno vojno….eni so se kar samo pokončali, druge so pokončale vislice, tretje pa nevzdržne razmere v zaporu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudje, NE SE CEPITI, TO JE ZA VAŠE ZDRAVJE, ZA VAŠE POTOMSTVO BISTVENO, NAJ VAS NE PRIMAMI ODHOD NA MORJE, ker tega časa za morje bo še veliko, ko zjebemo to bando fašistično. Zdaj je pomembno da ostanete zdravi, da se bomo lahko družili, objemalo, poljubljali, kaj dobrega pojedli in popili, pisali knjige kako so nas hoteli fašisti uničiti in se dobro imeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

174 milijonov obolelih in 3.7 milijona umrlih za ali zaradi covida izniči tvojo željo po druženju in poljubljanju med necepljenimi, ni morje v igri temveč zdravje in v to smer biješ izgubljeno bitko.

Klasično zmerjanje s fašisti in nacisti je tvoja nemoč ob dejstvu, da ljudje skrbi za zdravje in ukrepajo.

Kot vem je tožba kao vložena že pred meseci in to z več desettisoč stranmi dokazov in izjav strokovnjakov, čudno da bo sodišče šele septembra začelo razpravo o tem saj po logiki teoretikov zarote bolezen sploh ne obstaja cepivo je pa slana voda, misliš da bi sodišče čakalo +6 mesecev za začetek, če bi smatralo, da se dela genocid nad človeštvom, tako kot ti in kompanija trdite, po moje bi urgentno takoj ukrepalo, če bi obstajal le najmanjši sum o zaroti nad človeštvom.

New Report

Close